![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB
milli maça kadarr düzeltmeye çalış bülent hoca yoksa böyle gitmezzz
|
arkadaslarında dedıği gıbı gercekler cok acı ve bız gerceklerı konusmazsak buda bızım kendımızı kandırmamız olur sıvasspor elındekı o guzelım kadroyu dagıtıp gıdıp ordan burdan toplama pili bitmiş adamları aldı ve bızlerı boyle husrana ugrattı bu sene dusmezsek ıyıdır valla acıl toparlanılması ve transfer yapılması sart bulent beyde eger bu sekılde devam edıcekse hıc bırseye bakılmaksızın gonderılmesı sart artık onumuzdekı maclarda gorucez saygılar...[FONT="Comic Sans MS"][/FONT]
|
Sivasa yakismiyor,gecen sezon ligi ikinci bitirerek hem auvrupada hem dünyada kendinden söz ettirmisti,sampionlar ligine katilacagini bile bile (blica,tum,balili,diallo,sylla) gibi oyunculari nasil sata biliyorlar anlamak mümkün degil,ha aldigimiz yeni futbolculara bakarsak ise yarayacak takim futbolu oynayacak bir futbolcu malesef yok yani transferde sivasspor bu sene küme oynayacagini önceden taraftarlarina bildirmis oluyordu,yani sivasspor taraftarina ALLAH sabir versin bu sene.(mehmet yildizda gelse takim ruhu kalmamis yazzik)
|
[B][SIZE="4"][SIZE="5"][B][B]Beyler kimse Sivasspor dan büyük degil.. Ne Bülent ne de başkan...
2-3 aydır transfer yalanıyla kandırıldık. Şu saatten sonra iyi topcu bulmak imkansız. Bizi kandırmaya kimsenin hakkı yok. o zaman Sivasın hedefi ligde kalmaktır denseydi millet böyle umutlanmazdı. Ne yani diyarbakır kadar da mı bütçemiz yoktu. Bu takıma radikal degişiklik şart.. Bu da hocayla başlamalı..[/B][/B][/SIZE][/SIZE][/B] |
Ulan yakdi bizi su Bülent Uygun, kimin nerede oynayacagini bilmiyor, yada bilmek istemiyor.
Bence Sivasspor onu göndermesi lazim, yoksa sivas bu gidisle küme düsebilir. Bilica'yi ne gönderdiler, fenere yakismiyor, o gitti, sivas her maci kayip etmeye basladi ve bu öyle devam edebilir. Yasin kim Bilica kim. Sivasa orta alanda Alex gibi bir oyuncu, iyi bir kaleci lazim. bunlari yazdim, ama bence hic biri gerceklesmicek, Sivasspora allah yardimci olsun diyorum. neden okadar iyi oyunculari gönderdiler onuda anlamadim, hele balili! hic 90. oynayamadi, simdi noldu antalyaya gitti ve süper top sürüyor, asist yapiyor. insallah Bülent Uygun bu takimdan gider, ve sivas küme Düsmes |
maçi izlemedim ama skora bakinca iyiki izlememisim diyorum kendi kale bilmem ne igrenç
|
arkadaslar ne diyosunuz ya.basit bi anadolu takımıydık,biz 100 yıllık bi takımdık sampiyonluklar yasauan bi takımmıydıkta bu duruma geldik diye hocayı gonderiyorsunuz.baskanı gonderitorsunuz,bu sene boyle olur seneye yıne duzeliriz ders cıkartırlar heralde okadar essek degiller derdiniz ne sizin.karol pecze geldi werner lorant geldi ne yaptı ,gelecek teknık direktor ne yapacak, turk gelse yarı sezon kalacak gidecek yabancı gelse takımı tanıyamayacak yıne bunlar olacak.bulentte bizim bu halımızı goruyordur buralardan heralde 2 gun kaldı bakalım transferlere insallah gonlumuzce olur...
|
Yazıklar olsun seyirciyi seyirciye düşürene..
Yazıklar olsun bir grup çapulcuya Sivas'a biz sahip çıkarız dedirtene.... Yazıklar olsun skora bakıp yorum yazanlara........... Yazıklar olsun bir adama bu kadar abartılı bağlılık gösterip de takımı babasının çiftiliği sandırana... Yazıklar olsun takımı ruhsuz isteksiz oynadığı için tepki gösterene tepki gösterene.. Yazıklar olsun takım da neler olduğunu göremeyip uyduruktan sallayanlara.... |
[QUOTE=edebiyatisyen;555275]Hala bu takıma güveniyorum.Güneşli günler çok yakında...[/QUOTE]
bende senin dediklerine katiliyorum kardesim, hemen pes etmeyin,bülent hocayi hemen 2, 3 mac kaybetti diye silip atmayin. biraz daha sabredelim , bülent hoca faydali olamayacagini anlarsa , zaten kendi istifa eder |
macin degerlendirecek bi tarafi yok
gorunen koy kilavuz istemez |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:22. |