![]() |
Cevap: SİVASSPORA HAİN SALDIRI
UNUTMAYIN Kİ TRABZONSPOR EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZ.
HİÇ BİR ŞEKİLDE PRİM VERİLMEMELİDİR. SALAK GİBİ KARANFİLLERLE KARŞILIYRUZ BUNLARI. 2. MAÇA EN AZ 3 OTOBÜS GİDİLMELİDİR. DELİKANLI KİMMİŞ GÖSTERİLMELİDİR. SANALDA DEĞİL BİDE GERÇEKTE GÖRELİM!.. |
bakın ben web tasarımcıyım bu sıteyı kım yaptıysahıc bır halttan anlamıo
sıtede o kadar cok acık varkı 10 yasındakı cocuk bıle hackler |
misilleme yapabilecek arkadaş yok mu?
|
[QUOTE=G Ü N E R;551829]arkadaşlar madem bizimkiler uyuyor aynı şekilde bir saldırıda biz yapalım.siteye sivasspor logomuzu koyalım iş bitsin bu işten anlayan arkadaşlar yok mu?[/QUOTE]
Aynen katılıyorum. Logomuzu ve geçen sezon 3 0 lık skoru koyun. bu işden anlayan yok mu? |
[B][QUOTE=yigido12;551855]bakın ben web tasarımcıyım bu sıteyı kım yaptıysahıc bır halttan anlamıo
sıtede o kadar cok acık varkı 10 yasındakı cocuk bıle hackler[/QUOTE]AVET aynen öle site gel beni HAckle, diye bağırıyo !!!!!!!!!!!!Siteyi hacKleyen kişi ise 15 yaşında bi VElet.... [/B] |
[QUOTE=yigido12;551855]bakın ben web tasarımcıyım bu sıteyı kım yaptıysahıc bır halttan anlamıo
sıtede o kadar cok acık varkı 10 yasındakı cocuk bıle hackler[/QUOTE] [B]Resmi sitemiz [url]www.sivasspor.org.tr[/url] daha yapım aşamasında ve tam faaliyetede geçmedi diye biliyorum. Bu yuzden hacklemek kolay olsa gerek.[/B] |
bizim büyüklüğümüzü çekemiyolar arkadaşlar,bunlar tabiki olacak sonuçta bu adamlar laz.bizede bunlasrı kaz gibi yolmak düşer:D
|
Mahkemeye verelim derim ben.
Ya da yok yok vazgeçtim değmez :D |
ule laz kafalılar sızın saat 12 den sonra kafanız calısıyormu hamsı kafalılarrr sızı bı oltaya takarsam dogru ızgaraya :D:D:D:D:D:D
|
[B]Gördüğümüz kadarıyla bize yapılan saldırılara anlam veremiyorum.
Tek şey gerçekten bu sefer hadlerini aştı. Bizim rehabilitasyon'a yazılsınlar akademik ders verelim onlara yazık:D:D:D[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:12. |