SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   Kötü Gidişin Sebebi Nedir? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26539)

MeXeS58 29.07.2009 12:57

Cevap: Kötü Gidişin Sebebi Nedir?

GONDERILEN OYUNCULARIN YERINE ONLARDAN DAHA İİ OYUNCU DIYE ALDIKLARIMIZ GIDENLERIN YERLERINI DOLDURAMAMASI EN BUYUK ETKEN ACILEN ORTA SAHA VE DEFANSA TAKVIYE SART

sevenser58 29.07.2009 12:57

gerçekten anlamak imkansız ş.ligi şansı yakalamışsın elindeki iskeleti bozmuşsun.ben anlayamıyorum bunlar ne yapmak istedi.

astaravisa 29.07.2009 13:03

para kazanmak istedi.............

ekecikli 29.07.2009 13:05

ya arkadaslar sizlere sunu sormak istiyorum biride bana ciksin bunu acklasin ne olur
ALLAH ASKINA FENERDEN ALINAN YASINMIDIR NE KAZMA BUNU NE ICIN ALINDI BUNU OGRENMEK ISTIYORUM HA FENERE SIRIN GOZUKMEK ICINSE BIR SOYLUYECEK SOZ BULAMIYORUM BU NASIL BIR SIVASTI TUM SIVASSPORU DESTEKLEYEN HERKESI KAHRETTI BIRDE BULENT HOCA YENILGIDEN SONRA CIKIP BUTUN SUC BENIMDIYE ACIKLAMA YAPIYOR BU SIVASSPOR DENEME TAHTASIMI HOCA KENDINE GEL HANI SENIN ALINMASI GEREKEN OYUNCULAR NEREDELER

Türkçü 29.07.2009 13:17

Takıma bir sağlam savunma, bir de önder olabilecek orta saha oyuncusu gerek.

apache22 29.07.2009 13:18

kötü gidişin sebebi belli işte gidişin sebepleri
bilica=yasin
diallo=mbemba
balili=agbetu
tum=ersen martin
sylla=uğur kavuk ve şampiyonlar ligine ilk defa katılma şansı yakalamışken süper ligin 10 takımından daha kötü transferler yapmamız..

apache22 29.07.2009 13:20

acilen orta sahaya top yapabilecek bir futbolcu,bir ön libero,forvete koşan yıpratan bir isim,bide tecrübeli stoper..galatasaraydan emre aşık bile istenebilir

MeXeS58 29.07.2009 13:24

ON LIBERO SART YOKSA ORTA SIRALARA MAHKUM OLURUZ TAKIM DUZELIR AMA BIZI SAMPIYONLUGA HEDEFIMIZE ULASTIRMAZ BU KADRO

bhdr5858 29.07.2009 13:24

başta şunu söyleyeyim çok güzel bir konu açmışsın anket olarak sivassporun bu gidişatında giden oyuncular gelen oyunlardan daha kapasitelilerdi.Daha iyi oyunculardı.Şimdiki takımda böyle bir şey yok.

GurbetciYigidom 29.07.2009 13:28

bence en büyük hata Bülent hocamizin yanlış transfer politak sı vede taktik hatasıydı.gecen seneki sivasspor ile dünkü sivasspor arasinda daglar kadar fark vardi sanki dün amatör br kulüp gibi oyun sergilediler. hele orta saha diye bir sey yoktu. ence bu takima cok acil 2 tane güclü orta saha oyuncu alinmasi sart. bu takima takviye yapilmazsa eger avrupa ligine katilmamiz bile imkansiz.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:25.