![]() |
Cevap: Yiğido ve Horoz`un İşi Zor !
valla gorunus de dusecek takım sıvas la denızlı gıbı sımdı ordan burdan konusacaklar sen sıvaslımsn dıye ama malesef goruntu bu saten denızlı garant ıduser sıvasspor denızlıden de kotu top oynuyor
|
Sivas Zaten Zor fikstür çekti bu sene Trabzon ve fenerbahçe Aynı Şekilde Denizlininide fikstürü zor Fenerle oynadı Denizlinini umudu az ama bugünden sonra Sivastan da ümidimi kesdim Bank Aysa:mad:
|
Umudunu kaybeden her şeyini kaybetmiştir!
|
trabzon macindaki oyunla ve bunlari bu sekilde sahaya süren zihniyetle pek iyi olabilecegimizi düsünmüyorum.allah sonumuzu hayir etsin.
|
tek rakibizi diyarbakırspor buraya yazıyorum!!
|
[B][COLOR="Red"]eyvah eyvah eyvah işimiz gerçekten çoooooooooooook zor
bu gün bu futbolla trabzon maçında 10 il 15 gol arası yemedigimiz için bayagı şanslıyız allah yardımcımız olsun inşallah trabzon kedinin fare ile oynadığı gibi oynadı bizimle ve sonuçtada yediler afiyet olsun bu erman-ibrahim dagaşan-kadir-ugur- bunlar kim ya 5 para etmez adamlar bülent efendi takımın içine öyle bir ettinki nasıl düzelecek allah muhafaza[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="Magenta"]iki takımda 3-1 yenildi kaderleri aynı bu gidişle allah esirgesin elele düşmeyelim[/COLOR][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:08. |