SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   İBRAHİM ÜLÜM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26053)

eyuphulagu 24.06.2009 23:08

Cevap: İBRAHİM ÜLÜM

[QUOTE=Borte Tarkan;530734]Bu haber asparagas.Bulent Hocamiz 3.ligden otede oynamamis;yari amator bir futbolcuyu mu koskoca Sivasima alacak.Bu haberi okuyunca sadece gulumsedim.Boyle bir futbolcunun Sivasspora gelmesine ne Mecnun Baskanim ne de Bulent Hocam razi olur.[/QUOTE]

Sezonun ilk çalışmasında yeni transferlerden 6 tanesi(bazıları genç oyuncu)basın mensuplarına poz vermişler.Bu 6 kişiden biri de İbrahim ÜLÜM.Fotoğrafı değişik siteler de de görebilirsin.İbrahim ÜLÜM'ün transfer haberi gerçek.Takımda kadroya girer mi girmez mi bilemem ama transfer haberi doğru.Çünkü sitedeki resmi olan kişi takımla idmana çıkmış.Lütfen insanları izlemeden,onlara bir şans vermeden ön yargılı olmayalım.Artı Bizi bu arkadaşın görüşü değil futbolu ilgilendiriyor.

Metal Gear 24.06.2009 23:10

[QUOTE=eyuphulagu;530745]Sezonun ilk çalışmasında yeni transferlerden 6 tanesi(bazıları genç oyuncu)basın mensuplarına poz vermişler.Bu 6 kişiden biri de İbrahim ÜLÜM.Fotoğrafı değişik siteler de de görebilirsin.İbrahim ÜLÜM'ün transfer haberi gerçek.Takımda kadroya girer mi girmez mi bilemem ama transfer haberi doğru.Çünkü sitedeki resmi olan kişi takımla idmana çıkmış.Lütfen insanları izlemeden,onlara bir şans vermeden ön yargılı olmayalım.Artı Bizi bu arkadaşın görüşü değil futbolu ilgilendiriyor.[/QUOTE]

Bir link verir misin resimin olduğu.?.Merak ettim.

GuVeN 25.06.2009 01:00

adam tam bır kapalı kutu benım ıcın.. umarım performansıyla benım gıbı suphecılerı yanıltır..bı tarafdan avrupada top oynayacak bı takımda ne ısı var dıyorum,bı tarafdanda teknık ekıbın bır bıldıgı vardır dıyorum. herkesın bı sansa ıhtıyacı var,bekleyıp görecegız nedır? ne degıldır?

dede58 25.06.2009 01:28

[QUOTE=BozokluReis58;529757][B]Agbetu dogruysa bekleyin ve izleyin. Sonra konusuruz Tum'un yerini kim doldurdugunu. Ama bu transfer ortami bozucak bir Transfer. Dogulu Kardeslerimiz, mesela Mohammed Ali siyasetle ugrasmayan bir isimdi. Ama bu adam asiri sol görüslü bir isim. Bunuda bilin ..[/B][/QUOTE]

eee bende sol görüşlüyüm ne yani Sivassporlu olamam mı? O adam futbolcu ve bırakta futbolda siyaset değil futbol konuşsun. Sol sağ farketmez bilader. Adam gibi adam olacak anladın mı? :@

Kemo_58 25.06.2009 03:12

tanına bir oyuncuyu herkes nasıl durduracağnı iyi bilir ama bilinmeyen bir oyun cuyu nasıl durucanızzzzzzzzzz

Borte Tarkan 26.06.2009 13:35

[QUOTE=eyuphulagu;530745]Sezonun ilk çalışmasında yeni transferlerden 6 tanesi(bazıları genç oyuncu)basın mensuplarına poz vermişler.Bu 6 kişiden biri de İbrahim ÜLÜM.Fotoğrafı değişik siteler de de görebilirsin.İbrahim ÜLÜM'ün transfer haberi gerçek.Takımda kadroya girer mi girmez mi bilemem ama transfer haberi doğru.Çünkü sitedeki resmi olan kişi takımla idmana çıkmış.Lütfen insanları izlemeden,onlara bir şans vermeden ön yargılı olmayalım.Artı Bizi bu arkadaşın görüşü değil futbolu ilgilendiriyor.[/QUOTE]

Ben siyasi gorusuyle ilgili degilim.adam 25 yasinda ucuncu ligden ote oynamisligi yok.bu sene 2.lig b kategorisi takimlarindan transfer teklifi aliyordu.bir tek super ligden teklif veren bizim takim oldu.boyle hem genc olmayan hem de amator bir futbolcunun sampiyonlar ligine gidecek sivasimizda oynamasina bir anlam veremiyorum.

58_babacan_58 26.06.2009 13:52

[B]BİZİM TAKIMDA PARA ÖNEMLİ DEĞİL SAHAYA KOYULAN YÜREK ÖNEMLİ.[/B]

candayanmaz58 26.06.2009 14:04

sivassporu resmen düşman olarak gören kanal a daki adı her neyse o damöın programında bir kaç kez denk geldim ibrahim lüm adına
bence ibrahim ülüm sivassporumuzda iş yapar

tokuşlu_yigido 04.07.2009 20:12

:)inşalllah başarılı olursun ibrahim

mertcan69358 04.07.2009 20:53

yemin ederim akrabam siverekta yaşıyor ailesi çok harika oynuyo gol gralı oluyor her takımda oynasında kötü yazılar yazan arkadaşlar görsün

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:03.