![]() |
Cevap: Suç Tamamen Bana Ait
bülent hoca ma öneri:türkiye de kaç milyon sivas lı var biliyormusun hocam ağırlık büyükşehirlerde ve çok büyük yetenekler çıkar sivas lı gençlerde onları araştııp takıma kazandırsan o zaman YİĞİDO nun ne olduğunu tüm dünya duyar araştırmaya önem verin lütfen
|
[QUOTE=stutgart58;539826][B]YAZIKLAR OLSUN burda sivassporu eleştiren herkese..siz nasıl insanlarsınız ya!..sanki sivas gitmiş mahalle takımına elemiş gibi gelmişsiniz acımasızca eleştriyorsunu...anderelcht klübü bir defa sıf bütçe açısından sivasın 10 katı değerinde...her sene bu kupaya katılan tecrübeli bir takım..biz ise daha beşinci maçımızı yaptık avrupada...
Ayrıca bu takım değilmiydi mucize üstüne mucize yapan...kendisinin 10 katı bütçesinde ki takımları geride bırakıp 2 senedir zirveyi zorlayan..fortis de gs yi eleyen..trabzona sivasta köksöktüren...eeeee ozaman destekliyordunuz..sizin taraftarlığnız sadece maç kazanınca mı..her takım bazı zamanlar inişli grafik gösterebilir..yarın bu takım UEFA da gruplara kalınca ve orda bir kaç maç kazandığı zaman nasıl bakıcaksınız peki bu takımın yüzüne? o küfr ettiğiniz erman denen adam belki bir iki sene sonra çok büyük paralar kazanadırarak sivastan ayrılacak,ozaman da mı böyle düşüneceksiniz??... Böyle sizin yaptığınız gibi taraftarlığa lanet olsun diyorummm...Bu taraftarlık biçimi 3 eziklerin taraftarlık biçimidir.Sivaslıya yakışan ise vakur bir duruş sergileyp takımını her duruma karşı korumaktır. Şuanda sivassporlu futbolcuların ve bülent hocanın yerine koyun kendinizi..onlar sahaya çıkarken yenilmeyimi istediler sanıysunuz..şu anda siz mışıl mışıl uyurken belki yasin belki sedat bsabahlara kadar uyuyamıycak.biz bu hataları nasıl yaptık diye..ama onlar bunu isteyerek yapmadı..tecrübe denen bişiy var..soruyorum size gs avrupaya ilk katıldığında mı UEFA kupasını aldı ya da fener ilk katıldığı yılda mı .eyrek final oynadı...?? yoksa gs önce chelseaden kendi evinde 5 yiyip sonra mı başarıyı yakaladı yada fener gruplarda 0 çektiği zaman bu tecrübelerle dahasonraki yılda bşarayı yakaladı.. Sözün özü şu ki ;arkadaşlar başkaları gibi olmuyalım ve bizi taa buralara kadar getiren bülent hocamıza başkanımıza ve futbolculara herşeyerağmen DESTEĞİMİZİ sonuna kadar verelim..inanın kaybeden taraf olmayız.. Uunutmayın...YIKMAK KOLAYDIR,YAPMAK ZORDUR [/B][/QUOTE] yine eklıyorum yıne soyluyorum KARDESIM varsa bulent hoca gıbı bırısı aranızda cıkın sız alın takımı....sızı buraya getıren kım ? samp lıgınde ılk defa mac yaptıran kım ? hayatınızda gormedıgnız basarıya yukselten bu hoca ve cogu futbolcu her zaman ıyıydı de sımdı 5 tane yedı dıye mı kotu oldu....içimizdekı ırlandalılar yavas yavas bellı oluyor... tamam sıvasspor a 5 tane gol yemek hıc bır hocanın hakkı degıldır ama bunu cıkıp yerden yere vurmaya da kımsenın hakkı yok....hayatında sivasspor a 5 kurus para vermeyen maddı manevı destek vermeyen klavye basından taraftarlık yapan herkes cıkıp konusuyor....once bır aynaya bakın ben bu takıma sunu yapdm kombınemı aldım olmadı sıvasspor a sms kampamyasından para kazandırdım de.... ne guzel memleket be macdan oncesıne kadar bulent hoca hepınızın gozunde 10 numaraydı macdan 5 tane yedı dıye yazıklar olsun mu oldu....oncekı sene ertugrul saglam 8 tane yedı bırak 5 ı taraftarlarından bırısı cıkıp ertugrula laf edemez sımdı.... GURURLUYUM SİVASSPORUM..... BU TAKIMLA ONUR DUYUYORUM.... |
[QUOTE=stutgart58;539826][B]YAZIKLAR OLSUN burda sivassporu eleştiren herkese..siz nasıl insanlarsınız ya!..sanki sivas gitmiş mahalle takımına elemiş gibi gelmişsiniz acımasızca eleştriyorsunu...anderelcht klübü bir defa sıf bütçe açısından sivasın 10 katı değerinde...her sene bu kupaya katılan tecrübeli bir takım..biz ise daha beşinci maçımızı yaptık avrupada...
