![]() |
Cevap: Uygun Erman Kılıç'a Kızdı!
Ist Bld macin da Taraftarimiz Erman icin feda ettigimiz Silyla ve Tum a nekadar haksizlik yapildiginin ve taraftari sekerle kandirilan cocuk durumunda gören bir yönetim ve teknik ekibe sahip oldugumuzu yeniden yeniden bir kez daha anlasilacagi icin.... Bu Erman Hocadan firca yedi haberide sisirme bir haber. gercek olsa bile bilincli verilmis bir resim.... Silyla ve Tum un Sahada oldugu bir macta erman gibi biri Sahada olmaz buda gerekce olacak olsada ermani sahadan silerler.................
Sadece Yeni taktikler deneyin bizi bu kadar ucuz ve basit kandirilan insanlar olarak görmeniz ayrica üzüyor..... bu tip flim,firildak,dolap cevirecegine cikip acikca yüreklice de biz bu isi yaparken dogru oldugunu düsündük yanlis cikti Özür dileriz deyin olsun bitsin..... birbirinizin önüne kalkan olmanizada gerek kalmaz.... |
Bülent Uygun'un da artık sabrı taştı.Yalnız uyguladığı baskıcı yönetim iki uçlu bıçağa benzer.Düzgün bir sıkıyönetim politakası izlerse yine eski günlere yaklaşırız ama futbolcuların insan olduğunu unutup da ona göre hareket edip,rezil ederse o zaman 5-6 haftaya kendisi yolcu olur...
|
kızılacak adama kızacak tabiki mücadelesiz futbolcu bizde istemiyoruz
|
behey erman senin için tum ve sylla gibi iki cevheri feda ettik...
karşılığı böyle mi olmalıydı? hazırlık maçları, avrupa maçları, lig maçları... yeteri kadar kendini toplaman ve ispatlaman için zamanın ve fırsatın oldu... ya bir an evvel messi diye getirilldiğin için bu lakabın hakkını ver ya da güle güle yiğidim... göz göre göre batmak istemiyoruz... |
bence hoca kendi kendisini cezalandırmalı. o takımı bozup bu kıytırık futbolcuları almakla ne akla hizmet ettiğini sivas kamuoyuna anlatmalıdır.amacı neydi. ne yapmaya çalıştı. bilica dan alınan parayla saha yapıldı deniyor. ya diğerleri. peki federasyondan alınan aparalarla neler yapıldı. neden kaliteli birkaç futbolcu alınmadı. iddia gelirleri federasyondan alınanlar naklen maç yayın gelrileri reklamlardan alınan paralar bunlarla neden birkaç kaliteli futbolcu ile takım takviye edilmedide tüm takım dağıtıldı. işte bu sorular yanıt bulduğunda herşey daha güzel olacak.
|
erman uyarıyı değil daha fazlasını haketti neler beklerken bize neler verdi.Umarım
bb maçında gol atar kendini affettirir.Yoksa bir uyarıda taraftardan gelir. |
Cevap: Sivasspor idmanında gerginlik
[QUOTE=noname87;565737]Ersen Martin ile Yasin asıl kovulması gereken onlar[/QUOTE]
kesinlikle sana katılıyorum bazılarıı destek destek diyor abicim her zaman destek oluyoruz her zaman yanindayiz o yuzden burada deilmiyiz o yuzden maclarını takip edip sahsım adıma (ist ) geldiginde maclarına gitmiyormuyuz nedir bundan otesine taraftardan istedikleri takımın eskı oyuncularını para vermedikleri icin bulent uyguna menejerlik parası vermedikleri icin kovdugunu yada baska takımlara transfer ettiginii soyledı bu korkunc iddaya inanmak istemiyorum ins bole birsey yoktur ve sunu ta en basından beri soler dururum kesinlikle ne yasin ne ersan nede erman bu takıma faydalı olacak ınsanlar deıl gelenlerin bır tanesı herve tum bır tanesı ne kadar az da oynasa macı cevıren balili etme ne diyim ya bela da okumak istemiyorum resmen batırdı guzelim takımı ilk basta gecen sezon oynayan ılk onbırın c.l liginde oynamaya hakkı vardı dıye dusunuyorum hangi futbolcu cl gidecek bir kulupten ayrılıp daha hedefsız bır kulube gıtmek ıster bilica haric kimsenin gitmesine gerek yoktu ALLAH seni bildigi gıbı yapsın bulent adi herif kendini bisi sandın resmen dagıttın guzelim takımı fazla da sert konusmak ıstemıyorum tabii sinirliyim suan o yuzden bu sekıl konusuyorum belki bulent beyin de bu sekil olacagı aklına gelmemişti kim bilir neyse bari zararın neresınden donulurse kardır dıyım bundan sonrakı yapacaklarını beklemek gerek eger ınat edıp ersan yasin erman da ısrar ederse hem kendını hemde sivassporu yakacak |
iste böyle olmasi gerekiyor bülent hocanin gerekirse kadro disida biraksin biraksinki herkeu bi kendine gelsin
|
[QUOTE=sivastatlıbelam;565761]erman iyi oyuncu ama yanlış yerde oynatıyo bülent hoca onu.
