SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğido Demir Attı, Çare Arıyor! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27293)

stain 21.09.2009 10:19

Cevap: Yiğido Demir Attı, Çare Arıyor!

ben sivassporuma güveniyorum, aslında yapılacaklar basit:

hayrettin kadro dışı bırakılacak, böylece maçlara 1-0 geriden başlamamış oluruz...

diğer bir kaç futbolcuya da kadro dışı bırakılma uyarısı yapılacak...

bazı futbolculara para cezası verilecek...

zita ve mehmet yıldızın oynaması ve abdurrahman ve sezerin dönüşüyle toparlarız...

üstüste alacağımız üç galibiyet dokuz puan bizi orta sıralara yaklaştırır...

daha sonra alacağımız galibiyetlere göre zirveyi tekrar zorlamaya başlayacağız...

haydi sivasspor, haydi yiğidolar....

biz bu lige 38 yılda çıktık, öyle üç beş rezil topçu yüzünden bir yılda düşemeyiz, oynamayan defolsun gitsin....

oynamaya niyeti olmayan tasını tarağını toplasın... öyle beleşe ekmek parası yok.... sevdamızla sevgilimizle öyle rahat oynayamazsınız... 38 yıllık özlemimizi bir çırpıda ateşe atamazsınız...

futbolculara söylüyorum... adam gibi oynamayan, savaşmayan, yırtınmayan defolsun gitsin.......

çıldırtmayın adamı...

üç aydır sabır sabır sabır... sabır taşı çatlamak üzere haberiniz olsun....

sofularlı34 21.09.2009 11:44

<<<<yorum yapmıyorum bu işler parayla olan işler.öyle her 100 bın dolarlık futbolcu iyi çıkmaz.o gıtsın bu gelsın derken gelenin parasını kım verecek arkadaşlar.Başkanımız sanayi tesisleri,bankaları holdıng i varda ben mi duymadım.Yada çok parası bol olan Sivaslı örğ.kalekilit gurubu çek mi yazdı.çuhaldar oğlu sponsor olup 1 iki milyon dolar verdi.ben o gitsin bu gelsin diyemiyorum...ben bu hafta buyuk şehir macına gidiyorum...ve 100 bı dolarlık zitadan mucizeler bekliyorum parasl anlamda gücümüz bu kadar ha potansiyel yüksek 4 milyon Sivaslı varmış???? 250 bın mesaj çeksek olay zaten çözülürrrr....

ready 21.09.2009 11:52

[QUOTE=sofularlı34;564472]<<<<yorum yapmıyorum bu işler parayla olan işler.öyle her 100 bın dolarlık futbolcu iyi çıkmaz.o gıtsın bu gelsın derken gelenin parasını kım verecek arkadaşlar.Başkanımız sanayi tesisleri,bankaları holdıng i varda ben mi duymadım.Yada çok parası bol olan Sivaslı örğ.kalekilit gurubu çek mi yazdı.çuhaldar oğlu sponsor olup 1 iki milyon dolar verdi.ben o gitsin bu gelsin diyemiyorum...ben bu hafta buyuk şehir macına gidiyorum...ve 100 bı dolarlık zitadan mucizeler bekliyorum parasl anlamda gücümüz bu kadar ha potansiyel yüksek 4 milyon Sivaslı varmış???? 250 bın mesaj çeksek olay zaten çözülürrrr....[/QUOTE]

[B]hani çok övünüyoruz ya şu kadar sayıda sivaslı var diye herkes bir sms atsa olay çözülür açıkçası sivaslıyım diyenden sivaslı oldugundan da şüpheliyim[/B]

carizma0658 21.09.2009 12:28

BU SİVAS AYAGA KALKACAK HİÇ ŞÜPHEM YOK BAŞKA DÜŞÜNCEMDE YOK ASLINDA LİGEDE İİ GTMIO SİVAS BI TOPARLANSA ÇOK ŞEY DEGIŞECEK

