![]() |
Cevap: TS li taraftarların maç öncesi ve sonrası..
[COLOR="Red"][B]ya herzamanki gibi trabxonlu kardeşlerim kendilerini kaf dağının tepsinde görmüşler ve herzamanki gibi cevaplarını aldılar:) valla trabzonlu çok sevdiğim arkadaşlarım var alınmasınlar ama bazen çok saçmalıyorlar ya :) ya siz kendinizi ne sanıyorsunuz sizin büyüklüğünüz geçmişte kalmış şimdi bir hiçsiniz:))[/B][/COLOR]
|
Ts forumlarındaki Sivassporu tebrik ederek başlanan binlerce yorumu gormeyip Ts taraftarı tebrik etmeyi bilmiyor diyenler KOMİK
kendilerını misafirperver olarak tanımlayan sivassporluların ts taraftarları joplanırken gülmeleri TRAJİK Trabzonsporlular hep hakaret ediyor dıyenlerın Laz kafalı , Denyo , Hamsiler vb. gibi yakıştırmaları KOMİK Kendini mükemmel sanan ve hiçbir kusurunu görmeyip olaylara objektif bakamayan sivassporlular KOMİK bu yorumu yazdıktan sonra kendilerıne yediremeyip hemen beni banlıyacak olan Yöneticiler de ÇOK KOMİK |
Bir taraftar
Güvenmek için birisine,karşındaki insanın sana o güveni vermesi lazımdır. Demek ki o güveni veremiyorsunuz emniyet güçlerine.. Sorunu kendinizde arayın! |
[QUOTE]Çok üzgünüm parmaklarım titriyo yazarken diyecek bişeyyok boğazım düğümleniyo yazık oldu..
yensek şaşardım... [/QUOTE] ahahaaaa koptum :D :D yazık yau onlarda insan |
[QUOTE=Yiğiter;509353]Bir taraftar
Güvenmek için birisine,karşındaki insanın sana o güveni vermesi lazımdır. Demek ki o güveni veremiyorsunuz emniyet güçlerine.. Sorunu kendinizde arayın![/QUOTE] Yazıyı okumadığına adım gibi eminim |
haha uşaklardan birisi de şöyle yazmış
[QUOTE]ben sezon başından beri her maça zor dedim.karamsar yazılar yazdım.sinirimden bir kaç maç için imalı olarak fark atarız dedim.bu sefer çok ciddiyim bu takım sivasa fark atacak.bundan eminim..[/QUOTE] yorum yok.. |
[QUOTE=birtaraftar;509356]Yazıyı okumadığına adım gibi eminim[/QUOTE]
Yazıyı okumadığım yer kalmadı dostum merak etme.. sizin ağzınızda hep aynı cümleler olduğu için bu yazı sizin forumlarınızda konu olarak açıldı,Sedat Tunalı köşe yazısına yazdı,sen de buraya kopyaladın.. Bunlar hikayeden öteye geçmez.. |
[B]güzel arkadaşım yazını okudum fakat sivasspor-trabzonspor arasında olan sorunların büyümesine sebeb olan yine sizin agzından çıkana dikkat etmeyen yönetici kılıgında trabzon halkını provake eden insanlar hele ki maç günü koltukları kıran şahsiyetsiz insanlar şunu bilmiyor ki ordsa ki her koltugun parası yine vatandaşın cebinden ödedigi vergilerden çıkıyor[/B]
|
[B]İnsan olan efendi olan adam dayak yemez kim bilir ne yaptınızda çaldılar size..:D
Yukardaki yazıda hayal ürünü hikaye yazmış masal anlatmış iyici tavuk kaçtı yumurtladı vs. öte geçmez...... 4 eylüle gömüldünüz siz artık bol bol hikaye anlatırsınız birbirinize ;)[/B] |
[B]biraalemde kafayı çekip meydanda sivaslıya söven arkadaşlarınız hakkında ne diyeceksiniz acaba tabi ister istemez etki tepkiyi dogurdu sarhoş arkadaşlara cvp derhal verilmiştir:D:D[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:32. |