erman yerikanatlar ve erman geniş alan oyuncusu. ama şimdi orta sahada rakip defansla boğuşuyor ve başarılı olamıyor. erman iyi oyuncu bülent haksızlık ve artistlik yapıyor.anlaşılan fatura ermana çıkacak. yazık ki ne yazık.[/QU tum ve sillia neden bu kadar sivasın ağzından düşmüyoo..2 tane 3 tane adam takımı şampiyon yapıyorsa neden belediye şu an şampiyonluğa oynamıyor?giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir.gelene sahip çıkmak lazım..şu bir gercek ki tum ve silla dendiğinde türkıye de yer yerınden oynamaz,erman kılıç denınce oynar..ama adamda psikoloji de koymadı ki kimse!kendisini ispat etmiş büyük takım oyuncusu olarak geldi,adam taraftarın ağzının torbalığı yüzünden topa vurmayı unuttu.şu unutulmamalı ki erman kılıç ın her zamanki ölüsüne buyuk transferler yapılır.onun kim olduğuna ve ne yetenekte olduğunu bilen çok iyi birisi olarak bu kadar da kolay harcamamalıyız..bu ülke shevsenkoyu da zamanında antrenmanlarda beğenmemiş ve adamı yollamıştı..adam dünyanın en pahalı futbolcusu oldu bir dönem..fenere guiza da geldı ispanya gol kralı olarak adam bir sezonda 4 gol attı?katılıyorum ermanı yanlış yerde oynatıyoo..ve bu benzetmeler ve yaklaşımlarla takıma zarar futbolcuya zarar vermekten baska bişey yapmıyoruz..DÜNYADA GELECEK VAAD EDEN 100 FUTBOLCU ARASINDA ARDA TURANLA ERMAN KILIÇ TÜRKIYEDEKİ LİSTEDE YER ALMIŞTIR.DÜNYANIN KABUL ETTIĞİ AMA SİVASLI DA KABUL EDECEKTİR.AKSİ TAKTİRDE BİR GUN ARKASINDAN AĞLAR Kİ VAKİT GEÇMİŞ OLUR O ZAMAN..GIDENLERINDE KAFASINI,GELENLERIN DE KAFASINI RAHAT TUTMAK LAZIM.CENTILMENLIĞINDEN VE EFENDILİĞİNDEN ÖDÜN VERMEYEN,HAYATINDA KIRMIZI KARTI BİLE OLMAYAN BİR ADAMIN İDMANDAKİ İSTEKSİZLİĞİNİNDE ALT YAPISINI ANLAMAK LAZIM..SONUÇTA ERMAN KILIÇIN EN BUYUK ÖZELLİĞİ BİTMEK TUKENMEK BİLMEYEN ENERJISI VE HIRÇINLIĞIDIR..BUNLARI KAYBETMİŞSSE BUNDAN SİVASSPOR CAMİASI SORUMLUDUR. |
[QUOTE=alperkılıç;565904][QUOTE=sivastatlıbelam;565761]erman iyi oyuncu ama yanlış yerde oynatıyo bülent hoca onu.
erman yerikanatlar ve erman geniş alan oyuncusu. ama şimdi orta sahada rakip defansla boğuşuyor ve başarılı olamıyor. erman iyi oyuncu bülent haksızlık ve artistlik yapıyor.anlaşılan fatura ermana çıkacak. yazık ki ne yazık.[/QU tum ve sillia neden bu kadar sivasın ağzından düşmüyoo..2 tane 3 tane adam takımı şampiyon yapıyorsa neden belediye şu an şampiyonluğa oynamıyor?giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir.gelene sahip çıkmak lazım..şu bir gercek ki tum ve silla dendiğinde türkıye de yer yerınden oynamaz,erman kılıç denınce oynar..ama adamda psikoloji de koymadı ki kimse!kendisini ispat etmiş büyük takım oyuncusu olarak geldi,adam taraftarın ağzının torbalığı yüzünden topa vurmayı unuttu.şu unutulmamalı ki erman kılıç ın her zamanki ölüsüne buyuk transferler yapılır.onun kim olduğuna ve ne yetenekte olduğunu bilen çok iyi birisi olarak bu kadar da kolay harcamamalıyız..bu ülke shevsenkoyu da zamanında antrenmanlarda beğenmemiş ve adamı yollamıştı..adam dünyanın en pahalı futbolcusu oldu bir dönem..fenere guiza da geldı ispanya gol kralı olarak adam bir sezonda 4 gol attı?katılıyorum ermanı yanlış yerde oynatıyoo..ve bu benzetmeler ve yaklaşımlarla takıma zarar futbolcuya zarar vermekten baska bişey yapmıyoruz..DÜNYADA GELECEK VAAD EDEN 100 FUTBOLCU ARASINDA ARDA TURANLA ERMAN KILIÇ TÜRKIYEDEKİ LİSTEDE YER ALMIŞTIR.DÜNYANIN KABUL ETTIĞİ AMA SİVASLI DA KABUL EDECEKTİR.AKSİ TAKTİRDE BİR GUN ARKASINDAN AĞLAR Kİ VAKİT GEÇMİŞ OLUR O ZAMAN..GIDENLERINDE KAFASINI,GELENLERIN DE KAFASINI RAHAT TUTMAK LAZIM.CENTILMENLIĞINDEN VE EFENDILİĞİNDEN ÖDÜN VERMEYEN,HAYATINDA KIRMIZI KARTI BİLE OLMAYAN BİR ADAMIN İDMANDAKİ İSTEKSİZLİĞİNİNDE ALT YAPISINI ANLAMAK LAZIM..SONUÇTA ERMAN KILIÇIN EN BUYUK ÖZELLİĞİ BİTMEK TUKENMEK BİLMEYEN ENERJISI VE HIRÇINLIĞIDIR..BUNLARI KAYBETMİŞSSE BUNDAN SİVASSPOR CAMİASI SORUMLUDUR.[/QUOTE] tamam gardaş biz de farklı bir şey demedikki erman iyi oyuncu ama hem yanlış mevkide oynatıyor bülent onu hem detakımca pas yapamıyoruz o yüzden pas trafiğini iyi yapan erman sırıtıyor. ama tum gibi fizikli oyuncularda gerekiyor takımımıza şu anda. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:20. |