![]() |
Cevap: Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;631318]
Birlik ve beraberlikten söz etmek ne kadar doğru acaba [url]www.istder.com[/url] bu ismi bile burda kabulenmeyenlerlemi birlik olacak yoksa bir resmi alıp istder yazdığım için bana atılan meilmi sizin resminizi kullandım diye bana ihtar gönderiyorsunuz sizi [/QUOTE] gardas sitenize ugramistim yeni acildiginda, derneginizin ve sitenizin yolu acik olsun ama istder.comda [url]www.sivasspor.com[/url] sitesine GAYRI RESMI SITE ile hitaab etmissiniz sanirim site yetkilileride gördü sizler orda öyle yazdiktan sonra burdaki yöneticilerin böyle yapmasina sasirmadim |
evet arkadaşlar artık ne desek ifade etmez sitenin onarılması ve isminin degişmesi gerek.. örnek kırmızıbeyaz.com
|
[QUOTE=58Taraftar;631325]gardas sitenize ugramistim yeni acildiginda, derneginizin ve sitenizin yolu acik olsun
ama istder.comda [url]www.sivasspor.com[/url] sitesine GAYRI RESMI SITE ile hitaab etmissiniz sanirim site yetkilileride gördü sizler orda öyle yazdiktan sonra burdaki yöneticilerin böyle yapmasina sasirmadim[/QUOTE] [B] Resmi sitemi diyecektik yönetimin kabul ettiği iki site vardır diğerleri resmi değildir bununiçinde biz de varız en azında oraya adını yazmıştık bilmem anlatbiliyormuyum[/B] |
[B][I]SivasSpor yönetimi
Transferi bitirdide şimdede taraftarın sesi olan [url]www.sivasspor.com[/url] la mı uğraşıp kendini komik duruma düşürecek Hayretler içerisinde gelişmeleri takip ediyorum.....[/I][/B] |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;631331][B]
Resmi sitemi diyecektik yönetimin kabul ettiği iki site vardır diğerleri resmi değildir bununiçinde biz de varız en azında oraya adını yazmıştık bilmem anlatbiliyormuyum[/B][/QUOTE] ben bu sitede resmi site olduklarina dair hic bir yazi görmedim hatta yönetim kadrosuna bakayim derken altina yazmislar biz resmi site degiliz resmi site sivasspor.org.tr diye siz orda gayri resmi site diye hitaab edeceginize taraftar sitesi yazaydiniz malum taraftar sitesi burasi |
bütün taraftar siteleri birlik olmalı ve yönetime yenik düşmemeli. taraftar neden zarar versin yönetime hala anlamadım
|
[QUOTE=58Taraftar;631334]ben bu sitede resmi site olduklarina dair hic bir yazi görmedim hatta yönetim kadrosuna bakayim derken altina yazmislar biz resmi site degiliz resmi site sivasspor.org.tr diye
siz orda gayri resmi site diye hitaab edeceginize taraftar sitesi yazaydiniz malum taraftar sitesi burasi[/QUOTE] [B]unutma bir resmi vardır bir gayrı resmi başka latertaifi yok bunun[/B] |
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;631336][B]unutma bir resmi vardır bir gayrı resmi başka latertaifi yok bunun[/B][/QUOTE]
vardir her zaman alternatif ve buda taraftar sitesi yazmakdi, hem gardas sitenizin linkini yazdirmiyorlar demisin bir sürü gruplar dernekler var onlarinda siteleri var hic birinin linkini göremiyorum ki sizinkine izin versinler neyse gardas site yetkilisinden uyari geldi konu disina cikmayin diye ben bu konuyu kapiyorum |
[QUOTE=58Taraftar;631338]vardir her zaman alternatif ve buda taraftar sitesi yazmakdi, hem gardas sitenizin linkini yazdirmiyorlar demisin bir sürü gruplar dernekler var onlarinda siteleri var hic birinin linkini göremiyorum ki sizinkine izin versinler
neyse gardas site yetkilisinden uyari geldi konu disina cikmayin diye ben bu konuyu kapiyorum[/QUOTE] [B] niye özgür değilmisin burası tarfatar sitesi değilmi hakeret kötü söz içermedikçe ne uyarısı acaba merak ettim ?[/B] |
Sayın Recep Yüksel ;
Sizin sitenizi biliyorum.Bi aralar bakıyordum.Buraya demediğini bırakmıyormunuz.Gayrı resmi falan hiç hoş değil.Ancak bir organizasyon olacağı zaman,daha fazla kitleye hitap eden bu siteye gelip burdan duyuru yapıyorsunuz.Laf söyleyip sonra buraya gelip bu tarz şeyler yapmak hiç hoş değil |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:32. |