![]() |
Cevap: Bursaspor-Sivasspor
[COLOR="Red"]böle giderse sivas yenilir ilk yarı bursa üstünlükle bitirdi arkdaşlar bursa sehircisiz oynama cezası aldı biz degil biz eden sehircisis oynuyooruz varmı böle adaletsizlk ya[/COLOR]
|
[COLOR="darkred"]Arkdaşlar maçı canlı izlemek için ya justin tv yada ligdevuda girebilirsizi[/COLOR]
|
bu takımdan bir bey olmaz adamlar ortasahayı yürüyerek geçiyorlar bizde vize uygulaması yok galiba buyur geç diyoz. bu AÇI KAFALARINDA BİTİRMİŞ EKİP GALİBİYET BEKLEMEK HATA OLUR.HAFTAYA BAKIYORLAR BELLİİİİİİ.BÖYLE TAKIM MI OLUR ALLAH AŞKINA... KÖTÜ BURSA BİZİ BÖYLE RAHAT YENECEKTİ HA...RÜYAMDA GÖRSEM İNANMAZDIM
|
Cevap: İşte 11 ler
ibrahim dağaşan yüznden yedik golü mehmetde gürelş,yo
|
Olsun arkadaşlar çok ta kötü değiliz... Erman ı göremiyoruz. Musa girmeli bence oyuna... Ayrıca şans bizden yana yine Akını kutlamak gerek gerçekten çok iyi. Bu arada Cihan nasıl olduda o topu kaçırdı.
|
[B]ikinci yarı farklı bir Sivasspor bekliyorum ben. en kötü ihtimal bereberlik olsa bari.[/B]
|
Cevap: Bursaspor 1-0 Sivasspor
Haydi Sivas haydi sivas haydeeeee tam zamani tam zamani simdiiiiiiii :D
|
[QUOTE=murat_n;613063]Olsun arkadaşlar çok ta kötü değiliz... Erman ı göremiyoruz. Musa girmeli bence oyuna... Ayrıca şans bizden yana yine Akını kutlamak gerek gerçekten çok iyi. Bu arada Cihan nasıl olduda o topu kaçırdı.[/QUOTE]
Musa oyuna giriyor arkadaşlar. Keita çıkarılıyor. Aslında çok kötü bence orta saha zaten kötü şimdi iyice kötü olacak |
[COLOR="Red"][B]ikinci yari Musa oyunda...........[/B][/COLOR]
|
ne zamanı kardeşim adamlar bu maçı kafalarında silmişler haftaya bakıyorlar
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:03. |