![]() |
benziyorsan sende yakısıklısın abi :lol: :lol: :lol:
ama yinede gökhan diyorum ben 8) 8) 8) |
keske bende Sivassporun futbolcusu olsaydim
beni secerdiniz degilmi arkadaslar :D :D :D [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
[quote=elbeyli58]keske bende Sivassporun futbolcusu olsaydim
beni secerdiniz degilmi arkadaslar :D :D :D [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote] gardas sende sitenin en yakısıklı adaylarındansın :lol: :lol: |
en yakisikli futbolcusu kim bilmem ama
en yakisikli taraftari benim :) |
[quote=gunay][quote=elbeyli58]keske bende Sivassporun futbolcusu olsaydim
beni secerdiniz degilmi arkadaslar :D :D :D [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote] gardas sende sitenin en yakısıklı adaylarındansın :lol: :lol:[/quote] teveccühünüz gardasim benim tsk sende yakisiklisin :D :D [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
[quote=türkçerap_yakup]sizce sivasspor'un en yakışıklı futbolcusu kim??
----------------------------------------------------------- bence gökhan bozkaya sizce??? :?:[/quote] yakup kocum bu soruyu kizlara sorsan daha iyi olur :) yanlis anlasiliyo :) |
[quote=testere_necmi][quote=türkçerap_yakup]sizce sivasspor'un en yakışıklı futbolcusu kim??
----------------------------------------------------------- bence gökhan bozkaya sizce??? :?:[/quote] yakup kocum bu soruyu kizlara sorsan daha iyi olur :) yanlis anlasiliyo :)[/quote] bende demistim diye hatırıyorum ama biz onlardan daha objektifiz :wink: :wink: |
sivasspor un bütün futbolcuları yakışklı
[img]http://www.kurtlarvadisi.gen.tr/~polat44/srimzam4.jpg[/img] |
[quote=testere_necmi]en yakisikli futbolcusu kim bilmem ama
en yakisikli taraftari benim :)[/quote] resim koyda bir bakak hele ondan sonra karar verelim demi [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
[quote=elbeyli58][quote=testere_necmi]en yakisikli futbolcusu kim bilmem ama
en yakisikli taraftari benim :)[/quote] resim koyda bir bakak hele ondan sonra karar verelim demi [color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote] resim varda buyuk geliyo hocam |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:25. |