![]() |
Cevap: Bursa'ya Sivaslılar'dan destek
timsahlara canı yürekten başarılar işallah şampıyon olur lar
|
[B][COLOR="Blue"]bizene başka takımdan
bizim bu takımın çivisi çıkmış beyler daha ne hallere düşecekler görecegiz yönetim yönetim diye gözümüzmü degdi adamlara ne oldu sesleri solukları kesildi vatandaşların sonu hayrola inşallah[/COLOR][/B] |
5. büyük olmak için değil.. 4 büyük yalanına son vermek için geliyoruz.
Bütün Sivasspor sevdalılarına sonsuz teşekkürler. |
Bursadaki hemşehrilerimiz gibi bende bursassporun şampiyon olmasını istiyorum. İnşallah olurlar bir anadolu taraftarı olarak bizde gruru duyarız.
|
ERTUGRUL SAGLAM HAS İNSANDIR VE ONUN BAŞARMASINI CANİ GÖNÜLDEN İSTERİM
|
ben bir sivasspor taraftarı olarak hemde bir sivaslı olarak en önem verdiğim konu ahde vefadır
bunu sivas insanı yıllar boyunca her alanda yapmıştır zaten bu ehde vefalığı yüzünden delikanlı dik duruşu yüzünden çevre iller hep geliştiği halde biz geri kaldık bu olayın siyasi boyutu birde sporda ahde vefa var biz hasbel kader diyelim ,bir jenerasyon diyelim, kısa süreli bir başarı diyelim, adını ne koyarsak koyalım iki yıllık bir şampiyonluk maceramız oldu bu serüvende bize destek çıkanlarda oldu bizim ayağımızın altını kaydıranlarda oldu bu konulara girmek istiyorum. bir sefer bursa şampiyon olsa elinize ne geçecek kelimesi tamamen istanbul yalakalığının bir ürünü fikirdir demekki bu fikri sunan kişi geçen senede biz şampiyonluğa oynarken aynı fikri bursaspor sitesinde bursalılara yazdı yine ist takımlarının şampiyon olmasını istedi. adlarını yazmıyorum isimlerinide telafuz etmiyorum sadece ist takımları diyorum bunuda yaparken onlara karşı bir kinimden bir nefretimden dolayı değil hepsinin arasında bir fark görmediğim gibi hepside emperyalist sistemde yönetilen amaçlarını anadolu kuluplerini sömürmeyi amaç edinmiş kulupler bu kuluplere ülke futbolu açısından bakıldığında bana biri bu kuluplerin avrupa arenasında bir tasadüfü başarı hariç bir başarısını söyleyebilirmi 100 yıllık tarihleri boyunca veya bu kulupler şampiyon olduğunda bana benim şehrime bir getirisi varmı yok neymiş bursa şampiyon olursa bu kulupler bir dahaki seneye daha çok transfer yapar daha dikkatli davranırlarmış geçen sene biz ligi salladık o zaman neden bu sene daha dikatli davranmadılar neden yıldız oyuncu alırken daha dikkat etmediler etmezler tabi naklen gelir haklarının % 50 sini alıyorlar geriye kalan kısmınıda küçük anadolu kulupleri bölüşsün bu devran böyle gitmeyecek bu sene bursa inşallah seneye ankaragücü belki rabbim nasip eder diğer sene sivasım şampiyon olur geçen sene bize istanbul kuluplerinin tüm taraftarının toplu küfür etmediği bir maç söylesin burdaki arkadaşlarım ben o küfürleri hem yeyip hemde istanbul yalakalığı yapamamm benim onurum gururum bunu kaldırmaz konyada şampiyonluğa giderken tüm stad .........sivas olamasın şampiyon dediler kayserinin adanada yaptıkları antepin nasıl satıldığı trabzonluların sivas şampiyon olacak diye medyada,forumlarda ,stadlarda bize yaptıkları düşmanlık arkadaşlar bize destek veren iki kulup vardı bursaspor.ankaragücü.yürek ister stadlarından bu sene şampiyon anadoludan diye tüm stadın tezahürat yapması biz bursasporu tuttuğumuz için değil bize birşey kazandıracağı için değil bize yapılan güzelliğe aynı güzellikte karşılık vermek için BU SENE ŞAMPİYON BURSASPOR. sivas insanı ahde vefalıdır kendine yapılan iyiliğide unutmaz kötülüğüde helede trabzonspor taraftarı gibi hiç değildir kime dost kime düşman olacağını çok iyi bilir |
[QUOTE=Gökhan Kahraman;618614]5. büyük olmak için değil.. 4 büyük yalanına son vermek için geliyoruz.
