![]() |
Cevap: Sivas İlk Bombayı Patlattı
inşallah iyi olur ersende iyi futbolcu
|
forvete bak gol atamıyo tam BOMBA
|
bende çelişkiliyim kardeş bize kendini kanıtlamış adam lazım
|
Ne bekliyordunuz yani hoca bu saatten sonra Messi'yi getirse ne yazar...Takım çökmüş durumda...İşimiz Allah'a kalmış...Çıkmayan candan ümit kesilmez tabiki...Hoca bu oyuncuya kefilim diyor..Youtube da attığı röveşata golünü de izledim...Gerçkten mithiş bir goldü..Son yıllarda Avrupa kupa maçlarında bile röveşata gollerine hasretiz..Seyir zevki çok yüksek bir futbolcuya benziyor..Umarım eğer gelirse takıma çabuk uyum sağlar...Bize hızlı ve bitirici oyuncular gerekiyor...Yaşı genç ve tecrübesiz bir oyuncu da değil...Bilica bize geldiğinde Allah Aşkına kim tanıyordu onu..Statta beraber izlediğim seyircilerin çoğu bu kupa maçında bu kalası hoca nereden bulmuş diye bağırıp çağırıyordu...Bu saatten sonra hocaya güvenmek zorundayız...Ben asıl bu takıma 2 tane çok iyi orta saha ve 2 tane de kaliteli, defans oyuncusu alınması taraftarıyım..Orta sahada kesinlikle iyi bir oyun kurucuya ve iyi bir de ön liberoya ihtiyacımız var...Hoca kesinlikle bu takıma 5-6 tane oyuncu alacak..Bekleyip göreceğiz...
|
Tam 6 aydır bu takıma 1 değil 2 adet YABANCI STOPER gerekli diye diye bi tarafım şişti ! Ama yine gidip forvet aldılar ! İnanmak kolay değil.
Arkadaşlar ! Bu ligde GOL YEMEYEN TAKIM başarılı olur ! İşte Beşiktaş örneği ? Tekrar söylüyorum, 1 değil 2 adet YABANCI STOPER gerekli ! |
[B]Muhsin hocanın en iyi yönlerinden bir tanesi afrikada senelerce takım çalıştırmış olması afrikadaki iyi oyuncuları diğer hocalara göre daha iyi tanır transfer konusunda hocamıza güveniyorum[/B]
|
Muhsin hocam katiliyorum yabanci Futbolcu yerlilerden cok iyi olmasi gerekiyor yoksa bir anlam ifade etmiyor !!! yoksa neden yabanci alinsin, sivassporun bu durumlara düsmesindeki en büyük etken yanlis transfer politikasi...bundan sonra böyle sacma sapan transferler yapilmaz ise bu durumlara düsmeyiz..
|
Sivassporumuz için hayırlı olsun...
Burda yorum yapan bazı arkadaşlara futbolcu beğendirmek gerçekten zor.Hala şunu anlamayanlar var. Arkadaşlar bizim milyonlarımız mı var,çok zengin bir klup müyüz, bütçemiz çok mu büyük? Ayrıca dönem arası transfer yapmak kolay bir iş midir? Arkadaşlar bu futbolcuyu hocamız tanıyor ve ona göre aldı.Tanımasa neden getirsin.Bizlerde sabredelim iyi veya kötüyse yorumumuzu zaten daha sonra yaparız. Kamanan sivasa gelmeden önce kaç gol atmıştı? Neden sabırsızca peşin hüküm veriyorsunuz hemen.Ayıp yaw... |
[B][I][COLOR="Magenta"]hayırlısı olur inşallah,hocamıza güvenmemiz lazım-lütfen takımımızı destekliyelim[/COLOR][/I][/B]
|
umarım iyi bir futbolcudur. pek tanımıyorum. istatistikleride görmek istemiyorum. çünkü insan huzurlu olduğu yerde verimli olur. inşallah doğru seçimdir.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:19. |