![]() |
ilk adimi [url]www.sivasspor.com[/url] atarak bayan üyemizi Site yönetimine aldi
Orhan_Nilay Hanima Basarilar diliyoruz. Hayirli Ugurlu Olsun |
[QUOTE=Serkan-58]ilk adimi [url]www.sivasspor.com[/url] atarak bayan üyemizi Site yönetimine aldi
Orhan_Nilay Hanima Basarilar diliyoruz. Hayirli Ugurlu Olsun[/QUOTE] Serkan çok teşekkür ederim. |
[QUOTE=Orhan_Nilay]Serkan çok teşekkür ederim.[/QUOTE]
Siteyede bu yakışırdı zaten.Hayırlı olsun.Başarı dileklerimle. Saygılar |
[QUOTE=arifcoskun]Bayan sız bir toplum düşünülebilinirmi? Belki hemcinslerim biraz alınacak ama bayanlar daha dikkatli her konuda.Mesela trafikte bile ne kadar kurallara uyarak araç kullanıyorlar. Hani derlerya duymuşunuzdur,ev işlerinde bayan eli değmeli derler.Bayan olan yerde düzen olur, bayan olan yerde tertip olur.Bayan olan yerde küfür olmaz,kavga olmaz. Onun için çeşitli spor etkinliklerine bayanları daha çok kazandırmak gerek. Türbünlerde herkes eşiyle ablasıyla,kardeşiyle birlikte gelse izlese kötümü olur. Herşey erkeklerin tekelinde değilki.
Herkese saygılar[/QUOTE] [color=blue]Görüşlerine aynen katılıyorum bayanlar toplumda daha etkin rol almalı o zaman kurtuluşumuz yakındır..saygılar[/color] |
site yönetimine de canım girsinler diyecektim :)
[url]www.sivasspor.com[/url] 'a da tebrikler
bayan üyemizi Site yönetimine atadı, Orhan_Nilay hanima başarilar diliyorum. Hayirli Ugurlu Olsun, Ayrıca Gakko58, sevgili İsmail Hakkı gardaşımızıda tebrik ediyorum, onada yakışır moderatörlük, hayırlı uğurlu olsun, heriki üyemizinde gayet iyi işler yapacakalarına eminim |
abircan abi iyisin hoşsun da şu gündemi çok geç takip ediyon gibi geliyor
|
sivasspor'a yararlı olsunda fark etmez bay bayan
|
[QUOTE=arifcoskun]Siteyede bu yakışırdı zaten.Hayırlı olsun.Başarı dileklerimle.
Saygılar[/QUOTE] Arif bey, Sizlerin her konuda bayanlara destek olması çok güzel. Teşekkür ederim. |
[QUOTE=abircan][url]www.sivasspor.com[/url] 'a da tebrikler
bayan üyemizi Site yönetimine atadı, Orhan_Nilay hanima başarilar diliyorum. Hayirli Ugurlu Olsun, Ayrıca Gakko58, sevgili İsmail Hakkı gardaşımızıda tebrik ediyorum, onada yakışır moderatörlük, hayırlı uğurlu olsun, heriki üyemizinde gayet iyi işler yapacakalarına eminim[/QUOTE] Abircan bey, Yine her zamanki gibi çok kibarsınız. Diğer birçok konuda olduğu gibi, bayanlar konusundada çok duyarlı ve hassassınız. Sitemizde sizin gibi insanların varlığını görmekten son derece memnunum. Teşekkür ediyorum. |
Rica ederim Orhan_Nilay kardeşim
Rica ederim ne demek efendim, başarılar diliyorum, o sitenin güzelliği, çok güzel, çok iyi arkadaşlarımızın varlığı bizi burada var ediyor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:41. |