SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=11)
-   -   sadece SİVASSPOR konuşulsun (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2903)

1967_CLUB_ÖZGÜR 25.12.2005 22:02

[QUOTE=DJMuRaT][B]ÖZGÜR SENDE YORUMUNU YAZ KOÇUM ..ÇEKİNME...[/B][/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]CEKINECEK DURUM YOK USTA...BEN YORUMUMU YAZDIM...SAYFALARI KURCALARSAN BULURSUN...

TAMAM MI :??? :D :D :D[/COLOR][/FONT]

sVs 25.12.2005 22:08

Ben aşkımı başka kişi veya camialarla paylaşamam
Benim tek aşkım sevgim herşeyim SivaS, SivasspoR....

1967_DERNEK_MUSTAFA 27.06.2006 20:16

-->: sadece SİVASSPOR konuşulsun

[COLOR="Blue"]sadece sivasspor konuşulsun pek olmuyo neden derseniz özellikle chet odasında herdakka sivasspor konuşulmuyo zaten olmazda sitemizdeki üyelerimizden chet odasında bulunan arkadaşlar istedikleri konuyu tartışa bilirler yanlız konuda konu olmak şartıyla dozajı aşmadan diğer üyelerimizin sıkılmaması için [/COLOR]

çılgın-sedat 27.06.2006 20:22

-->: sadece SİVASSPOR konuşulsun

[QUOTE=1967 dernek serkan20][B]değerli sivaslı arkadaşlar
ben bu siteye yaklaşık 1.5 yıl önce üye oldum
o zamanlar bu sitede sadece sivasspor konuşuluyordu
yani kimse benim 1.takımım x takım 2.takımım sivasspor diye konuşmalar olmuyordu. kimse 1.takımım sivasspor 2.takımım x takım diye konu dahi olmuyordu.
ama sivasspor 1.lige çıkmayı garantilemeye başlayınca o zamanlar bu kadar fazla olmayan üye sayısı arttı ve yeni üye olan arkadaşlar forumlarda gördüğüm kadarıyla sivastan başka takım tuttuklarından bahsediyorlar
bu yüzdende millet birbiriyle tartışıyor
bazen bende bu tür hareketlere katılmak zorunda kalıyorum
çünkü sivastan başka olan x takımları sewmiyorum
benim bütün üyelerden isteğim olacak
bundan sonra hepimiz bu sitede 1.5 yıl önce olduğu gibi sadece sivas ve sivasspor konuşulsun lütfen[/B][/QUOTE]
EVET ARKADAŞLAR BU SİTEDE SİVASSPOR DAN BAŞKA BİR KONU KONUŞULMAZ
BJK GS FB KONUŞULMASIN LÜTFEN
BENDE BU SİTEYE 1.5 YILDIR ÜYEYİM
SEDATKAYA NİCK İM LE
BU KONUDA
SERKAN A HAK VERİYORUM
BURASI GERÇEK SİVAS'LILARIN SİTESİ
[url]www.sivasspor.com[/url]
yiğidoların buluşma sitesi
LÜTFEN ARKADAŞLAR SİZE RİCA EDİYORUM

bremer58 01.02.2008 18:40

--->: sadece SİVASSPOR konuşulsun

tamamda arkadaslar,diger takimlarida konusup rakiplerimizi taniyalim onlari iyi analiz edelim kim nasil puan aliyor tartisalim,mesela gazsaray bu sene bedava puanlari götürüyor, sampiyonluktaki rakibimiz olduklarina göre konusmayalimmi yani balilimizi sakatladilar bakin ceza bile yemediler,biz forvetsiz kaldik bunlar bilerek yapiliyor yipratilmak isteniyoruz,anlayali m bunlari uyanik olalim medyayi ve rakiplerimizi takip edelim .biz sampiyon olucaz.vaaami baska izah tarzi bunun. oookadarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Del Piero 01.02.2008 18:42

[QUOTE=1967 dernek serkan20;55528][B]değerli sivaslı arkadaşlar
ben bu siteye yaklaşık 1.5 yıl önce üye oldum
o zamanlar bu sitede sadece sivasspor konuşuluyordu
yani kimse benim 1.takımım x takım 2.takımım sivasspor diye konuşmalar olmuyordu. kimse 1.takımım sivasspor 2.takımım x takım diye konu dahi olmuyordu.
ama sivasspor 1.lige çıkmayı garantilemeye başlayınca o zamanlar bu kadar fazla olmayan üye sayısı arttı ve yeni üye olan arkadaşlar forumlarda gördüğüm kadarıyla sivastan başka takım tuttuklarından bahsediyorlar
bu yüzdende millet birbiriyle tartışıyor
bazen bende bu tür hareketlere katılmak zorunda kalıyorum
çünkü sivastan başka olan x takımları sewmiyorum
benim bütün üyelerden isteğim olacak
bundan sonra hepimiz bu sitede 1.5 yıl önce olduğu gibi sadece sivas ve sivasspor konuşulsun lütfen[/B][/QUOTE]

imzaaaaaaaaaa..................................

memno 01.02.2008 19:46

yabancı hayranlığını bırakalım sivassporumuza sahip çıkalım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:22.