SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28682)

Yadigar Barcin 27.02.2010 15:31

Cevap: Maçı değerlendirelim

[QUOTE=sivaslihakan;613168]bu takim hocasizda anca bu kadar yer getirin ziya dogani[/QUOTE]

bencede Ziya Doganla denemek lazim, aynen katiliyorum sana, kesinlikle Ertugraldan daha kaliteli!!!
ve bosta....

mustafatas58 27.02.2010 15:32

bursa cok guzel oynadı yenılmemızın sebebı bu.nasıl bız gecen sene rahat yenıyorsak bursada bıze karsı ıdmandaymıs gıbı oynadı.
her mac oldugu gıbı takımın en kotusu takımı bu hale getıren bulo efendı.
bence bugun yıne fena degıldı bızım takım.en cok uguru begemdım bıde keıta fena degıldı.
seneye bu takımdakı herkes ama herkes gonderılmelı takvıyeyle fılan olmaz bu ıs

sivaslihakan 27.02.2010 15:32

artik istifa etmenin zamani geldi takimda ruh yok taktik oyun kurgusu desen hic yok .....eeeeeeeeeeeeeee nerde kaldi bunun hocaligi

BOUN 27.02.2010 15:32

Yapılan yorumların sonuç odaklı olmasını yadırgamıyorum aslında ama yine de sonuç odaklı bir değerlendirme biraz da yanıltıcı olabilir. Öncelikle beklentilerimizi somut bir şekilde ortaya koymak ve kendimizi bilmek de yarar var. Eğer bu şekilde yola çıkarsak hayal kırıklığına uğramamış oluruz.

Bugün Bursaspor Türkiye'nin en iyi futbol oynayan, en çok gol pozisyonuna giren, en hızlı atağa çıkan, her futbolcusu gol atabilen, kadrosu oturmuş, yedekleri zengin bir takım. Her aklı başında Sivasspor taraftarı zaten bu maçtan bir puanla dönsek çok iyi olur demiyor muydu? Maalesef çıktık oynadık ve istediğimiz bir puanı alamadık. Sağlık olsun, biz bu ligde kalmak istiyorsak evimizdeki maçları alıp, deplasmanlardan beraberlik ve bir iki maçta da sürpriz galibiyet almamız gerekecek. Yaptığımız hesaplamalarda bu maç için zaten sıfır puan yazmıştık. O halde boş yere feveran etmeye gerek yok!

Ancak bu durum yine de oynadığımız futbolu değerlendirmemize engel değil. Oynadığımız futbolun çok çok kötü olmadığı kanaatindeyim, hatta bu kadro oturduğu zaman ilerleyen haftalarda daha iyi olacağı izlenimi edindiğimi söylemeliyim. Bursaspor karşısında iki golu gereksiz yere ve çok basit hatalarla yersen ve ardından bir anlık motivasyon kaybından dolayı üçüncüyü de içeri alırsan aslında bu skor oynadığın futbolu gölgeler ve sonunda bir çok kişinin yaptığı gibi insanlar aldığın skorla seni değerlendirir.

Kötü yanlarımız:
1) Erman: Bu günkü maçla da bir kez daha gördük ki bu arkadaşımızın bu takımda asla ve asla yeri yok. Mücadele etmeyen/edemeyen, rakip defansı ısırmayan, pas trafiğine girmeyen, takım defansına katkıda bulunmayan bir futbolcu. Bazı maçlarda anlık bir şekilde saman alevi gibi parlıyor, bu maçta saman alevini bile göremedik. Bugün oyununu beğenmediğim Mehmet Yıldız bile gelip defanstan top çıkartıyor, defansa yardımcı oluyorken Erman isimli arkadaşla tam 70 dakika sahada bir kişi eksik oynadık. Bugün maçı izlemeye hangi yüzle geldiğini çok merak ettiğim b. uygun kişisinin Sivassporumuza soktuğu en büyük kazık Erman kazığıdır. Geçmişle yaşanmaz ama daha evvel milyon kez sorduğumuz gibi yine soruyorum: Allah'ım biz Sylla ve Tum'u bu adama karşılık nasıl verdik?

