![]() |
Cevap: SİVAS 4 EYLÜL BELEDİYE 3. LİGDE.HAYIRLI OLS
sivas 4 Eylül Belediye Sporun 3,lige çıkmasına çok ama çok sevindim, iki sebep var: birincisi Sivas profosyonel futbolda 2 takımı oldu, Sivas sporun arka bahçesi 4 eylül belediye olacak.ikincisi ise her alanda şiddete ve çirkefliğe başvuran bazı Trabzonlu gözüküpde aslında olamayan holiganlara iyi bir ders vermesi.
|
Hedefimiz Profesyonel Ligde Kalıcı Olmabilmektir.Hayırlı Uğurlu Olsun
SİVAS 4 EYLÜL BELEDİYESPOR |
Hayırlı olsun 2. takım Sivasımıza
|
Seneye tüm maçlarına geliyorum 4 Eylül inşallah Süper lige çıkarsın Sivasspor-Sivas 4 Eylülspor maçı olur.
|
Henüz şimdiden çok erken ama 4 eylül belediye nin maçları sivassporun Sivastaki maçlarıyla aynı haftaya denk gelirse Sivas maçından hemen önce oynanırsa süper olur. prosedür nedir nasıl olur bilmiyorum ama böyle olursa süper olur.
|
[QUOTE=caynina;633926]Seneye tüm maçlarına geliyorum 4 Eylül inşallah Süper lige çıkarsın Sivasspor-Sivas 4 Eylülspor maçı olur.[/QUOTE]
Insallah bu bizim taraftari bölmez :) |
[B]Sivas 4 eylül belediyesporu kutlarım...
Çok güzel bi maçtı gerçekten çok zevkli geçti. Bu güzel günün renkli görüntülerini tüm detaylarıyla yarın ekleriz inşallah. Nekadar anlatsak boş yaşayan anlar biz o coşkuyu çok şükür yaşadık..[/B] |
Sivas'ta futbol altyapısının gelişebilmesi ve Sivas'ın sosyal hayatının canlanabilmesi için önemli bir fırsat. Umarım 4 Eylül Belediye yöneticileri asıl mücadelenin yeni başladığının ve şimdi her zamankinden daha fazla çalışmak gerektiğinin farkındadırlar. Sivasımıza hayırlı uğurlu olsun.
|
çok harika oldu ferhat harun rahman ahmet 4 eylül belediyeye versek harika olur gelecek vaat edecek gençler çok iş yaparlar.
|
hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkürler
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:11. |