![]() |
Cevap: muhsin ertugral istifa etmeli
Bazen cok komiklesiyorsunuzz.!! Muhsin Hoca degil Guardiola,Morinho ne yapabilir kii 8 haftada..Hem Muhsin Hoca'yi gönderip kimi alıcaksınn ???
bEnce bu konu cok sacma olmuss Elindeki imkan bu ne yapsin adam ? Sihirli Değnegi yok ki kullansın da biseler oLsun |
oldu oldu.. hatta başbakan bile istifa etmeli.. :D
|
yokya mecnun başkanda bıraksın o zaman başkanlıgı güldürmeyin kardeşim :D :D milleti tamam sen haklısın ama takım son üç haftadır iyi oynamaya başladı
|
İstifa etsin Sen gel başa Yakup:D
|
bu fikirdekilere söylenecek çok şey var ama sadece söyleyecek söz bulamıyorum dicem belki bu herşeyi anlatır...
|
[QUOTE=oguzhan_1616;586491]Bazen cok komiklesiyorsunuzz.!! Muhsin Hoca degil Guardiola,Morinho ne yapabilir kii 8 haftada..Hem Muhsin Hoca'yi gönderip kimi alıcaksınn ???
bEnce bu konu cok sacma olmuss Elindeki imkan bu ne yapsin adam ? Sihirli Değnegi yok ki kullansın da biseler oLsun[/QUOTE] size söyleyim ziyan hocanin takimi bizden imkanlari bizimkilerden cokmu iyi? muhsin ertugral geldi geleli sadece kayseri macinda biraz iyi futbol oynandi dahasi? |
[QUOTE=H_Turan;586495]İstifa etsin Sen gel başa Yakup:D[/QUOTE]
ben gelsem ve takim yenilmeye devam etse banada ayni destegi verirmisiniz? |
Cevap: Ertuğral : Enteresan Bir Maç
bu kadroya Guardiola,Morinho bile nal toplatır sezon başında trasfer döneminde çaktılar şimdide cıkaramıyoruz muhsin hoca ne yapsın işallah başkan 2 inci yarı birşeyler yaparda ligde kalırız.
|
evet hoca enterasan oldu sende enterasan sekilde maci seyrettin ayni benim yaptigim gibi
|
[B]Kaldı 39 puan:rolleyes:devre arasından önce en az 4 puan almamız lazım yoksa 2.yarı işimiz zor[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:45. |