![]() |
Cevap: Bucaspor'dan Musa hamlesi!
musa defol bulent abının yanına.zaten bulo gıttıkten sonra muhsın hoca varken golden sonra asker selamı verdın ıste o zaman benım ıcın bıtmıstın.keske apo sedat ıda alaydın.ha bıde defansın bel kemıgı yasını :).de bıran once al.buyuk ıhtımal dagasanda bulonun yanına gıdecek.takımdan bır oyuncu gıtmek ıstıyorsa sende onu tutarsan artık sana o oyuncudan fayda gelmez.umarım sadatla apoda ıstıyerek kalmıslardır.
|
yahu arkadaslar bülent uygun gazi anteple anlasmadimi???Nedir bu buca spor anladimsa arap olayim birileri cevap yazarsa sevinirim yoksa bülent yine bir firildak yapip iki daldami oynayacak?
|
sedat abrullahman tehlikesi geçti buna çok sevindim musada gitmek isterse kendisi bilir kendisi kayip eder sanmiyorum gideceni musanin.
|
musa bulent gıttıkten sonra hic iyi oynadı resmen kz gibi oynoyudu...................................................................
|
[B][COLOR="Blue"]dümbük bülent sattırdıgı tumu bile istiyormuş karektersiz adam[/COLOR][/B]
|
msuayı satmasak iyi olur.........
|
Arkadaşlar her şeye rağmen Bülent UYGUN'a sallamayın, takımımızda emeği çok fazla. Musa da artık kendisi bilir.
|
bülent niye yasini almıyor bucaya??????????*
|
kamanaadan uzak dur bülent uygun madem biliyordun sivası niye yaktıın lan
|
yorumlara bakıyorumda küfürler hakaretler yakışıyomu .bırakın kim kimi istiyosa istesin zaten yarısı balon hemen atlıyonuz yalan haberlere tum olayına inanmıyorum..musa olabilir adamın sözleşmesi bitmiş giderse gider ama tum sacma..hala bülent uygun fesatlığı yapanlara kızıyorum adam öle veya böyle daha iyisi yapılana kadar sivasın en başarılı hocası..fikret ünsalın paralı askerleri bırakın şu adamı artık yaa sırıtıyorsunuz artık ayrıca tum olayı tamamen başkanın hatası kendide söyledi yaşlı diye gitmesini ben istedim diye kac defa söyledi.sıcamayan bülente sallıyo .!fikret ünsal yakında muhsin hocayada sallıcak buraya yazıyom daha sonrada mesut bakkala..sevimsiz 2 kelimeyi bi araya getiremeyen adamın takımdaki görevine bak..
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:18. |