![]() |
[QUOTE=ayhan_58]balckkite & esad58 gardaş buda sizin isrekleriniz
gardaş sivasın neresindensin oktay kaynarca [url]http://rapidshare.de/files/5699098/ayhan_58_garda__sivas_n_neresindensin.wma.html[/url][/QUOTE] sağolasın gardaş !! sen sivasın neresindensin :) çok teşekkür ettim !! tekrar tekrar dinleme vaktidir şimdi :) |
hay aksi !! daha yeni format yedi bilgisayar :) ses kartını yüklememişim daha !! yine erteleyecez şiiri dinlemeyi ! ne kısmetsizim yaaa :(
|
gardaş tekrar teşekkür ediyorum !! ses kartını yükledim. 8. kez dinliyorum devamı gelecek :)
|
bi kac tane daha türkü koyarsaniz cok sevinirim
|
[QUOTE=sivasli_15]bi kac tane daha türkü koyarsaniz cok sevinirim[/QUOTE]
kardeşim şimdi ben koyarım siz beğenmezsiniz olmaz ama elime geçen tüm sivasa ait şarkı ve türküleri atacağım... sizin istemeniz hem benim için hemde sizin için dahaiyi olur ... isteğin varsa alabilirim |
Eyvallah ayhan gardaş. Bu şarkıyı çok aradım ama bulamadım saol
|
[QUOTE=ayhan_58]kardeşim şimdi ben koyarım siz beğenmezsiniz olmaz ama elime geçen tüm sivasa ait şarkı ve türküleri atacağım... sizin istemeniz hem benim için hemde sizin için dahaiyi olur ... isteğin varsa alabilirim[/QUOTE]
ya benim icin hic ama hic fark etmez sen begendigin türküleri felan koy ...senin güzel zevkin vardir :) |
[b]Ayhanım eline sağlık...[/b]
|
[QUOTE=sivasli_15]ya benim icin hic ama hic fark etmez sen begendigin türküleri felan koy ...senin güzel zevkin vardir :)[/QUOTE]
OK KARDEŞİM SENİN İÇİN GÜZEL BİR ŞARKI ATACAĞIM EN KISA ZAMANDA .........! |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Ayhanım eline sağlık...[/b][/QUOTE]
AYVALLAH SERHAN ABİM BİZ SENİN ELEMANLARINIZIZ OLSUN ARTIK BU KADAR :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:53. |