![]() |
Cevap: Ve Sonunda Geldi
Çok şükür adamı sonunda getirdik..Ne adammış be..Bu adamla ilgili çok sayıda mesaj yazdım..Umarım beklediğimiz gibi çıkar..Bunca sakattan sonra O
|
Cevap: Omotoyossi Sivas'ta
bu adam ıyı futbolcumu bekleyıp gorecegız helve tum kadar katkı yapsa yeter.asıl sorun defansın on tarafı ıbrahım yanlız sezer sakat sylla gıttı onur yetersız.
|
çok kalıte sivasa çokkkk faydası olcak çalımları harıka
|
forvet tamam artukl bence kesinlikle defansa ve ortasahaya kesinlikle takviye yapılmalı özellikle defansa sağlam adam alınmalı yasin ve mebembayla biz çok saç baş yolarız iş işten geçmeden defansa en az bir tane adam alınmalı
|
Cevap: Omotoyossi Sivas'ta
geldi icin cok sevindim bu futbolcuda is var ;)
|
sıara geldı on lıbero almaya on lıberoya cok sagla bı adam almalıyız olımpıyakostakı dudu gıbı bı adam lazım bızee
|
[B]Orta sahaya çok iyi bir oyun kurucu alırsak bu yıl bizim yılımız olur. Razak takımımıza hayırlı olsun. Teşekkurler büyük başkan...[/B]
|
[url]http://www.soccerway.com/media/video/?v=zwsLSLxsSL0[/url]
[url]http://www.soccerway.com/media/video/?v=9UH6wgjptuI[/url] omotoyossi |
arkadaşlar omo'nun bu saate kadar takıma katılmamasının tek sebebi metzin yaptığı döneklik ve metzin sivasdan havadan para istemesi..metz bırakmıyodu bu oyuncuyu ama sonunda ne olursa olsun geldi sivasımıza omotoyossi..yani bi anlamda yaktı gemileri:) konu fifaya taşınabilir ama yinede bi gerçek var,artık omotoyossi bizim oyuncumuz..
|
Bazı arkadaşların gözlerinde bozukluk mu var nedir?Adamın kampda resmini çekmişler;hem de Bülent hocayla birebir resmini çekmişler hala bu o adam mı yok Agbetu'ya benziyor gibi komedi filmleri aratmayacak yorumlar var.Beyler bu iş bitti...Habaeri yapan kim biliyor musunuz:Tunç Kayacı;Bu adam Sivassporu 2.ligden beri izleyen tv.deki maçlarda spikerin yanında maçları yorumlayan kişi..Şu anda kampta;ve sivassporu bu yıl sezon başından beri takip eden kişi;Bülent Hoca'nın da yakın arkadaşı...Lütfen biraz araştıralım,internette arama yapalım;araştırma yapalım...Bundan sonra artık şu soruyu sormamız gerekiyor;Omotoyossi nerde oynayacak;kiminle beraber oynayacak;oynarsa takıma uyumu nasıl olacak?Beni tek düşündüren konu bu oyuncunun biraz kendine oynaması.Sivaspor bu zamana kadar bireysel yeteneklerden çok takım olarak ön plana çıkan bir oyunsistemi vardı;bu sistem içinde zaman zaman M.Yıldız,Kamanan,Sezer ,Balili gibi oyuncular da ön palan açıkardı.Artık takımda sistem de değişti.Bakalım bu sistemin oturması ne kadar zaman alacak;Allah Bülent Hocaya yardım;Yiğidolara da sabır versin..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:53. |