SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   ***YİĞİDOLAR İZMİR***Halı Saha Organizasyonu-1 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26007)

izmirliyiğido35 17.06.2009 11:21

Cevap: ***YİĞİDOLAR İZMİR***Halı Saha Organizasyon

YARIN 22,00-23,00 DE BİZİM ABONELİK VAR ESKİİZMİRDE AMA GELMEYE ÇALIŞACAĞIM...

GokhanTurna 17.06.2009 13:49

4 gün yoktuk piyasada bizimkiler organizasyon düzenlemiş bile:D Biraz şov yapalım

GuVeN 17.06.2009 15:10

son lıste nedır sımdı burak kac kısı olduk ?

izmirliyigido 17.06.2009 15:24

İzmir'de olmadığım için organizasyona ancak telefon trafiği ile katıldım. Burak (kibrisli) kardeşimin ortaya attığı fikri telefonla paylaştım. Burak'cım elimden gelen bu kadar ama ortaya güzel bir organizasyon çıkacak.

Gün olarak belli oldumu? Ben oynayamasam da inşallah seyretmeye geleceğim. Ama mutlaka fotograf makinası getirin. Foruma maç ile ilgili foto koyalım.

AYK

Kibrisli 17.06.2009 15:29

Kesin tarih yarın (Perşembe - Saat:20:00) Göztepe SK Halı sahası 1 nolu saha... Rezervasyonu yaptırdım... Umarım gelebilirsin abi.. Gelirsen pankartımızı da getirde asalım... Anıl makinayı getirecek ondan yana da sorunumuz yok...
Güven tam sayı da şu şekilde...

Güven
Burak
Gökhan
Anıl
Aykut
Fatih
Basayev Kardeşler :)2 kişi
Erdi
Osman'dan haber yok Cihan kesin değil...
Osman ve Cihan gelirse 11 oluyor... Yarına kadar sayımızı belirleyemezsek 3 tane yabancı transfer yapacağız:)

basayev58 17.06.2009 15:34

[QUOTE=Kibrisli;528919]Kesin tarih yarın (Perşembe - Saat:20:00) Göztepe SK Halı sahası 1 nolu saha... Rezervasyonu yaptırdım... Umarım gelebilirsin abi.. Gelirsen pankartımızı da getirde asalım... Anıl makinayı getirecek ondan yana da sorunumuz yok...
Güven tam sayı da şu şekilde...

Güven
Burak
Gökhan
Anıl
Aykut
Fatih
Basayev Kardeşler :)2 kişi
Erdi
Osman'dan haber yok Cihan kesin değil...
Osman ve Cihan gelirse 11 oluyor... Yarına kadar sayımızı belirleyemezsek 3 tane yabancı transfer yapacağız:)[/QUOTE]

pankart bende ama abartı olmaz mı?bendeki baya büyük.Yalçın abide daha küçük boyutlu vardı,Otobüsün önüne astığımız o olsa güzel olur.

Kibrisli 17.06.2009 16:15

[QUOTE=basayev58;528920]pankart bende ama abartı olmaz mı?bendeki baya büyük.Yalçın abide daha küçük boyutlu vardı,Otobüsün önüne astığımız o olsa güzel olur.[/QUOTE]

İzmirli Yiğidolar yazan mı?? Yalçın abi şehir dışında yetişemeyebilir yetişirse tabii küçüğü getirelim...

RECEP_YÜKSEL 17.06.2009 16:47

[B][COLOR="DarkRed"]Maç ne zaman ve nered ben 23 Haziran ve 29 Haziran arası İzmirde olacam Çiğli Ve Karşıyakada bende oynamak isterim misafir olarak[/COLOR][/B]

GuVeN 17.06.2009 17:03

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;528937][B][COLOR="DarkRed"]Maç ne zaman ve nered ben 23 Haziran ve 29 Haziran arası İzmirde olacam Çiğli Ve Karşıyakada bende oynamak isterim misafir olarak[/COLOR][/B][/QUOTE]

bı aksılık olmazsa yarın oynuyoruz, kadro tamamlanırsa bı dahakı maca burda olursanız seve seve oynarız hep beraber..

yigido_sampiyon 17.06.2009 18:43

[B]güzel maç olacak...biraz sıcak olacak ama farketmez:D[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:08.