SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'da Köklü Revizyon (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29278)

Turan 59 19.05.2010 18:06

Cevap: Sivasspor'da Köklü Revizyon

Uğur KAVUK unutulmuş.Ben hatırlatayım dedim.

karamik 19.05.2010 18:35

[B][COLOR="Red"]Tum,Sylla,Bilica hatta Balili tekrar gelsin Ruh Canlanir.[/COLOR][/B]

CILGINSiVASLINL 19.05.2010 19:33

Gidicek oyunculari iyi belirlemisler gelecekleride iyi belirleriz insallah

FANATIK YIGIDO 19.05.2010 19:34

bu revizyonda ismi gecen oyuncularin gitmesi gerceklesirse super revizyon olur herbiri birbirinden pasif oyuncular gitsinler gitsinler cok guzel olur yeni sezona boyle ruhsuz isteksiz oyunculari takimda gormek istemiyoruz

tekniker58 19.05.2010 19:42

haydi hayırlısı bakalım kazasız belasız herşey yolunda gider inşallah.

eyuphulagu 19.05.2010 19:55

KISSADAN HİSSE:Bundan 4-5 yıl önce F.B. takımı kadrosuna denenmek üzere İsviçre'den 2 tane oyuncu getirmişlerdi:Adları, Eren DERDİYOK ile Gökhan İNLER idi...Bu oyuncular F.B takımıyla tam 2 ay antremanlara çıktılar...Mister Daum ve kurmayları bu oyuncuları beğenemediler;bu oyunculardan Türkiye'de ve F.B. de sürüyle var dediler ve bu oyuncular takımdan gönderildi...Aybu oyuncular bir süre sonra BJK da da bir süre denendiler onlarda beğenmedi bu oyuncuları ve bu oyuncular küskün bir şekilde İsviçre'ye geri gönderildi..Bir süre sonra bu oyuncular İsviçre 1. Liginde oynamaya başladılar..Daha sonra bu oyuncuların çnce İsviçre ümit milli takımına daha sonra da A milli takımına alındığını duyduk..Bu oyuncular Avrupa Şampiyonasında milli takımımıza karşı da oynadılar...BJK Ve F.B nin beğenmediği bu oyunculardan Gökhan İNLER daha sonra İtalya'nın UDİNESE takımına transfer oldu ve Şu anda Arsenal ın da listes**** girmiş durumda...Eren DERDİYOK ise Almanya'da Bayer LEVERKUSEN formasını giyiyor......Bunları niye yazdım acaba arkadaşlar:Çünkü 5 yıl önce BJK ve F.B nin yaptığı hatayı şimdide Sivasspor yapmak üzere ....Yaklaşık 5 aydır takımın kadrosunda yer alan hem de öz ve öz Sivaslı olan Almanya Ümit milli takımının oyuncusu Rahman ve Harun hoca tarafından istenmiyor..Bu oyuncuların gönderilmesi isteniyor..Şimdi soruyorum:Ligin son haftası gazozuna oynanan bir maçta bu 2 oyuncu oynatılıp ne durumda oldukları görülemezmiydi;oynasalardı kıyamet mi kopardı...Mesut hoca bu oyunculara kaç maç şans vermişde bunların yetersiz olduğuna inanıyor...Almanya'da o kadar genç oyuncu varken Rahman neden bu takımın ümit mili takımı kadrosuna seçiliyor ve 2 maçta da oynatılıyor;herhalde bu takımların hocaları futboldan hiç anlamıyor...Bence sivasspor yanlış yapıyor ve bindiği dalı kesiyor...Rahman ve Harun genç oyuncular gelecekte çok şeyler de tyapabilecek oyuncular..İbrahim Şahin'e verilen şansın yarısı Rahman'a verilseydi bu oyuncu inanıyorum ki Sivassporun Sercan'ı olacaktı..Genç oyuncuya şans vermeyen bir hocanın sivassporda başarılı olacağına inanmıyorum..İnşallah yanılırım....Mesut hoca bu günü kurtarmanın peşinde;ya sivassporun geleceği ne olacak?Bursaspor Sercan ve Volkan'a,Ozan'a şans vererek geleceğini garanti altına almış durumda;bu oyuncular şampiyon Bursa'nın en iyi oyuncuları...Sivasspor aynı oyuncularla bakalım nereye kadar gidecek;hep birlikte göreceğiz...Unutmayalımı ki tatlarımız ne demiş;Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur doğarmış..

Sivaslibey 19.05.2010 20:03

FERHAT KALMALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Gerekirse bir yil daha kiraya versinler. Ama artik hayrettin'e bir yedek sart ve bu FERHAT olmali, gelecekte Türkiye'nin en iyi sol beki olur buraya yaziyorum.
Harun ve Rahman'i begenmedinmi, o zaman ver kiraya ikinci ligteki bir takima bu sene kendilerini bize tanitsinlar ispatsinlar.
Diger isimler hepsi isabetli fakat bu kadar insani nasil gonderecekler bilmiyorum acaba becere bileceklermi.
Mbemba yok listede fakat izlemedigim için ikinci ligde bir sey diyemiyecegim ama sanki gerçek bir stoper durusu var onda.

sivasli215 19.05.2010 20:08

[B]türkiyenin en kalitesiz yabancıları malesef bizde.

yönetim aynı politikayı önümüzdeki sene de devam ederse malesef bu sefer bank asyayı boylarız :(

amacımız en azından ilk 10 olmalı.bursasporun yptığını neden bizde yapmayalım???[/B]

mühendisburak58 19.05.2010 20:15

farukda uğurda ibrafim dağaşanda hpsi gitmeli hiç birine ihtiyacımzı yoktur bence.yerie adam gibi adam lar alınmalıdır böyle adamlar alınacaksa hiç boşa para harcamyalım.

üçyıldız58 19.05.2010 20:17

SİVASSPOR kulubunu futbolcu çöplüğüne dönderen başta yönetimimiz sonra bülent uygun,daha sonra muhsin ertuğral vicdanen rahatlarmı acaba ?

Gidecek futbolcuların maliyetlerini alt,alta toplasak çıkan rakamla adam gibi 3 tane futbolcu alsaydık elimizdekilere sahip çıksaydık bu sene bu kadar kötü ligde elimizi kolumuzu sallayarak şampiyonduk

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:19.