SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bakkal İmzayı Attı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=28909)

sivasli215 24.03.2010 19:35

Cevap: Bakkal İmzayı Attı

[B]yönetim yapyığı hatayı düzeltmek için 3. kez hoca değiştirdi

sezon sonunda umarım ligde kalırız ama bu zihniyetle çok zor...[/B]

olumune58 24.03.2010 19:47

daha once gelmelıydi ama yapıcak bişiy yok inşllah bundan sonra faydalı olur hayırlı olsun inş mesut hoca ligde tutarsın iyi bi çıkışa geceriz...

aydınn 24.03.2010 19:49

[url]http://www.holigan.com.tr/v.php?n=mesut-bakkal-sivassporda-ilk-antrenmanina-cikti-2010-03-24[/url]
Sıcak bir ortam olmuş antreman da , bu takım düşmez beyler . Muhsin topçularla iletişim kuramadı , her röportajında topçuları basının önüne attı ve rakipten bahsetti . yukarıdaki görüntüleri izleyin , hak vereceksiniz.

eyuphulagu 24.03.2010 20:09

Mesut hoca ligin sağlam futbol oynatan hocalarından..Ersun Yenal ın uzun yıllar yardımcılığını da yapmıştı...Ligde G. birliği,Manisa,G. Antep,Denizlil takımlarda da teknik direktörlük yaptı...MEsut Hocanın teknik direktör olarak adını bundan 5 yıl önceydi galiba Akdeniz oyunlarına hazırlanan Olimpik milli takımı çalıştırıken ilk olarak duymuştum..Çok ilginç Olimpik milli takımımız İspanya Almeria'da yapılan Akdeniz oyunlarına hiç hazırlık maçı yapmadan oldukça genç bir kadroyla gelmişti..O kadro piyasa ya daha yeni çıkan gencecik Arda,Volkan Babacan,Cafercan,Can gibi 18-19 yaşında olan oyunculardan oluşmuştu..O gencecik kadro Mesut hoca nın liderliğinde grubunu lider bitirdi;daha sonra yarı finalde turnuvanın favorileri arasında gösterilen Fas takımın da eleyerek Akdeniz oyunlarında finale çıktı..Finaldeki rakibimiz evsahibi İspanya idi..Grup maçında İspanya ile karşılaşmış ve herkesin fark beklediği takımla 1-1 berabere kalmıştık..Final maçında çok iyi futbol oynamamıza rağmen son dak. larda yenilen golle 1-0 yenillerek 2. olmuştuk..İşte bu turnuva da alınan başarı Mesut hocayı Türk futbolu vitrinine çıkarmıştı...Mesut hoca genç oyunculara verdiği değerle tanınan bir hoca ..Demin bahsettiğim Akdeniz oyunlarında ismsiz genç bir yetenek olan 17 yaşındaki Arda'yı gözü kırpmadan oynatarak Türk futbolunda vitrine çıkaran bir hoca..Mesut hoca kendine tekrar çıkş yaptıracak,uzun süreli çalışacağı bir kulü arayan bir hoca..Sivasspor tam kendisine göre..Umarım Mesut hocanın lig tecrübesi ile Sivassporda çıkış yakalayarak kendini daha iyi yerlerde bulur..Mesut hocadan Rahman,Harun,Ahmet,Ferhat,Yunus gibi genç oyuncuları aynı Arda'yı kazandığı gibi sivasspora ve Türk futboluna kazandırmasını bekliyoruz...Sivas'a Hoş Geldin Mesut Bakkal!Yolun Açık Şansın Bol Olsun!

efendigardaş 24.03.2010 20:14

SİVASSPOR düşmesinde kim gelirse gelsin mesut hoca sekiz haftalığına geldi ,,takım ligde kalırsa devam edecek herhalde...***

58VoLkAn58 24.03.2010 20:16

[COLOR="Red"][FONT="Comic Sans MS"][B][I]Camiamıza hayırlı olsun.Mesut Hoca bakalım kurtarabilecek misin takımı...[/I][/B][/FONT][/COLOR]

yigido yakup 24.03.2010 20:19

Bende demin ilk antreman görüntülerini izledim uzun zamandan beri Sivassporda ilk defa pozitiv bir enerji ile yapilan bir antreman ve birliktelik gördüm.

Bu pozitiv enerji ile bu takim düsmez düser diyenleri cok cok utandiracak günler görecegiz.zaten bizim bulundugumuz kötü durum takimin kalitesinden gidenin gelenin iyiliginden kötülügünden degil biz özgüvenimizi kaybetmistik bunu toparlayacak lider bulamadigimiz icin cok zor günler yasadik.

insallah güzel günler bizleri bekliyor.

carizma0658 24.03.2010 20:34

allah utandırmasın yolu ve yolumuz acık olsun

şarkışla 58 24.03.2010 20:49

Hep beraber güzel günler göreceğiz.Ben buna inanıyorum arkadaşlar ilk idmanı izledim takım ilk defa neşeli ve istekliydi.Galibiyet serisine bu hafta başlarız hep beraber bu ligde kalacağız ve seneyede bu senenin intikamını herkesten alacağız

emre41 24.03.2010 20:51

çok kaliteli futbolcularmış var. bu adam komedyen mi? 2 ay boş boş oturacağıma, 50 100 Allah ne verdiyse kazanmaya geldim dese daha gerçekçi olurdu. şimdi hoşgeldin ayaklarına yatanlar 3 hafta sonra istifa derler. ne bakkal ne kasap kimse çare olamaz bu takıma. Yahu uygun kurdu bu takımı o bile adam edemedi. Elin Bakkal'ımı adam edecek bu 'eşşek'leri. Yasin Terry, Musa Messi, Erman Ronmaldo felan mı olucak? Sorun semer de değil sorun 'eşşek'te. Bu takım Bank Asya'ya düşer. Çoğu topçu seneye uygun'un çalıştırdığı takıma bedelsiz gider. Biz de buradan söveriz onlara. Sonra da adımız nanköre çıkar..
Hayırlı olsun Bakkal efendi....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:32.