SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Eğlence (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   SPOR FIKRALARI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=292)

V1CT0RY 01.04.2005 00:41

[color=darkred][i][b]kral58 superdi abi saolasın böyle bir fıkra için baya komikmiş hani[/b][/i][/color] :lol: :lol:

AyhanBayrak 01.04.2005 00:56

[size=2][color=red]Bahaneler[/size]

Iki fanatik futbolsever konusmaktadir. Biri : - Maça gitmiyor musun? - Ne diye gideyim?.. Oynanan futbol degil ki... Hakemler kötü…
Oynanan oyun itis kakis... Saatlerce gise önünde, kuyrukta bekle... Içeride kavga gürültü... Çikista vasita bulamiyorsun... Digeri : - Bende tipki senin gibi maça gitmiyorum. Beni de tipki senin gibi karim birakmiyor…[/color]

V1CT0RY 01.04.2005 01:03

[color=darkred][i][b]ayhan abi buda gusel dimi[/b][/i][/color] :lol: :lol: :lol:

GuNaY 01.04.2005 01:36

kılıbıklar haaaaaa sizdede varmı bole :?: :?: :lol: :lol:

RüStü ElmaS 01.04.2005 01:38

[quote=AyhanBayrak][size=2][color=red]Bahaneler[/size]

Iki fanatik futbolsever konusmaktadir. Biri : - Maça gitmiyor musun? - Ne diye gideyim?.. Oynanan futbol degil ki... Hakemler kötü…
Oynanan oyun itis kakis... Saatlerce gise önünde, kuyrukta bekle... Içeride kavga gürültü... Çikista vasita bulamiyorsun... Digeri : - Bende tipki senin gibi maça gitmiyorum. Beni de tipki senin gibi karim birakmiyor…[/color][/quote]

ABI, AYHAN YINE KENDI TECRÜBELERINDEN BAHSEDIYOR.

AYHAN FIKRAYA GEREK YOKDU GARDAS, BIZ ÖYLEDE ANLARDIK :lol:

GuNaY 01.04.2005 01:40

ben demistim zaten abi.. ama tabi buyugum bisi diyemedim agzına saglık :lol: :lol: :lol:

AyhanBayrak 01.04.2005 01:41

[quote=RüstüElmas][quote=AyhanBayrak][size=2][color=red]Bahaneler[/size]

Oynanan oyun itis kakis... Saatlerce gise önünde, kuyrukta bekle... Içeride kavga gürültü... Çikista vasita bulamiyorsun... Digeri : - Bende tipki senin gibi maça gitmiyorum. Beni de tipki senin gibi karim birakmiyor…[/color][/quote]

ABI, AYHAN YINE KENDI TECRÜBELERINDEN BAHSEDIYOR.

AYHAN FIKRAYA GEREK YOKDU GARDAS, BIZ ÖYLEDE ANLARDIK :lol:[/quote]

[color=red] RÜSTÜ GARDAS BEN SENDEN BAHSETMISTIM AMA SEN ACIKLIK GETIRDIN SAGOLASIN MUHAHAHAH[/color]

V1CT0RY 01.04.2005 01:45

[color=darkred][i][b]ŞİMDİ KİM KARAR VERİN RUSTU ABİ Mİ AYHAN ABİMİ[/b][/i][/color] :lol: :lol:

RüStü ElmaS 01.04.2005 01:45

[quote=gunay]ben demistim zaten abi.. ama tabi buyugum bisi diyemedim agzına saglık :lol: :lol: :lol:[/quote]

GARDAS, SEN CEKINMEDEN SÖYLEYEBILIRSIN.
NEYSE OLMASSA SEN BANA DE, BEN AYHANA SÖYLERIM :lol:

GuNaY 01.04.2005 01:46

???????????????????? ayhan abi baskasinin ustune niye atıyosun hep bolyle yapıyosun sen... seninle güresirkende boyle kacamak güreşmicen deilmi??

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:27.