SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Yasin Çakmak (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25917)

NazdrowyA 21.08.2009 23:39

Cevap: Yasin Çakmak

kimilerine gore fenewbahce bizim dostumuz ya hani!! ALIN ISTE NASIL OLURMUS DOST KAZIGI bundan bole bulent we mecnun ikilisi akillaini baslarina alirlar umarim fenewbahcenin kuyruguna yakinlasmaktan wayzgecer kendi takimlarini dusunurler BAKIM ADAMLAAR OLDU BITTIYE GETIRDILER BILICAYI aldilar top oynamaktan aciz bi zawalliyi werdiler BUNUN ADINADA TAKAS DEDILER :):)SIMDI SAPKANI ONUNE KOY DUSUN MECNUN WE BULENT siwastan yanamasiniz yoksa ISTANBUL WATANDASIMIZ bunA KARAR WERIN bizde bilelim

alperen2009 21.08.2009 23:51

[QUOTE=SivasSpor.Com;527022][img]http://resimzade.com/Show.html?i=7560&token=11658[/img]

Adı Soyadı : Yasin Çakmak
Oynadığı Takım : Sivasspor
Forma No : 5
Doğum Yeri : Rize
Doğum Tarihi : 06.01.1985
Boy : 184
Kilo : 81
Mevki : DEFANS
A Milli : -
Sözl. Bitiş Tarihi : 31.05.2012
Ülke : Türkiye
Oynadığı Takımlar : Fenerbahçe, Çaykur Rizespor[/QUOTE]

ARKADAS BU YASIN DEN HIC BISEY OLMAZ BELKI BELKI SIVAS HALINDE TOMATES BIBER SATABILIR YAW BI INSAN BUKADAR HATA YAPABILIRMI
TAKIMI NERDEYSE MAHVETTI TEK BASINA BU SENE INSALLAH BIZI LIGDEN DUSURMEZ TOP BENDEN GITSINDE NEREYE GIDERSE GITSIN DIYE OYNUYOR
IYIBIRI OLSA ZATEN AZIZ YILDIRIM ONU KOLAY KOLAY VERMEZI
DEMEKKI BISEYLER BILIYORMUS

alperen2009 21.08.2009 23:54

COK YAZIK BILIOYORDUM BU YASININ SIVASI YAKACAGINI VALLAHI BILIYORDUM BILLAHI BILIYORDUM GECEN YIL FENERI YAKMISTI EDU VE LUGANA YOKKEN MECBUREN OYNAMISTI VE FENERI SAMPIYONLAR LIGINDEN ETMISTI BU SENEDE SIVASI ETTI

mucahitbaba58 22.08.2009 00:20

[QUOTE=alperen2009;551111]COK YAZIK BILIOYORDUM BU YASININ SIVASI YAKACAGINI VALLAHI BILIYORDUM BILLAHI BILIYORDUM GECEN YIL FENERI YAKMISTI EDU VE LUGANA YOKKEN MECBUREN OYNAMISTI VE FENERI SAMPIYONLAR LIGINDEN ETMISTI BU SENEDE SIVASI ETTI[/QUOTE]

valla zafer abi kesinlikle haklisin sen hep derdin ve senin dediklerin ckiyor iste alindigi gun soyledin sen bunu

mucahitbaba58 22.08.2009 00:22

bu cocuk gitmeden benim icimde rahatli yok
bizi kume dusurur sonra derki cok uzuldum
uzulmekle olmuyor
staddan birini getrselerdi defansa valla billa senden iyi oynardi sen birak bu isi yasin

mucahitbaba58 22.08.2009 00:27

yenildigimiz maclarin ardindan teknik drektorler hep sunu soyluyor
ben on dkda cozdum sivasi
yani hepside diyorki defans ölü cozdum attim beste attim 3 de attim dahada atarim sabaha kadar oynasak atarim
cunki saolasi yasin var hayrettinde bonus :S

ilteriş58 22.08.2009 00:29

sedatın da çok farklı olduğu söylenemez heralde

etzel1967 22.08.2009 00:33

bir defans oyuncusuna göre boyu uzun sayılmaz...yaşı genç ama son derece hantal...kolay çalım yiyor...üzerine gelen topları bile ıskalıyor...rakibi marke ederken nerede duracağını bilmiyor...süper lig seviyesinde bir futbolcu değil...fenerin bize kazığı...

ilteriş58 22.08.2009 00:45

özellikle kafa toplarındaki rezil halini herkese gösterdi dünkü maçta. hatta bir ara spiker bile futbol dersi verdi maçta yasine. "savunmanın son adamıysanız biraz daha dikkatli davranmanız gerekir. müdahalelerde daha dikkatli olmalısınız" türünden bişeyler söyledi yanlış hatırlamıyorsam.

yani maçı anlatan spikerin bile futbol öğrettiği bi defansımız var, allah sonumuzu hayırlı etsin..

tonusluyum 22.08.2009 00:47

geçen sendeden beri bilicanın yerini türkiyede hiççbir futbolcunun dolduramıcanı söyledim ama yasin gelincede fena bi transfer değil gözüyle baktım şimdi görüyorumki yanılmışım yasin konusunda 10 kişi çıksak sahaya daha iyi diyorum kendi kendime en azından diğer oyuncular takımın eksikliğini bilir ona göre oynarlar gerçektende büyük bi kazık yemişiz fenerden çok yazık oldu

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:57.