Bütün Sivasspor sevdalılarına sonsuz teşekkürler.[/QUOTE] 4 büyük yalanı... ts yi çıkartınca 3 büyük yalanı bjk yi çıkartınca 2 büyük yalanı. aziz yıldırım herkez fb li olacak diyince gs lilerde tek büyük yalanı diyorlar. Yanlız bir gerçek varki hiçbir adam akıllı kupan olmadan 1 şampiyonluk kupası alınca kimseye büyük demezler o 4 büyük takım da bursa şampiyon olursa küçülmez. 2 sene yukarıya oynayan sivas taraftarı ******** medyanın gazıyla takımına 5. büyük dedi.Şimdi ne oldu? Büyüklük öyle 1..2 senede kazanılacak şey değil.Olsa olsa buna sahte büyüklük derler. 4 büyüklerle gelir farkı, taraftar sayısı farkı, başarı ve kupa saysı farkı en önemlisi de zihin farkı öyle kolay kolay kapanmaz. |
BURSA BU İŞİ BAŞARACAK TEBRİKLER.
|
[QUOTE=jaguar19;618667]4 büyük yalanı... ts yi çıkartınca 3 büyük yalanı
bjk yi çıkartınca 2 büyük yalanı. aziz yıldırım herkez fb li olacak diyince gs lilerde tek büyük yalanı diyorlar. Yanlız bir gerçek varki hiçbir adam akıllı kupan olmadan 1 şampiyonluk kupası alınca kimseye büyük demezler o 4 büyük takım da bursa şampiyon olursa küçülmez. 2 sene yukarıya oynayan sivas taraftarı ******** medyanın gazıyla takımına 5. büyük dedi.Şimdi ne oldu? Büyüklük öyle 1..2 senede kazanılacak şey değil.Olsa olsa buna sahte büyüklük derler. 4 büyüklerle gelir farkı, taraftar sayısı farkı, başarı ve kupa saysı farkı en önemlisi de zihin farkı öyle kolay kolay kapanmaz.[/QUOTE] Ah trabzonlu arkadaşım,geçen yıl biz kafaya oynarkenki bahaneniz trabzonda yaşanan olaylardı,kimlikdi,falandı fasondu:) bu sene Bursaya bilenmek için nasıl bahaneler üretiyosunuz kendi içinizde acaba! önce siz şu 4.egonuzdan bi sıyrılın be kardeşim..İstesenizde Bursa şampiyon istemesenizde.. Bizde ligde kalıcaz inşallah,iki yandan seneye başınıza bela olacaz hayırlısıyla:) |
[QUOTE=Holigann;621274]Ah trabzonlu arkadaşım,geçen yıl biz kafaya oynarkenki bahaneniz trabzonda yaşanan olaylardı,kimlikdi,falandı fasondu:) bu sene Bursaya bilenmek için nasıl bahaneler üretiyosunuz kendi içinizde acaba!
önce siz şu 4.egonuzdan bi sıyrılın be kardeşim..İstesenizde Bursa şampiyon istemesenizde.. Bizde ligde kalıcaz inşallah,iki yandan seneye başınıza bela olacaz hayırlısıyla:)[/QUOTE] O bahaneden kasıt anadolu takımları sevmemekse merak etme sivasa sempatim var benim.Olmasaydı burda ne işim var sivaslıların ts forumlarında yaptığı gibi maçtan sonra küfürü basar giderdim. Bursaya sempatimin olmaması seni bağlamaz sizin antipati duyduğunuz takımların beni bağlamadığı gibi... Bursayı sevmememin bazı nedenlerini buraya yazardım ama konuyla bi alakası yok. 4. lük egosu demişsin. 4 büyüklerle diğer takımlar arasında her türlü fark var ts de bunlardan biri. Ligde takımlar 4 büyük ve diğerleri diye 2 kategoriye ayrılmış. Sen ts yi gerek her ilde taraftarının bulunması, gerek gelirleri ve tarihiyle diğer anadıolu takımlarıyla bir görüyosan bu senin sorunun. Asıl bu egodur. Kendini kanıtlamamanın verdiği eziklikten dolayı rakip görülen bir takımı yok sayma... Bu takım var kardeşim sokun şunu beyninize bırakın artık şu nefreti de. Bu nefreti biz 4. büyüyüz diyerek burası leş gibi hamsi kokuyor diyerek siz başlattınız.stad olayları da tuzu biberi oldu. Niye bu sene kafaya oynayan kayseriyle çok iyi geiniyolar da sivaslılarla iyi geçnmiyolar bi düşünün iki takım da kafaya oynamış. Gelelim bursa şampiyonluğuna bursa şampiyon olsun veya olmasın umrumda değil benim.Ts ve sempati duyduğum kayseri, sivas es es gibi takımlar şampiyon olamayırsa banane.Bunları her ortam da desteklerim de stadlarına gidip bursa şampiyon olsun diye bağırmam. Sivas düşmeyecek demişsin inşallah düşmez. bunu ben de istiyorum. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:48. |