![]() |
Cevap: Bekleyin Geliyorum
Haydi kaptan çok özledik seni. Kaptan gemisini kurtarırsa KAPTAN'dır. Bizde senin gemiyi kurtaracağına ve SİVASSPOR'un şanlı tarihinin Altın Sayfalarında yer alacağına inanıyoruz.
Kurtar bizi KAPTAN !... . |
talihsiz bir demeç.sivasspor u silmiş gözüküyor kendisi bilir biz nicelerini sildik yıldız senide sileriz hiç gereksiz açıklama.bilica takımda kaptan olmadıgı halde vefa örnegi gösterdi sana hiç yakışmadı bu sözler .öncelikle takımımın eski hale gelmesi için elimden geleni yapacagım demen gerekliydi.perfpormansımı düzeltip sezon başında gidecem demek bir kaptanın söylemiyecegi bir laf.kaldıki senden zaten bu sene bişey beklemiyoruz.en kısa zamanda çek git te yerine adam alsınlar.takıma bir kazıkta sen atma.seni çok sevenleri kalbinden vurdun bu laflarla.hiç olmadı hiç....
|
valla mehmet bu kafayla gelecekse hiç gelmesin hala bizi kendi çıkarları uğruna yakan yıkan bülonun taraftarrı
valla mehmet sen hele o koca... sahada taşı ersen martinden iyi oynada ondan sonra seni sivasspor adam etti kaç yıllık futbolcusun kaç yılını sivasta geçirdin bana öyle geliyorki sen bu sakatlıktan sonra bida nah gidersin sen bizi yaktın emre aşıkın dediği gibi nahta galata forması yada büyük takım forması giyersin sivasta senin arban değil futbolun konuşulsun yazıklar olsun |
[B]senin gelmenden daha önemlisi yeni gelenler kaptan
adam gibi adamlar alınsında sen gelmesende olur büyük takım hayali kuran mehmet efendi[/B] |
ikinci yari ligde en çok gol atacak takim sivasspor olacak mehmet en az 10 gol atar en az 15 tanede atirir bizi yine sirtlar
|
seni kimse almaz , seni bülent pazarlamaya çalıştı sırtından para kazanacaktı oda geri tepti sonunda belasını buldu bulacagıda geride daha
|
KAPTAN SENİ 4 GÖZLE BEKLİYOZ.BİRDE KONUŞMALARIN TUTARLI OLSA.
|
Sen Balili sayesinde M.Yildiz oldun bunu unutma.M.Yildiz deyince aklima topu ayagindan cikarmayan,egoist ,pili bitincede kendini yere birakan biri geliyor aklima.Kendini yoruyor son vuruslara gücü dermani kalmiyor.Bumu kurtaracak SIVASSPOR´u küme düsmekden .
|
Sevgili Mehmet Yıldız,
Öncelikler sana Sivasspora verdiğin hizmet ve başarılı sonuçlardaki payından dolayı teşekkür ederim. Tabiiki seninde büyük takımlarda oynama isteğin çok normaldir. Sana sonuna kadar katılıyorum. Lütfen biran önce sahalara dönerek eski başarılı sonuçlarına geri gön. Sivasspor camiasıiçin hayırlı olmasını dilerim. :) |
hoca martta baslatacak dedi maçlara bence mehmetten bu sezon faydalanamayoz kendini seneye hazırlamalı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:14. |