![]() |
Cevap: Ceyhun Sivasspor'a yakın
ceyhun cok kaliteli bir oyuncu kalitesini hickimse tartisamaz takima uyum saglarsa cok katkisi olacagi kesin yeterki uyumsaglasin super transfer bence ceyhundan daha iyisini bulmak cok zor butcemize bakaraktan
|
[B][B]Ceyhunla güzel bir röportaj var tff.org.tr de. Alıntılar yaptım.
Ceyhun Eriş: "Gençler kendi önlerini açacak" 31.10.2009 [/B] - 'Ben futbol oynadığım sürece daima hedeflerim olacaktır. Örneğin, A Milli Takım'da oynamayı yıllardır istiyordum ve şimdi bunu başardım. Hedeflerinizi ne kadar yüksek tutarsanız, kariyeriniz o denli uzun olur. Hedefleriniz biterse, kariyeriniz de biter. ' - 'Tüm bunların dışında, Ankara'yı seviyorum. Evim Ankara'da. Çocuklarım Ankara'da okuyor. Çocukların okulundan dolayı onları yanınızda götüremiyorsunuz. ' - 'Ankara'nın sakin bir yaşantısı var. Doğma büyüme İstanbullu olmama ve 20 yaşına kadar orada yaşamama rağmen, kenti fazlasıyla karışık buluyorum. Bana göre olmadığını düşünüyorum. En iyisi İstanbul'a gezmek için gitmek. Ayrıca İstanbulluların hep bir denize yakın olma takıntıları vardır. Benim hiç öyle bir özlemim yok. Yaşadığım şehirde düzen olsun, deniz olmuş olmamış fark etmez.' -' Aslında değişikliği seven birisi değilim. Oturmuş düzeni seviyorum. Belli dönemlerde takım değişikliği yaşadığım için bu şekilde algılanıyor. İnsanlar bu değişiklikleri hep negatif algılıyor. "Bu adamda kesin bir sorun var ki, hep takım değiştiriyor" diye yorumlar yapıyorlar. Hiç akıllarına "Ceyhun iyi performansından dolayı takım değiştirmiş olamaz mı?" sorusu gelmiyor. Sakatlığımdan dolayı takım değiştirdiğim de oldu ama büyük çoğunluk performansımla alakalıydı. Türkiye'de takım değiştirmenin en önemli etkenlerinden bir tanesi de maddi sebepler. Gittiğiniz yerde hak ettiğiniz parayı alamadığınız zaman kulübünüzü değiştirmeniz gerekir. Türkiye'de herkes bunu bilir. Kulüplerimizde maddi sıkıntının olduğu aşikâr. İşte bu yüzden ben de normalde kazanmam gerekenden azını kazandım, bir futbolcu olarak da olmam gerekenden bir adım geride kaldım. Düzenli olarak bir yerde oynamış olsaydım şimdi belki de yurtdışında önde gelen bir kulüpte olurdum.' -'Futbolda yaşınız değil, ne kadar verimli olduğunuz önemli. Eğer 40 yaşındaysam ve bekleneni verebiliyorsam neden oynamayayım ki? Bu insanları niye rahatsız etsin?' -'Bazen dik kafalı davrandım ama bugüne kadar çalıştığım teknik adamlara ve oyuncu arkadaşlarıma sorarsanız, kimsenin beni böyle niteleyeceğini sanmıyorum. Karakter olarak saha içinde agresif oluyorum. Bazen maça çıkmadan önce kendime telkin yapıyorum, "Ceyhun, bu maçta hiç sinirlenmeyeceksin. Ne olursa olsun sakin olacaksın, kimseyle tartışmayacaksın" diyorum. Ama sahaya çıktığım zaman bu şartlandırmadan eser kalmıyor. ' Ceyhun'un Sivassporumuza transferi evet bir kumardır,ama yönetim ve teknik heyet bu riski alıyorlarsa bize de başa gelen çekilir demek düşer. Sözlerinden de anlıyoruz; Ceyhun hırslı,elinden geleni takımı için vermeye çalışan,deneyimli bir futbolcumuz. Yetenekleri: Serbest vuruşlar,ceza sahası dışından şutları,dikine kaleye gidebilmesi,zekasını ayaklarına yansıtması... Taraftara düşen ne? Şayet sözleşme imzalarsa onu sevelim sevmeyelim bağrımıza basmalıyız. Takımın Mehmetten sonra ikinci beyni olacak çünkü. Tek çekirdekli bilgisayardan 'Core duo'ya yükseltiyoruz takımı. Umarım sakatlık yaşamaz,iyi bir form tutar,taraftarla kucaklaşır,takıma da uyum sağlar. İki-üç sezon Sivassporumuzda rahatça oynar ve huzuru bizde bulur. Ona hepimiz destek olalım eğer alınırsa. O gerçek bir yetenek ve bunu hakediyor. [/B] |
tecrubesiyle iyi seyler katabilir.oynamazsa kendi bilir.....
|
FİYASKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
hayırlısı inşallah bizim için iyi olur ama sanmıyorum dedemle tertip
|
tam bır super lıg kasarı ceyhun bıze cok faydalı olacaktır emınım ortasahamız baya duzeldı bırazda defansı duzeltebılırsek sezonu sampıyon kapatırız
|
M.Bakkal bu transfere nasil onay verdi anlamakda güclük cekiyorum cünkü!!
M.Bakkal genelikle prese dayali ve cok kosan bir takim oyunu oynatan biri ama Ceyhun ne pres yapan nede kosan biri nasil olacak bu isi ??? |
[B][COLOR="Blue"]ceyhun burada iş yapar bence hemde abilik yapar sorumluluk alırsa çokta faydalı olabilir[/COLOR][/B]
|
[B]inşallah gelmez . :mad:[/B]
|
Maksadım felaket tellallığı yapmak değil ama ben bu izlenen politikayı doğru bulmuyorm
Bizim hedefimiz ney? ligde kalmak mı mevcut iskelet kadro bir iki tane defansa orta sınıf takviye ile biz bu ligde kalrırz hedefiiz zirveye oynamak sa ceyhun ne alaka!!!! ceyhun.34 yasında m.nas.31 mehmet yıldız .hayrettin apo sedat.30 a dayandılar akın murat keza öle biz olgunlar liginde ni oynayacağız bu jenerasyon nereye kadar gidecek ağar ağar(geçen seneki gibi aptalca değil ) gençleştirmeye başlamamız lazım yoksa hersene kadro kurar parçalarız bakalım ilerleyen günler neyi gösterecek ceyhun transferi inş olmaz karakter olarakda sivasspor a uygun değil zaten |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:42. |