![]() |
Cevap: Şampiyonluk yolunda en zor maçımız hangisi?
[B]Bence antep macını alırsak bizi kimse tutamaz[/B]
|
[QUOTE=beylerinbeyi;510161]ulan dedilerde inanmamıştım siz sivaslılar şampiyon olacağınızımı zannediyosunuz 3 büyükler dışında kimse şampiyon olamaz anadoludan şampiyon çıkarsada Trabzonspor çıkar kazmalar ulan harbi malmışsınız hee :)[/QUOTE]
sen ve senın zıhnıyetınde olan butun zıhnıyetsızler sezon sonu g.t olacaksınız. o gun geldımı konusacaz sızın gıbı hasetınden catlayan herkesle.. az delıkanlı olun.. |
ANTEP.........................
|
ben ce galatasaray lmaçımız zolaş cak çünkü kırmızı kart yiyenlere bakmayın galatasaray yine ayakata onu güç süz zanet meyin galatasarayla maçımız zorlaşcak
|
Eziktaşlılar biz kazandıkça sinir küpüne dönüyor. adamlara bak bizim siteye gelmiş bakıyor. anladılar şampiyon olamayacaklarını dillerine vurdu adamların.
|
[B][COLOR="DarkRed"]BU MAÇLARI ZOR OLARAK GÖRMEYELİM ARTIK SİVASSPOR HER MAÇ SÜPER OLACAK[/COLOR][/B]
|
[B]Sivas spor ve Gazintep maçı zor görünüyor, Selçuk Derelini tarafsız yöneteceğinden emin değilim ve artı Bjk baskısı olabilirmi Gaziantap'e bu teori ama bence olabilir ve bu maç zor diyorum diğer takımlara oranda G.s maçına kadar rahat oluruz diyorum[/B]
|
bana kalırsa hepsi birbirinden zor ama en zoru gs
ibb düşmek için hacettepe=nasıl olsa düştüm son maçları güsel oynayım gençlerbirliği =yine düşmemek için gs ise bjk ın şampiyon olması için yani en zor maç bnce galatasar ile yapacağımız maştr bnce |
[B][COLOR="DarkRed"]gaziantep maçıda bitti ve şimdiki i.b.b. maçına bakacağız inşallah bu deyi devam ettireceğiz.tüm taraftarlarımızla el ele hep birlikte şampiyonluk şarıkılarını söyleyeceğiz.[/COLOR][/B]
|
İ.B.B. maçı.............................
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:47. |