SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   bayrak kampanyası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2815)

YiGiDo_SaLiH 30.10.2005 09:56

Abilerim Bacılarım okulda arama yapıyolardı bayan hocanın teki aldı sivas spor atkımı yere attı biraz sesimi yükselterek hocaya bagırdım (sen napıyosun ya kaldır o atkıyı yereden aldın yere koy dedim) tabi yanındaki erkek hocalardan 2 tepkil aldım ama atkıyı yerden kaldırdı ve temizledi aldıgı yere koydu

FATIMA 30.10.2005 20:37

[QUOTE=zubiceman28]Evet kampanyaniz gercekten cok icten istanbulda hakikaten abarti sayida sivasspor bayragi var sivassporlu olmasamda benim bile hosuma gidiyor bu durum neticede dedemin babasi Sivastan gelmis sivasta yasayan akrabalarimi birgun bulacagim Dedemin babasi Kafkas cephesine gidip geri donemeyen yigidolardan dedemin babasi savasa katılmadan birkac sene once Giresuna Firincilik yapmaya gelmis (aslinda bizde sivasli sayiliriz ve Cerkesiz).
Sizlere kampayanizda basarilar dilerim bu arada suanda arabam yok (maalesef zor durumdaydim 3 sene once sattim dahada araba falan alamadim) insallah ilk arabama hem giresunspor hemde Sivasspor armasi asacagim. Hepinize sevgilerle...[/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I]DAHA ÖNCEDE SÖYLEMİŞTİM BUNUN ARABA OLMASI ŞART DEĞİL GÜZEL KARDEŞİM ATKI,BERE,TŞÖRT,OLABİLİR YETERKİ SİVASSPORUN ASİL RENKLERİ OLSUN...[/I][/B][/COLOR]

FATIMA 30.10.2005 21:31

[QUOTE=yusuf_07]VALLA BİZ BURDA ELİMİZDEN GELDİĞİNCE BUNU HERKEZE YAPTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ.İYİDE OLUYO YANİİİİ[/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I]o zaman seni tebrik ederim yusuf kardeşim..[/I][/B][/COLOR]

GeCeVeMaVi58pRf 30.10.2005 21:57

[QUOTE=FATIMA]gelin hepbirlikte bir bayrak kampanyası başlatalım,insanın kendi toprağından birilerini görmesi neden hoş gelir acaba ,bence herkes için geçerlidir bu....mesela sizler hiç trafikte bi arabanın camında "SİVASSPOR"bayrağı görünce tebessüm etmiyormusunuz,yada en sinirli anınızda bile tam kafanızı camdan uzatıp kötü bir iki kelime söyleyecekken arabanın camında asılı duran o bayrak yüzünden yutkunarak "biraz sabır gardaş"diye seslenerek önünüze döndüğünüz oldumu??yada çocuklarınızın heyecanlı bi şekilde"baba bak onlarda sivaslı ,bayrak var camlarında "diyerek seslenmeleri....herkesin söyleyecek bir iki kelimesi vardır mutlaka...gelin bütün türkiyeye ve hatta yaşadığınız diğer avrupa ülkelerinde sivaslılar olarak bir ayrıcalık yapalım ve sivaslı olduğumuzu tüm dünyaya haykıralım.....artık bayrak hediye etme zamanı gelmedimi???
" HERKES DUYSUN BİZ SİVASLIYIZ,ÖLENE KADAR SİVASSPORLUYUZ":)[/QUOTE]

[b]agzına saglık kardes valla aynen öle gurbette olan daha iyi bilir mesela ben elazıgdayım 58 plaka bir araba gördüğümde hemen yanına gidiyorum nerdeyse arabanın lastiğini indirip içindeki havayı cekecem ciğerlerime nede olsa sivasın havası sana katılıyorum kardesim güzel bir düşünce [/b]

FATIMA 30.10.2005 22:06

[B][/B][B][B][I][/I][/B][/B][QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf][b]agzına saglık kardes valla aynen öle gurbette olan daha iyi bilir mesela ben elazıgdayım 58 plaka bir araba gördüğümde hemen yanına gidiyorum nerdeyse arabanın lastiğini indirip içindeki havayı cekecem ciğerlerime nede olsa sivasın havası sana katılıyorum kardesim güzel bir düşünce [/b][/QUOTE]

[B][COLOR="Magenta"]çok abartmışın be ismail kardeş :D[/COLOR][/B]

x_burnley 30.10.2005 22:11

selam

bravo kanki...seninle gurur duyuyorum valla süper bir düşünce neden olmasın akıllıca bir hareket istersen ilk adımı ben atayım arabam yok ama evimin balkonunda büyük bir sivas bayrağı var bir tane daha var sözüm söz dedim sana vereceğim bu bayrağı tekrar söylüyorum seninle gurur duyuyorum

FATIMA 30.10.2005 22:12

[QUOTE=x_burnley]bravo kanki...seninle gurur duyuyorum valla süper bir düşünce neden olmasın akıllıca bir hareket istersen ilk adımı ben atayım arabam yok ama evimin balkonunda büyük bir sivas bayrağı var bir tane daha var sözüm söz dedim sana vereceğim bu bayrağı tekrar söylüyorum seninle gurur duyuyorum[/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][B][I]
sağolasın,bayrağı alıcam haberin ola:D[/I][/B][/B][/COLOR]

GeCeVeMaVi58pRf 30.10.2005 22:16

[QUOTE=FATIMA][B][/B][B][B][I][/I][/B][/B]

[B][COLOR="Magenta"]çok abartmışın be ismail kardeş :D[/COLOR][/B][/QUOTE]

[b]vallahi abartmadım ya ben elazıga geldiğim ilk sen böyle düşünmüştüm vallahi yalanım yok ya [/b]

FATIMA 30.10.2005 22:18

[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf][b]vallahi abartmadım ya ben elazıga geldiğim ilk sen böyle düşünmüştüm vallahi yalanım yok ya [/b][/QUOTE]

[COLOR="Magenta"][B][I]iyide lastiğim havasına içime çekesim geliyor yazmışsın yaaa:D[/I][/B][/COLOR]

cenan58 30.10.2005 22:19

Rrkadaşlar araçlara bayrak asma konusu gerçektende güzel bir fikir. ben 2 hafta önce önce Türküm diyerek bir tarafa türk bayragı, sonrada Sivaslıyım diyerek diğer tarafada bir sivasspor bayrağı astım arabama. Sivasspor bayrağının özellikle sivas dışında araçlarda olması Sivaslıların tanışıp birbirlerine destek olması anlamında faydası olacağına eminim. Kimse vakit kaybetmesin ve aracına bir bayrak assın. Herşey Sivas ve Sivaslılar için..... Tüm yiğidolara sevgiler.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:03.