![]() |
Cevap: Yiğido Suarez'i kaptı!
alın size kaleci [url]http://www.transfermarkt.de/de/silviu-lung-jr-/profil/spieler_73731.html[/url]
|
Herkes Sivasspor.com´da forumdaki konuyla ilgili görüslerini belirtiyor.Buraya kadar hersey dogru.Fakat ic transferlerde imzalarda atildi gidenlerde oldu.Bir Allah´in kulu bana diyebilirmi,basin sözcümüz Fikret Ünsal aciklama yapti:Su anda Sivasspor bünyesinde bulunan eski oyuncularimiz sunlar,biz bunlarla yolumuza devam edecegiz.Bu vatandas ne ise yarar? Basin sözcüsünün görevi SIVASSPOR taraftarini aydinlatmak(kamuoyunu)degilmidir?Artik ben söyliyecek söz bulamiyorum.Bu yönetim genel kurula gitmeyip bu gibi kisilerle yola devam etmesi yarardan cok takima zarar getirir.Sivasspor´u sevenler takimda kimler kaldigini bilmeden yeni transferlerle ilgileniyorlar bu dogru bir hareketmi.Faruk ,Yasin ve I.Sahin kadroda kaliyormu? Bunu kac taraftar biliyor?
|
HERKES 2.LİGDN GELİYOR NE YAPACAK DENİYOR BU SENENİN FLAŞ OYUNCUMUZ KİMDİ DESEM CİHAN YILMAZ DERLER..CİHAN YILMAZ NEREDEN GELDİ O DA 2.LİGDEN ..KUMAŞA BAKIN ABİCİM KUMAŞA..LİG ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL..
|
giresunda başarlı sezon geçirdi inşlh glr gelirsede kadromuz düzelir ama ibrAAHİM şahın gönderilmeli kesinlikle tam bir gazan gibi oynuyor...;)
|
hala transfer yok mu yaaaaaaa
yeter artık ya bugüne biri yerli biri yabancı enaz iki imza var dediler hala çıt yok |
Resmi olarak henzü bir haber çıkmadı sanırım, ancak bence iyi bir transfer.Giresunda iyibir sezon geçirdi.Ziraat Türkiye Kupası maçında Sivas spora iki gol atan Ricardo Pedriel Suarez bence nokta bir transfer.Yaşıda çok genç, Sİvasda çok iş yapar.
|
[QUOTE=ametaga5858;635585]Mehmet Badtal Şampiyonlar ligindemi oynadı ? Galasaray gitti o adamı aldı. Arkadaşım saçma sapan konuşmayın bank asyada ne yetenekler var haberin varmı senin? + bizim öylesi adamlara ihtiyacımız var başarıya aç adamlara bunun parayla bir ilgisi yok laf olsun diye konuşmayın burda[/QUOTE]
arkadasım galatasarayın aldığı oyuncuyla bu oyuncu bir mi sen maçlarını izlemedin mi hiç? mehmet batdal bucayı süper lige çıkarmıs galatsarayda basarılı olacağnın garantisi bile yok suarez giresunda ne yapmış? biz iyi transferler istiyoruz takımımız için |
suarez !!! giresun-sivasspor maçı türkiye kupası !!! kendi sahamızda bol gollü geçmişti maç ve suarez mükemmel bir gol atmıştı çok iyi bir oyuncu . 2. lig de oynuyo diye herkes ayaklanmış. lige göre değerlendirmeyin !!!
|
İmza atılmadan inanmamak lazım lakin eğer ki gerçeklik payı varsa tek kelimeyle helal olsun diyorum gerçekten çok iyi bir transfer hatta geçen seneki transfer politikasını düşününce insan şaşırıyor o kadar ...
|
bu ne biçim bi sitedir ya herşeyden en son haberleri oluyo
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:41. |