2) Mehmet Yıldız'ın gelmesi takıma olumlu yönde katkıda bulunmuş ama henüz Mehmet kendisine katkıda bulunamamış, maç eksikliği çok belli oluyor, eski gücünde değil, eskiye nazaran daha kolay top kaptırıyor, daha çok yerde kalıyor. Ama ben kaptanımızdan ümitliyim, özellikle evimizde oynadığımız maçlarda artan form grafiği ile Sivassporumuza katkıda bulunmaya devam edecek.

3) Duran toplardan bu kadar kolay gol yememeliydik. İki duran top iki çok kolay yenilen gol var ortada. Maalesef ikisinde de Akın çok ağır kaldı, birincisinde gol olacağını hissettim, o köşe o kadar bariz boş kaldı ki, adama o köşeyi boş bıraktığımızı, oraya atması gerektiğini söyler gibi olduk. İkincisinde Akın yeterli zamanı olmasına rağmen izledi topu. Ancak yine de Akın'ı kötülemiyorum, destek vermek, sahip çıkmak lazım, çok kritik maçlarda, çok kritik kurtarışları var, nitekim rakibe bu kadar yumuşak savunma yaparsan, bu kadar pozisyon verirsen elbette bir kaç tanesini kalende görürsün.

Son olarak, takımın artık toparlandığını görüyorum. Biraz daha hırslı, biraz daha rakibi yoran, daha az top kaybı yapan, rakip defans ve kalecisini daha fazla yıpratan bir Sivassporumuz elbette ligde kalmayı başaracaktır. Bu eksiklerin giderilmesi yönünde Muhsin hocamıza sonuna kadar güveniyorum. İnşallah başaracağız. Biz elimizden geleni yapalım, evimizdeki maçlardan üçer puan toplamaya bakalım. Moral bozmak yok, mücadeleye devam!

BOUN 27.02.2010 15:37

[QUOTE=Yadigar Barcin;613171]bencede Ziya Doganla denemek lazim, aynen katiliyorum sana, kesinlikle Ertugraldan daha kaliteli!!!
ve bosta....[/QUOTE]

Allah size akıl fikir versin diyorum, yaptığınız yorumları çocuklar yapmaz!

Kelin ilacı olsa kendi başına sürer. Ya destek olun ya da susun. Bu şekilde daha hayırlı bir iş yapmış olursunuz!

noname87 27.02.2010 15:38

Kazandığımız maçlarda bile çok kötüyüz ligin bence en kötü takımıyız kalırsak tekrar söylüyorum şansımızdan kalıcaz

sivaslihakan 27.02.2010 15:39

[QUOTE=BOUN;613175]Allah size akıl fikir versin diyorum, yaptığınız yorumları çocuklar yapmaz!

Kelin ilacı olsa kendi başına sürer. Ya destek olun ya da susun. Bu şekilde daha hayırlı bir iş yapmış olursunuz![/QUOTE]

sen inaniyormusun düzelicegine hoca geleli kac hafta oldu takima verdigi hic birsey yok oyuncular sahada geziniyor iyi bi teknik adamla bu takim zirveye oynar
buna emin olun

sevda58 27.02.2010 15:41

[QUOTE=sivaslihakan;613177]sen inaniyormusun düzelicegine hoca geleli kac hafta oldu takima verdigi hic birsey yok oyuncular sahada geziniyor iyi bi teknik adamla bu takim zirveye oynar
buna emin olun[/QUOTE]
[B]
Bu dokulen futbolcularlami??? ayakta duramiyorlar[/B]

mayhos58 27.02.2010 15:41

hadi be sende görüleni söylüyoz. birileri görmüyor hala kaç hafta dır takım iyi takım iyiye gidiyor takım şöyle takım böyle kandırın milleti gerçekleri görün be ..
en kötü en ruhsuz oynayan takım bizimki.. kimi kandırıyorsunuz ..
ben sivas oynadığı hiç bir maçı beğenmedim ki..galip gelsede ..
kardeşim takım zevk vermiyor anladın mı. boş boş konuşmayın
gereğini yapan yapsın..

sivaslihakan 27.02.2010 15:42

[QUOTE=sevda58;613178][B]
Bu dokulen futbolcularlami??? ayakta duramiyorlar[/B][/QUOTE]

onlari hoca hazirlicak dökülmemeleri icin hazirliyamiyorsa birakip gitsin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:17.