SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Erman Kılıç Sivasspor`da (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26001)

candayanmaz58 16.06.2009 13:17

Cevap: Erman Kılıç Sivasspor`da

erman bizde coşar
tum'u aratmaz interli vieri gibi oyuncu

davidas58 16.06.2009 13:30

[B]arkadaşlar kimse farkında değil şuanda ama ERMAN KILIÇ aslında yılın transferi gibi değerli.isteyenler gidip [url]www.ligtv.com.tr[/url] den İBB nin gollerine bi baksın.ermanın 6 tane golü var ve hepsi birbirinden güzel jeneriklik goller.hem sağ ayak hem sol ayakla uzaktan çok güzel golleri var ve bunun yanında daha da güzeli İBB nin gollerinin %80 ninde hep onun payı var.Fenerbhçeye karşı bir asisti var ki nasıl teknik oldugunu gösteriyor.Ben biraz önce o videolara bir baktım ve ylüyorum erman kılıç YERLİ ALANZİNHO dan başkası değil.oyun stili tıpkı alanzinho gibi ama ondan iyi olan tarafı şu ki yaşı daha 25.yani çok genç ve iddia ediyorum milli takımın değişilmez sol kanatı olabilir bu oyunla. [/B]

Metal Gear 16.06.2009 13:34

Erman'ın kalitesi tartışılmaz.Deplasmanda Ankaraspor attığı iki tane jeneriklik golü hala hatırlıyorum.
Tum ve Sylla gibi kaliteli oyuncular verildiğine göre,onlardan daha iyi iki tane topçu gelecek!

sivaslı_cagdas 16.06.2009 13:35

ya bu teknik heyet kafayı mı yedi bu tum vve sylla verilir mi bir oyuncu için ya bu kadar iyi bir oyuncu olsa belediyede ne işi var ya bülent uygun kafayı falan mı yedi herve tum satılır mı ya takımı srtlayan isim ben bu oyun cuların veril diğne inanmı yorum erman kılıç değil kralı gelse tumu yinede vermem

davidas58 16.06.2009 13:36

[QUOTE=Kokomo;528513]Erman Kılıç çok iyi bir oyuncu, tebrikler çok iyi transfer. Geçen sene bizzat takip ettim. Yalnız Tum yerine başka bir oyuncu verselerdi daha iyi olurdu.[/QUOTE]

[B]evet erman kılıç mükemmel bir transfer fakat keşke TUM değilde başka biri gityseydi.madem TUM gitti ozaman forvete en az onun kadar yetenekli biR yabancı santrfor mutlaka alınmalı yoksa bu transferin bir anlamı kalmaz.ayrıca oyun kurucu olarak NAMOUCHİ,stopper olarak CİVELLİ ve bir yerli ortasaha oyuncusu mutlaka alınmalı,MEHMET NAS olabilir.Ve en önemlisi bu transferlerin 22 temmuza yetişmesi lazımki kampa yetişsinler[/B]

GokhanTurna 16.06.2009 13:49

Tum gibi bir futbolcunun verilmesine inanamıyorum. Nese hocamız ne yaptıgını iyi bilir hayırlısı olsun

yigidogurbettee 16.06.2009 13:50

İbrahim akını alsak daha iyiydi.

yigidogurbettee 16.06.2009 14:04

Dar açılardan güzel vuruyor topa ama tum verılmemelıyıdi..

carizma0658 16.06.2009 14:09

UMARIM İYİ DÜŞÜNÜLÜP KARAR VERILEN BİR TRANSFERDİR OLAN OLMUŞ AMA VERILEN FUTBOLCULAR DA ÇOK KÖTÜ DEGİLDİ ALLAH UTANDIRMASIN DMEK TEN BAŞAKA BİŞE YOK HERŞEY SİVAS İÇİN

constantine3458 16.06.2009 14:11

kulub politikamızı anladım sivassporu satmak. geçen senenin bence en etkili 3 isminden birisi olan tum nasıl olduda satıldı anlamak mümkün değil takımdan gönderilecek ilk isim mehmet yıldızdır...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:15.