Ayrıca bu takım değilmiydi mucize üstüne mucize yapan...kendisinin 10 katı bütçesinde ki takımları geride bırakıp 2 senedir zirveyi zorlayan..fortis de gs yi eleyen..trabzona sivasta köksöktüren...eeeee ozaman destekliyordunuz..sizin taraftarlığnız sadece maç kazanınca mı..her takım bazı zamanlar inişli grafik gösterebilir..yarın bu takım UEFA da gruplara kalınca ve orda bir kaç maç kazandığı zaman nasıl bakıcaksınız peki bu takımın yüzüne? o küfr ettiğiniz erman denen adam belki bir iki sene sonra çok büyük paralar kazanadırarak sivastan ayrılacak,ozaman da mı böyle düşüneceksiniz??... Böyle sizin yaptığınız gibi taraftarlığa lanet olsun diyorummm...Bu taraftarlık biçimi 3 eziklerin taraftarlık biçimidir.Sivaslıya yakışan ise vakur bir duruş sergileyp takımını her duruma karşı korumaktır. Şuanda sivassporlu futbolcuların ve bülent hocanın yerine koyun kendinizi..onlar sahaya çıkarken yenilmeyimi istediler sanıysunuz..şu anda siz mışıl mışıl uyurken belki yasin belki sedat bsabahlara kadar uyuyamıycak.biz bu hataları nasıl yaptık diye..ama onlar bunu isteyerek yapmadı..tecrübe denen bişiy var..soruyorum size gs avrupaya ilk katıldığında mı UEFA kupasını aldı ya da fener ilk katıldığı yılda mı .eyrek final oynadı...?? yoksa gs önce chelseaden kendi evinde 5 yiyip sonra mı başarıyı yakaladı yada fener gruplarda 0 çektiği zaman bu tecrübelerle dahasonraki yılda bşarayı yakaladı.. Sözün özü şu ki ;arkadaşlar başkaları gibi olmuyalım ve bizi taa buralara kadar getiren bülent hocamıza başkanımıza ve futbolculara herşeyerağmen DESTEĞİMİZİ sonuna kadar verelim..inanın kaybeden taraf olmayız.. Uunutmayın...YIKMAK KOLAYDIR,YAPMAK ZORDUR [/B][/QUOTE] Herşey çok doğru ama biz alıştık başarıya. Takımı bukadar dağılmış görünce haklı olarak eleştiriyoruz. Malesef bu yaz transferlerde çakıldık. Bu bir gerçek. Burada eleştiriyi hakediyorlar. Ve Bülent Hoca düşman edinecek laflar sarfetmesin artık. Mütevazi olsun. |
anderlech ıstıytordun bulent ne oldu al sana anderlcht bu arada bu sedat oyun oynamak dısında hersey yaptı rakıbe bılerek vuruyor her pozısyonda hakeme el kol hareketı ne bu ya ıı oynasa anlarımda yedıgımız butun gollerde bu kazma sedatın hatası var petkovıcle bırlıkte bu sedat armutu macı verdı elınıze saglık
|
yazık her maçtan sonra klasik lafını sölemiş tamam başarımızda mimarımız bülent hoca lafım yok.bazı arkadaşlar çıkmış laf sölemeye hakkınız yok demiş iyi vallaha biz put gibi izleriz maçı gelen vursun giden vursun öyle iş yok kombinemide aldım sms imide attım maddi manevi her türlü destek oldum olucamda ama yapılan transferlerin hepside fosss
|
[QUOTE=badboysefaa;539864]yazık her maçtan sonra klasik lafını sölemiş tamam başarımızda mimarımız bülent hoca lafım yok.bazı arkadaşlar çıkmış laf sölemeye hakkınız yok demiş iyi vallaha biz put gibi izleriz maçı gelen vursun giden vursun öyle iş yok kombinemide aldım sms imide attım maddi manevi her türlü destek oldum olucamda ama yapılan transferlerin hepside fosss[/QUOTE]
