![]() |
[color=darkred][i][b]kral58 superdi abi saolasın böyle bir fıkra için baya komikmiş hani[/b][/i][/color] :lol: :lol:
|
[size=2][color=red]Bahaneler[/size]
Iki fanatik futbolsever konusmaktadir. Biri : - Maça gitmiyor musun? - Ne diye gideyim?.. Oynanan futbol degil ki... Hakemler kötü… Oynanan oyun itis kakis... Saatlerce gise önünde, kuyrukta bekle... Içeride kavga gürültü... Çikista vasita bulamiyorsun... Digeri : - Bende tipki senin gibi maça gitmiyorum. Beni de tipki senin gibi karim birakmiyor…[/color] |
[color=darkred][i][b]ayhan abi buda gusel dimi[/b][/i][/color] :lol: :lol: :lol:
|
kılıbıklar haaaaaa sizdede varmı bole :?: :?: :lol: :lol:
|
[quote=AyhanBayrak][size=2][color=red]Bahaneler[/size]
Iki fanatik futbolsever konusmaktadir. Biri : - Maça gitmiyor musun? - Ne diye gideyim?.. Oynanan futbol degil ki... Hakemler kötü… Oynanan oyun itis kakis... Saatlerce gise önünde, kuyrukta bekle... Içeride kavga gürültü... Çikista vasita bulamiyorsun... Digeri : - Bende tipki senin gibi maça gitmiyorum. Beni de tipki senin gibi karim birakmiyor…[/color][/quote] ABI, AYHAN YINE KENDI TECRÜBELERINDEN BAHSEDIYOR. AYHAN FIKRAYA GEREK YOKDU GARDAS, BIZ ÖYLEDE ANLARDIK :lol: |
ben demistim zaten abi.. ama tabi buyugum bisi diyemedim agzına saglık :lol: :lol: :lol:
|
[quote=RüstüElmas][quote=AyhanBayrak][size=2][color=red]Bahaneler[/size]
Iki fanatik futbolsever konusmaktadir. Biri : - Maça gitmiyor musun? - Ne diye gideyim?.. Oynanan futbol degil ki... Hakemler kötü… Oynanan oyun itis kakis... Saatlerce gise önünde, kuyrukta bekle... Içeride kavga gürültü... Çikista vasita bulamiyorsun... Digeri : - Bende tipki senin gibi maça gitmiyorum. Beni de tipki senin gibi karim birakmiyor…[/color][/quote] ABI, AYHAN YINE KENDI TECRÜBELERINDEN BAHSEDIYOR. AYHAN FIKRAYA GEREK YOKDU GARDAS, BIZ ÖYLEDE ANLARDIK :lol:[/quote] [color=red] RÜSTÜ GARDAS BEN SENDEN BAHSETMISTIM AMA SEN ACIKLIK GETIRDIN SAGOLASIN MUHAHAHAH[/color] |
[color=darkred][i][b]ŞİMDİ KİM KARAR VERİN RUSTU ABİ Mİ AYHAN ABİMİ[/b][/i][/color] :lol: :lol:
|
[quote=gunay]ben demistim zaten abi.. ama tabi buyugum bisi diyemedim agzına saglık :lol: :lol: :lol:[/quote]
GARDAS, SEN CEKINMEDEN SÖYLEYEBILIRSIN. NEYSE OLMASSA SEN BANA DE, BEN AYHANA SÖYLERIM :lol: |
???????????????????? ayhan abi baskasinin ustune niye atıyosun hep bolyle yapıyosun sen... seninle güresirkende boyle kacamak güreşmicen deilmi??
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:27. |