KaRiZmA YiĞiDo 21.09.2009 14:50

ÇARE VAR !...........HER MAÇ TOPLANTI YAPMAK ÇARE DEĞİL . BU MAÇTA OLMADI AMA BİR SONRAKİ MAÇTA KESİN GALİBİYET ALACAĞIZ VE AYAĞA KALKACAĞIZ DEMEK KENDİNİ 5.BÜYÜK İLAN EDEN SİVAS SPORA NEDE SÜPERLİGDE MÜCADELE EDEN BİR TAKIMA YAKIŞMIYOR.YAPILACAK TEK ŞEY BAŞTA TEKNİK DİREKTÖR BÜLENT UYGUN'A YAPTIRIM UYGULAMAK.YENİLGİ SONRASI TELEVİZYON KARŞISINA ÇIKIP BEN FUTBOLCU KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM.OYNADIK AMA İSTEDİĞİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK BİR SUÇLU VARSA ODA BENİM DEMEÇLERİNİ MİLLETİ APTAL VE SALAK YERİNE KOYARAK SÖYLEMESİN.MAÇ ÇOK KÖTÜ GEÇTİ.HER TÜRLÜ UĞRAŞMALARA KARŞI GALİP GELEMEDİK RAKİP TAKIMI KUTLUYORUM.OYNANAN OYUNDAN VE FUTBOLCULARIMDAN UTANIYORUM.BAŞARISIZLIK HEPİMİZİN DEMESİ GEREKLİ O ZAMAN HERKES ONU ALKIŞLAR VE ARKASINDA DURUR.6.HAFTA TIK YOK STAD BOM BOŞ VE HALA DÜZELECEĞİZ SANARYOLARI HERKES SİVAS SPORLA MAÇ YAPACAĞI GÜNÜ İPLE ÇEKİYORDUR.EN İYİ AVERAJ DÜZELTİLECEK TAKIM AZAMİ 3 YENİR
SEN BİZE HEDİYE VRECEKSEN ÇIK BASININ KARŞISINA BEN ŞAMPİYONLUĞU KOVALAYAN BİR TAKIMI MAHVETTİM DAĞITTIM.FUTBOLCU DİYE ALDIKLARIM BEŞ PARA ETMEDİ TAMAMI BİR MEHMET YILDIZ ETMEZ.SEZER BADUR ETMEZ ŞİMDİ BİZE DESTEK VERİN DE LİGDE KALALIM ÖZÜR DİLİYORUM TÜM CAMİADAN HADİ BAKALIM .............

kiNgSiZe58 21.09.2009 15:23

[B]Alin Size Care !!

1. Yasin Cakmak Sivasspor Toparlana Kadar Oynamiyacak. Onun Yerine Kadir & Murat S. ve Sedat.

2. Ortasahada Zita hep oynuyacak 90' boyunca.

3. Cihan Yilmaz Ortasahanin sag tarafina tarafina. Agbetu Ortaya Zita Sol 'a.

4. Önde Kamanan+Ibrahim[/B]

yigidomurat 21.09.2009 15:37

demir attım yanlızlığaaa bir hasret denizindeee

ve şimdi hayallerim o günlerin izindeeee

yüreğimde duygular ümitlerim neredeee.....

effenberg 21.09.2009 15:43

Bu takim bu ligden düsmez [B]Bülent hocaya ragmen [/B]ama hep diken üstünde olacagiz bu sezon sanirsam.

astaravisa 21.09.2009 16:05

[QUOTE=ready;564473][B]hani çok övünüyoruz ya şu kadar sayıda sivaslı var diye herkes bir sms atsa olay çözülür açıkçası sivaslıyım diyenden sivaslı oldugundan da şüpheliyim[/B][/QUOTE]

kardeşim doğru milyonlarca sivaslı var.
Bundan hep övüneceğiz.
ama sorunun çözümü konusunda bu yeterli olmuyor.
bu Milyonlarca Sivaslının kaçı sivassporlu önemli olan bu rakam. :confused:

yorgun(58) 21.09.2009 18:00

[QUOTE=subasi29;564388]Valla Bravo Sana Arkadas .... Bence Sivas Kasimpasa Ile Dusmez...Sivas Duserse istanbul Takimlarida Duser Sivas istanbulun kalesi oldu....iki sene sampiyonluk bizden gecti...bu takim duzelecek bir yerde patlama olacak kime patliyacagiz orasi mechul ....[/QUOTE]

bank asya liginde patlar kesin yoksa daha isabetli pas yapmayı son 2 maçta ögrendiler ne patlaması

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:29.