cıkacaksın o zaman sen teknık drektorluk yapacan kardesım...macdan 2 saat once bulent hoca 10 numaraydı noldu sımdı ıstıfa mı edecek.... taraftarlık nedır en kotu gunde takımın yanında teknık ekıbın yanında yonetımın yanında olmakdır ama nerdeeee |
--------------------------------------------------------------------------------
bülent hoca ma öneri:türkiye de kaç milyon sivas lı var biliyormusun hocam ağırlık büyükşehirlerde ve çok büyük yetenekler çıkar sivas lı gençlerde onları araştııp takıma kazandırsan o zaman YİĞİDO nun ne olduğunu tüm dünya duyar araştırmaya önem verin lütfen |
[QUOTE=erem;539843]aklı başındaki tek yorumu yaptığın için teşekkür ediyorum sana ve bir ilav
e yapmak istiyorum. maç biletleri 50 tl ve 100 tl olsa o tribünde kaç seyirci olur. şimdilik paramız kadar konuşmak zorundayız. alt yapıdan takıma futbolcular katmaya başlayınca işler değişecektir. onun içinde skordan daha önemli şeyler olduğunu görmeliyiz.[/QUOTE] [B]takımı eleştirmek suç mu peki? takım göz göre göre eriyor ve hala diyorsunuzki bu takım iyi şeyler yapacak! şu yasini onuru uğuru takıma transfer edeceklerine bilicayı baliliyi tumu dialloyu elde tutsalardı, en azından şampiyonlar ligi gibi bir organizasyonda boy göstereceğimiz sırada! bugünki ve hazırlık maçlarındaki futbol göstermiştirki sivasspor kötü yoldadır, buna birilerinin dur demesi gerek.sahada bugün sivasspor takımı yoktu ama onu izlemeye gelen 1000den fazla gurbetçimiz vardı, onları boynu bükük yollamaya ne hakları vardı? bu sene anadolu takımları öz. gaziantep, bursa eskişehir ve ankaragücü iyi transferler yaptılar.biz anadolunun çıtasını yükselttik. belki bu takımlarda ilk 5 e oynayacaklar. biz bu durumda son 5e oynarsak ayıp olmaz mı? ben bir taraftar olarak bunu görüyorsam klübün içindekilerde görmeliler.takım kötü yolda, lütfen geç olmadan önlem alın. bu takım buralara kolay gelmedi, kolayda inmesin lütfen[/B]:mad::mad::mad: |
yorum yapmaya utanıyorum be hoca her yenilgi sonrası suç bana ait diyip konuyu kapatıyorsun ama bu maç farklı kardeşim olmaz böyle skandal yav sen nerden buldun bu kazmaları allahını seversen o yasinmidir nedir bu ne rezalet yav ayıp yav ayıp transfer için verdiniz blicayı yerine kazmaları doldurdun senin kamoyuna sivri sivri konuşman ve herkesi sivasspora düşman etmen hazmedilemez takımı şampiyonluktan sen ettin suç benim dedin şimdi aynı senaryo olmaz kardeşim böyle olmaz yav hatalar hatalar hadi oldu diyelim bir tane şutumuz yok be bu nasıl anlayış bu nasıl futbol bu nasıl transfer yazıklar olsun
|
Önce Şampiyonlar Liginde mücadele etmiş 3.şehir olmanın gururunu yaşıyorum..
Bülent Hocam: Transferler en azından şimdilik fiyasko.Neden paraya kıyıp almadın kaliteli topçuları..Umarım transferler acilen yapılır da ligde ve inşallah avrupa Liginde başımız ağrımaz |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:54. |