![]() |
Cevap: Aurelio Atağı
çok zor be dostum bu iş olmaz !!!!
|
yalan haber transfermrumrktta degeri 8 milyon euro yaziyor bu parayi vereceklerini hic sanmiyoi
|
şakamı şimdi bu ya........... :D
|
[QUOTE=sivaslihakan;549733]yalan haber transfermrumrktta degeri 8 milyon euro yaziyor bu parayi vereceklerini hic sanmiyoi[/QUOTE]
Ya sence 8 milyon € eder mi orda yazıyorda.Sence eder mi adamın transfer bedeli 1.5 m € Bayram Tutumlu Lig Tv de Futbol Gündemi Programında soyledi ama bizim takıımın 1.5 milyon € Verecegini hic sanmıyorm. Kayserispor OLSa verir biz basarı istiyorsak doğru düzgün adamlar transfer etmeliyizz Buda Onlardan birisi |
Fotomaç adı geçtiği için inandırıcılığını %100 kaybetmiş bir haber.
|
Bunlar Reklam kokan Hareketler Mayk!
|
balon haber iki gün sonra patlar
|
[QUOTE=sivaslihakan;549733]yalan haber transfermrumrktta degeri 8 milyon euro yaziyor bu parayi vereceklerini hic sanmiyoi[/QUOTE]
ya arkadaşım sen transfermarkta ne bakıyorsun betis kulubu açıklama yaptı daha 2 ay önce 1.5 milyon euro veren mehmeti alır diye.Olmaz olmaz diye de bi oyuncu değil bence alınabilir bi oyuncu 2. ligde oynamaktansa gelir sivasta PAŞA PAŞA oynar. |
[QUOTE=Ayşegül;549734]şakamı şimdi bu ya........... :D[/QUOTE]
??? Bilmiyorm Şaka Mı Fotomac'ta ki yazarlara sor Şaka mı diye ;) :D:D:D:D:D:D |
[QUOTE=blade58;549744]ya arkadaşım sen transfermarkta ne bakıyorsun betis kulubu açıklama yaptı daha 2 ay önce 1.5 milyon euro veren mehmeti alır diye.Olmaz olmaz diye de bi oyuncu değil bence alınabilir bi oyuncu 2. ligde oynamaktansa gelir sivasta PAŞA PAŞA oynar.[/QUOTE]
Bende bunu anlatmaya calısıyordum iste taaa en baslarda yorumlarda 1.5 milyon €uro dedim Bayram Tutumlu dedi yaa adamın menajeri daha 8 milyon €uro lar dan bahsediyorlar anlamıyorm tesekkür ederim arkadasımm bi beni anlayan cıktı sonunda :) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:21. |