![]() |
sUVAS GELENE BAS GİDENE BASS SUVAS GELENE BAS GİDENE BASSS
|
[quote=since1967]sUVAS GELENE BAS GİDENE BASS SUVAS GELENE BAS GİDENE BASSS[/quote]
Bunu sezonun ilk maçında yapalım ....çok değişik bir tezahürat ben daha önce hiç duymamıştım :D :D :D |
inandık size bu seneeeee
görmek isteriz şampiyonluklar içindeeee şampiyon ulunca, tüm türkiyeee inleyecek en büyük sivas diyeee |
[quote=akincilar]inandık size bu seneeeee
görmek isteriz şampiyonluklar içindeeee şampiyon ulunca, tüm türkiyeee inleyecek en büyük sivas diyeee[/quote] Abi bu tezahüratları nerden buluyosunuz ya benim duymadığım yeni yeni tezahüratlar helal olsun bea.... :D :D :D :D |
[quote=serhankaburcuk][quote=akincilar]inandık size bu seneeeee
görmek isteriz şampiyonluklar içindeeee şampiyon ulunca, tüm türkiyeee inleyecek en büyük sivas diyeee[/quote] Abi bu tezahüratları nerden buluyosunuz ya benim duymadığım yeni yeni tezahüratlar helal olsun bea.... :D :D :D :D[/quote] [b]eheuheuhuehuheuh[/b] |
sivasspor delisi
4 eylül efsanesi kırmızı beyazı 3 yıldız forması yeniçeri alemin kralı |
67 yılında doğdu bu sevgi
Çok cefalar çekildi dertler çekildi Bu taraftar canından çok sevdi seni Yeter artık SİVASIM mutlu bizi (melodi musallat taşı) CREATED BY YENİÇERİ |
[quote=ForzaSivas]aşşağlandık hep coplandık
statlarda tartaklandık her cefayı çektik ama seni yalnız bırakmadık ------------------------------------- yenilsende bağzı bağzı taraftarın buna razı sen şampiyon olmasanda biz çekeriz her cefayı ------------------------------------------------------- korkmadan yürüyoruz şampiyon olacağız şampiyonluk hakkımız s2ke s2ke olacağız ------------------------ her zaman senle her yerde senle ölene kadar seninle 4 eylülde koyun mersine canımızı verelim size[/quote] O Kadar Tezahürat Bestelerinin icerisinde En güzeli Bence |
burda bence başka takımların tezahüratlarının sözlerini değiştirip deilde,kendi yeni tezahüratlarımızı yazalım,ve burda bir beyin takımı oluşturup üretime geçelim,YAKINDA :!: yepyeni bomba bi beste var benden..
|
[quote=eker]ne vestel, ne körfez ne de telekom
bu sene sensin şampiyon ölümüne ölümüne ölümüne sivasspor ölümüne ölümüne ölümüne sivasspor -------------------------------------------- ne para ne manisa ne federasyon bu sene sensin şampiyon ölümüne ölümüne ölümüne sivasspor ölümüne ölümüne ölümüne sivasspor[/quote] vallahi hicde fena olmamis tam not 10 üzerinden 10 |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:29. |