SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   "Sivasspor Ölmüş, Ağlayanı Yok'' (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26820)

fatihada58 17.08.2009 11:09

Cevap: "Sivasspor Ölmüş, Ağlayanı Yok''

Ne istanbul nede trabzon takımı ne kombine satmak ne bilet yırtmak... Arkadaşlar hepimiz lızıyor hepimiz kahroluyoruz ama yapmayın böyle gelip geçecek bunlar fenerli olmayan bir teknik direktörümüzde olacak, istanbul sevdalısı olmayan bir yönetimimiz... Ama biz istersek olacak ama biz elimizden geleni yaparsak olacak... O da ancak tepkilerimizi doğru düzgün verirsek olacak... Haftaya denizli maçını yenilmemizi o kadar çok istiyorum ki anlatamam ve ondan sonraki maç ve ondan sonraki maç 5 haftada sıfır çekmemizi istiyorum... Belki diyorum o zaman taraftarın diğer yarısı birşeyleri görür birşeyleri farkeder... Paşa paşa maça giderim, paşa paşa Sivassporumu desteklerim (ne başkanı ne bülent uygunu desteklemek değil bu) ama yenilgilerin ardarda gelmesini istiyorum...

hasantuan 17.08.2009 11:10

ÖLÜMÜNE SİVAS.....arkadaşlar bu takım bülent hocanın değil yiğidların takımıdır...gerektiği yerde tepkisini koyan yiğidoların takımıdır...bunu herkes böle bilsin...uğur,onur,ersen martin,mbembapetkoviç gönderilip yerlerine iyi adamlar alınmalı bence....giden gitti bugün diallodan tumdan bilicadan sylladan bahsetmek doğru değil doğru olan yaralar bir önce sarılıp ligi bu yıl bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek....

zaralı19 17.08.2009 11:16

bülent hocayıda bu kadar kötülemek olmaz arkadaşlar bende kızıyorum ama bülent hoca sayesinde buralara geldik gereyinide yapacaktır şu transferler bir gerçekleşsinde

samet35 17.08.2009 11:18

[QUOTE=noname87;548641]dikkat et kimse yönetim istifa dememiş aslında tepkiler aynı
1-Bülent Hocanın geçen seneki açıklamaları sonrası bu seneki durum
2-Ne dediğini bilmeyen bir basın sözcüsü
3-Ahı gitmiş vahı kalmış futbolcular ve onlara ilaveten yeteneksizler anlaşılmayan transferler mbemba?tum?balili?
4-Bülent Hocanın taktik veya oyuncu değişikliklerinin anlaşılır olmaması ersen martinle kontra atak gol atmamız gerekirken uğur kavukun girmesi defans adamıyla hücüm yapmak[/QUOTE]

kardesim benim lafım sana degildi. soyledigim kisi butun konulara girip istifa diye cıgırtkanlık yapıyor. milleti provake ediyor. benim demek istedigim iyi transfer yapılmadıgı halde fb ofsayttan atılan ilk golu yemese fb bizim defansı acamazdı. yabancı transfer etmek kolay is degil. buyuk takımlar bile 10 takla atıyor yabancıları turkiyeye getirmek icin. onlar parayı bastırmak zorunda kalıyor ve oyle alıyor ama bizim o imkanımızda yok. saydıgın maddelerde ise 1. olarak herkezin bir kisiligi var bulent hocada boyle bir insan. agresif bir insan. onun gibi t.direktor cok piyasada. en buyugu milli takımın basında. 2. maddeye katılıyorum. ama bunun takımın basarısıyla pek alakası yok. 3. olarak ahı gitmis vahı gitmis oyuncular diyorsun yeni gelen oyuncuların hepsi genc oyuncu. gelecege yatırım olarak alınmıs oyuncular. 4. madde ise zaten sacma ersen martin gibi bir oyuncuyla kontra atak oynayamazsın. hızlı bir forvet degil. ugur kavuk ise oyunu iki yonlu oynayabilen bir oyuncu. sag acıktada oynuyor.

GuVeN 17.08.2009 11:40

[QUOTE=Yigido5458;548481]bu adamlarda maçmı yorumluyo yemek tarifimi veriyo belli değil yani yok mangal yok toz şeker adamlar sokak ağızıyla maç yorumluyo ağızı olan konuşuyo maalesef[/QUOTE]

evet senın mesajından sonra bende anladım hemserım agzı olanın konusdugunu..

GuVeN 17.08.2009 11:44

eskı takımına dönenler,kombınelerını satılıga cıkaranlar size sımdı kufrederdım ama sıte yonetıcılerıne olan saygımdan ıcımden sövüyorum size.. ıkı gun sonra vatanıda satmayın sakın!

skep06 17.08.2009 11:44

Birçoğumuz umutsuz ve karamsar ama şu unutulmamalı geçen sene takım şampiyonluğa koşarken dahi çoğumuz oyundan memnun değildi.Haziran başında herkes artık büyük takım gibi oynamamız gerektiğini takımın oyuncularının ve taktiğinin değişmesi gerektiğini ve buna göre transfer yapmamız gerektiği söyleniyordu.Transferler yapıldı ama etkili transferler yapılamadı adamlar gelmedi sivasa kaliteli topçu getirmek öyle sanıldığı gibi kolay değil.
Aksilikler peşpeşe geldi Mehmet yıldız ve Sezerin sakatlığı yeni oyun sistemine alışamama ve asıl atlanılan 4 hazırlık 2 Cl öneleme ve 2 lig maçınıda güçlü takımlarla oynamamız bir türlü istediğimiz oyunu sergilememize engel oldu.
Yapılacak yeni transferlerin takıma uyum sağlaması Mehmetin takıma dönmesiyle geçen yıl kadar puan alamasakta geçen yıldan daha pozitif bir futbol oynayacağımızdan eminim.Burda istanbul medyasının dolduruşuyla vara yoğa sallayan iyi gün taraftarlarını bu takım inşallah utandıracaktır.

üçyıldız58 17.08.2009 11:48

arkadaşlar lütfen ama lütfen biraz yorumlarımızda sakin olalım

Besyo_cu 17.08.2009 11:49

[QUOTE=mucahitbaba58;548508]haklisin hocam umitlerimiz tukendi artik ben eski takimim gsye destegi verecegim yenilgi onemli degil oyun beni hic tatmin etmiyor
benim yegen var bi lafi var su sivasspordaki bazi oyunculari alip pazarda domates sattiracaksin baska ise yaramaz aynen katiliyorum[/QUOTE]

[B]Sen zaten hiç Sivassporlu olamamışsın ki şimdi gs ye destek versen ne olur?[/B]

winner58 17.08.2009 12:15

:mad:yönetim başkan ve hoca saolsun onlar bu hale getirdi ne hakkınız vardı bee ne hakkınız vardııııııııııııııııııııı:mad::mad::mad::mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:16.