SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=79)
-   -   YİĞİDOM YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27301)

stain 22.09.2009 17:18

Cevap: YİĞİDOM YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN

[QUOTE=karyola;564952]istanbulda yaklaşık irilik ufajlı 1300 tane sivaslılar derneği var hepsi 10-15 kişi gönderse yaklaşık 15-20 bin kişi eder.[/QUOTE]

her dernek iki otobüs kaldırsa 30 bin kişi kafadan toplanmış olur...

ancak yönetimin derneklerle iletişime geçmesi ve onları organize etmeyi öğrenmesi lazım....

yoksa sadece çağrıda bulunmakla olmaz...

iyi bir organizeyle çok şey yapılır...

istanbuldaki ilçe pikniklerinde onbinlerin toplandığını biliyoruz...

bu insanların sadece organizasyona ihtiyacı var...

şu an istanbul derneğinin yaptığı gibi...

inşallah bu maç taraftarımızla beraber yeniden şahlanacağımız, yeniden coşacağımız ve özgüvenimizi kazanacağımız maç olacak...

yener_sahin 22.09.2009 17:28

[QUOTE=özgühertaş;564893]yener kardeş esenler otogara geldiginizde haberverin bende minübüs var sizi otogardan alırım.dönüştede kavacıkta bırakırım.ayrıca güngören civarından maça gelmek isteyen yiğidolar varsa ulaşımda yardımcı olurum.[/QUOTE]

abi [email]yenersahin@live.com[/email] msn adresim eklersen konuşalımda bizi sen alırsın inşallah.

58 memo 22.09.2009 18:01

aksilik çıkmazsa bende Olimpiyat stadına gideceğim
inşallah ilk galibiyetimizi alacağız
iyi günde herkes dost olur,önemli olan kötü günde takımına sahip çıkmak
Sivaslıyım,Sivassporluyum...

yasinşahin 22.09.2009 18:36

arkadaşlar bilgisi olan varmı bilet fiyatlarından yazarsanız sevinirim?????

mucahitbaba58 22.09.2009 19:20

[QUOTE=sivastatlıbelam;564937]arkadaşlar sivasspor game over artık.

ben bursa maçını kaybedeceğimizden adım gibi emindim.
ve iddia ediyorum bu maç da i.b.b nin.
artık mental değişiklik şart.

bu kadro ve düşünceyle biz bank asyada bile mücadele edemeyiz.:mad:[/QUOTE]

SENIN GIBILRIN YUZNDEN COK KAN KAYBEDERIZ RESMEN TAKIMI KOTU GUNUND YANLIZ BIRAKMISKADERINE TERK ETMIS GIBI YAZIK DEMEKKI GERCEKTEN BAGLANMAMISSIN IYI OLDUGUNDADA SENIN YAZINI GORURSEM O ZAMAN KONUSURUM SANA
IYI OLDUGUNDA TAKIM SIVASIM SIVASIM DEMEK COK KOLAY ONEMLI OLAN SIMDI ZOR GUNDE DEMEKTIR

GuVeN 22.09.2009 23:13

hadi be arkadaslar su olımpıyata akın mal olsun dıgıturk cameramanları:D bızı vefasızlıkla ıtham eden medya gorsun sıvaslının cefakarlıgını:) ıyı gunde orda olsak ne olur olmasak ne olur asıl hafta sonu orda olacakmıyız onemlı olan o..
haberlerde takımın gelecek taraftarlara cok guvendıgını okudum,takımımızı hayal kırıklıgına ugratmayın lutfen..

efendigardaş 23.09.2009 00:03

BİZDE ÜSKÜDARDAN GELECEĞİZ GELMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR VARSA YERİMİZ VARDIR DUYURULUR. 0216 5323995 NOYU ARAYABİLİRSİNİZ.

RECEP_YÜKSEL 23.09.2009 01:51

Bakın arkadaşlar ben uzaktayım gelemiyorum işim çok gelemem diyenlere burdan ilk defa bir teklifde bulunuyorum,

gelemeyen arkadaşlar istanbulda hiçmi tanıdığı yok masrafını çeksin onu göndersin maça biz her bölgeden araç kaldırmak için çalışma yapıyoruz bize destek olmak isteyen tüm yiğidolar lütfen desteğinizi esirgemyin maç akşam 20:00 yani bitiş 22:00 ZÜLİMPİYATA GİDİP GELMEK ÇOK ZOR gerekli yardımı bekliyoruz bu sefer destek şart olduğu için seferber olduk yardımlaarınız bekliyoruz

[B]0532 473 07 65[/B]

kocakss58 23.09.2009 07:21

ben esenlerden gidiyorum.gitmek isteyenlere yardımcı oluruz...

özgühertaş 23.09.2009 08:46

yeterki bu maça gidip destek verelim.kötü günde takımımızın yanında olalım.tüm imkanlarımızı seferber edelim.güngören bölgesinden maça gitmek isteyen varsa bana ulaşsınlar.0535 573 93 89-serkan

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:35.