SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'dan Song bombası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29335)

LosTie58 27.05.2010 18:10

Cevap: Sivasspor'dan Song bombası

Bizde iyi iş yapar bence .

jaguar19 27.05.2010 18:13

[QUOTE=Divriği58-;632862]gelse çok iyi olur ama trabzonda kalmak istemeyen bize niye gelsin ki ? oraya song gibi bir adam bulmalıyız olmazsa diallo sedat oynasın[/QUOTE]

Song ts de istenmediği için gönderildi.
Songun istemediğinden değil.Adam zaten 2 senedir orda.

Song izlediğim maçlarda müdahalelerde geciken bir oyuncu olarak göründü bana.
Çok fazla adam kaçırdı bu yüzden ts bazı maçlarda song yüzünden puan kaybetti.
Bu yüzden de yönetim songa çok düşük bir rakam önerdi o da kabul etmedi.
Bu rakam da 800 bin euroydu galiba.

Ama sivasın defansı o kadar kötü ki artık yavaşlamış olan song bile sivasın işine yarar.Faydalı bir trnasfer olur.

YİGİDOKENTLİ 27.05.2010 18:37

inşallah alinir harika olur defansi toplar song harika bir oyuncu türkiyeye gelen sayili defans oyuncularindan birisi.

Holigann 27.05.2010 19:15

29 yaşındaki Blicayı satarıken yaşlı diyenler,33 yaşındaki Song'a talip olanlar..
Sizleri anlamak çok zor çokk..

tabi haber doğruysa:)

yigidomustafa58 27.05.2010 19:21

[B]EĞER TAKIMIMIZA GELİRSE BİZE YARAR SAĞLAYACAK BİR FUTBOLCU AMA BENİM DUYDUĞUMA GÖRE TÜRKİYE'DE FUTBOL OYNAMAK İSTEMİYORMUŞ ARTIK...[/B]

cılgınsivas58 27.05.2010 19:27

işallah doğru haberdir neyse bu haberlerin yarısı yalan oluyodu ama işallah bu doğru olur

kadirakin58 27.05.2010 19:42

song'un sivasspora gelmesinin doğru bir tercih olacağını düşünüyorum. afrika takımlarından gelen tecrübesiz futbolculardansa song çok daha başarılı olabilir.

Besyo_cu 27.05.2010 20:19

[B]Türkiye'de ki en iyi 2 - 3 defans oyuncusundan birisi olan Song'un Sivasspor'a geleceğini hiç sanmıyorum çünkü yıllık istediği ücret çok fazla zaten bu yüzden de trabzonspor sözleşmesini uzatamadı.

Ama ya gelirse işte o zaman yılın transferini yapmış oluruz...[/B]

mustafatas58 27.05.2010 20:33

hayırlısı ama bız yanlısı gecen sene yaptık.kımse artık cok kalıtelı futbolcular beklemesın.song bence bızım ısımızı gorur.bakın gorun bursaspor bızım kadar para aldı.(bızım gecen sene aldıgımız para kadar).onlar bu transfer donemını nasıl gecırecekler hep beraber gorelım.bızım gıbı olmazlar.
sımdı kalkıp kımse cok kalıtelı beklemesın sıvasa bu saatgten sonra orta kalıte gelır.yada yası gecmısler....

YİGİDOKENTLİ 27.05.2010 20:38

song harika olur defansa birde diyarbakirdan bebbe ve denizlispordan youla alinsa harika olur birde eski oyuncumuz dialloda geliyor saten harika ekip kurmak için çalişiyor yönetim helal olsun ilk defanstaki hatalari kapatmamamiz lazim sedat ve abdullahmanlada anlaşillirsa harika olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:22.