SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Ünsal: Yeni Hocamız Belli Oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27471)

mucahitbaba58 06.10.2009 18:05

Cevap: Ünsal: Yeni Hocamız Belli Oldu

[QUOTE=bonuce123;570946]O Tamda Istedıgım ısım muhsin Ertugrul adam mısır 2.ligindekı takımı mısır sampıyonlar lıgınde finale cıkarmıs bıze faydası olucaktır[/QUOTE]

eger dogruysa valla sirtimdan agir bir yuk kalkti icime su serptin
bu arada aslinda yuzune bakildiginda adamin nasil biri oldugu ve guvenilir bir duygu cikti az cok belli oluyor hayirlisi olsiun ilk macda takim belli olur

Del Piero 06.10.2009 18:07

[B]hayırlı uğurlu olsun ne diyelim...[/B]

ercan58.a 06.10.2009 18:08

[COLOR="black"][COLOR="black"][COLOR="black"][FONT="Arial Black"][I]sevgili başkanımız haricinde herkes gidebilir.mecnun başkan olduktan sonra hemşerilerim rahat olun sivasspora hiç bir şey olmaz her zaman her yerde tam destek[/I][/FONT][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

mucahitbaba58 06.10.2009 18:11

[QUOTE=cılgınsivas58;571012]arkadaşlar bülent uygun gitti sivasspor bitti daha biraz zor ikinciliğe oynarız işallah iyi teknik direktör bulmuştur yönetim[/QUOTE]

soyledgine kendin inaniyormusun bu kadar buytymeye gerek yok gelene bakalim

senin dedigine
gore klup kapilari kapasin gitsin evine

mucahitbaba58 06.10.2009 18:13

[QUOTE=hakansahin;571009]aranizda bazilar cok sacma sapan konusuyor toptan hic anlamiyorlar. Rijkaard türkiyeye geldinde taniyormuydu türk futbolunu adam taktiklerlen yönetiyor takimini ve muhsin hoca gelirsede oda bildiklerini taktiklerini futbolculara gösterecek ve basari öyle gelecek yada gelmiyecek simdiden basladi bazilar yok afrikadan geliyormusta yok türk futbolunu bilmiyor felan bekleyin görün[/QUOTE]

valla helalolsun adam tam kitabin ortasindan konusmus
bulent hoca geldiginde ben daha adini bile bilmiyordum

Medusa 06.10.2009 18:23

Giden gitti artık şu saatten sonra klavye eskitmeye luzum yok ;)yeterki Mecnun Odyakmaz bırakmasın bizi işte asıl o zaman sivasspor için hiç iyi olmaz.Mecnun başkan olduğu sürece bu takıma hiç bir şey olmaz onun kıymetini bilelim ki zaten Sivassporluların %100'ü onu seviyor biliyoruz

Yeni gelen hocamız Sivasspor için hayırlı olsun inşallah.ertuğral biraz daha yakın gibi görünüyor ama az bi ihtimalde olsa rasim kara veya şenol güneşde olabilir mi :D

hacialicelik58 06.10.2009 18:24

anlasilan cok hoco deyisecek bundan sonra

kasko 06.10.2009 18:58

Başkanımıza bu konuda güvenimiz tam.Sivassporumuzun başına en uygun ismin getireleceğine inanıyor ve destekliyorum.Takımımız için hayırlısı ne ise o olsun...

kasko 06.10.2009 19:00

Arkadaşlar Bülent Uygunla gitmek isteyenler gidebilir onları burda zorla tutan yok.Bizim için baki olan sivasspordur.Bunu hala anlamayan embesiller iyi okusunlar...

muratugur58 06.10.2009 19:09

allah aşkına türküyeyi tanımayan .adam 9 haftadan sonra ne yapabilir.böyle hocalar sezon başında alınır bundan sonra gelecek hoca yerli veya liğimizi bilen yabancı hoca olması lazım.açıkça siz bu işi sulandırdınız.hadi hayırlısı.hocaya kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:48.