![]() |
Cevap: Musa gitti M.Nas geldi
[QUOTE=cılgınsivas58;634126]erman değilde yasinden kurtulursak bayram günüdür:;)[/QUOTE]
yasin artık duymak ıstmyorum cok acil gitmeli yoksa defansta aynı husranı yasarız.................................................................................................................yedekte olsa gene zarar........................................................................sana bir bilet gondryrum ankara dan............. |
bir buçuk sezon top oynadı eline sağlık bu sezon neredeyse yoktu çok kötü ötesiydi
|
Musalar Gider Sivasspor Kalıcıdır
|
[B]kesinlikle gönderilmesini istemediğim futbolcular arasındaydı ama kararları biz vermiyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun ...[/B]
|
ben mecnun başkana dedim geçen sezon başında mehmet nası alalım diye bana cevabı buydu mehmet nas futbolcumu? dedi şimdide alıyor
|
[QUOTE=adres58;634067][B]Musa ya vermiş olduğu hizmetlerden dolayı canı gönülden teşekkür ederim. Şahsım adına düşünürsem bize çok emeği geçti. Ama yavaş yavaş bazı konularda radikal karar almamız gerekiyordu. Aksayan yerlerimizden bir tanesi idi. Defansın ortası gibi. Hayırlısı olsun. Yeni Yiğidoya hoşgeldin der başarılar dilerim.[/B][/QUOTE]
sivasspor camiasina hayırlı olsun.hosgeldin nas |
musaya emeklerinden dolayı teşukkür ediyoruz, biraz yaşlanmış olsada mehmet nas iyi futbolcu. sivassporumuza yararlı olacaktır. tranferlerin devamını bekliyoruz.
|
Musa Aydın çok iyi bir futbolcuydu. Onunla ne maçlar kazandık hakkını yememek lazım. Takım oyunu oynayan, iş bitirici ve Mehmet Yıldız ile saha içinde çok iyi anlaşan bir oyuncuydu. Gitmesine üzüldüm. Yaptıkları için teşekkür ederiz Musa'ya. Benim beğendiğim futbolculardan biriydi.
Mehmet Nas'ta, karakteriyle, futboluyla Türk futboluna iz bırakan bir oyuncu. İnşallah defansa ve ofansa Cihan Yılmaz ile birlikte çok büyük katkı sağlayacaklar. İkisi de hayırlı olsun... AYK |
bnce musa gitmemeliydii
mehmet nas ın gelmesi ii ama musa kaybı kötü oldu |
[B][COLOR="Blue"]çokda iyi oldu darısı bülentin geride kalan kırpıntılarına
gitsinlerki sivasın kıymetini anlasın dangalaklar[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:32. |