SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor Cezayirli Ziani'yi izliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29496)

A.Turan Korkmaz 22.06.2010 15:28

Cevap: Sivasspor Cezayirli Ziani'yi izliyor

Eskişehirspor ciddi şekilde ilgileniyor Ziani ile . Şu an TRTde yayımlanan spor proğramında Rıza Çalımbay konuk. Bunu teyid etti. Daha başka takımlar da vardır Türkiyeden,Dünyadan.
Mesele şu. Ayranı yok içmeye... diye bir deyişimiz var. Sivasspor olark sizin maddi gücünüz var mı, dünyanın ve Türkiyenin güçlü kulüpleri ile boy ölçüşecek. Yok. O zaman tribünlere oynuyorsunuz demektir. Taraftar bunu yemez,sizi de ayıplar,affetmez. Sivasspormuzun sansasyonel transfere gereği yoktur. Ucuz numaralara da prim vermez.
Ayaklarınız yere bassın.Kendinize gelin.
Bakın Gençlerbirliği geçenlerde Arnavutluktan ismi bilinmeyen iki genç 18-19 yaşlarında oyuncu transfer etti. İlhan Cavcav yanlış mı yapıyor,duayen futbol adamımız? Bursaspor bu ara yoğun takviye yapıyor Şampiyonlar ligi için. ünya kupasında oynayanlara mı bakıyor?
Örnekler çoğaltılabilir. Günübirlik politikalarla , günü kurtarmalarla, ben yapım oldularla bu iş olmaz. Bu sezon süper lig hata kaldırmaz. Hata yapan, hafif tökezleyen küme düşecek. O düşenlerden olmayalım.

A.Turan Korkmaz 22.06.2010 15:37

Ben şahsen şunu umuyorum,ummak istiyorum. Basına farklı isimler verip dikkatleri bilerek oraya çekip aslında sessiz ve derinden ismi hiç geçmeyen bazı başka futbolcularla görüşmek ve onları bağlamak. İnşallah yönetimimiz bu son dediğim gibi yapıyordur. Geçen yıl aldıımız bazı oyuncuları da (Taider,Aubey gibi) takasta kullanacak biçimde , Sivassporumuzda direkt oynayacak iki-üç oyuncuyu takıma katmalılar.
Yok herşey göründüğü gibi ise Eyvah! derim.

maiuslee 22.06.2010 15:40

fos haber tamamen balon...sırf transfer haberi olmadığı için ve sitenin ilgi çekmek için yaptığı bi BALON HABER..zaten sık sık yapmaya başladı bunu sivasspor.com

Besyo_cu 22.06.2010 16:47

[QUOTE=maiuslee;637127]fos haber tamamen balon...sırf transfer haberi olmadığı için ve sitenin ilgi çekmek için yaptığı bi BALON HABER..zaten sık sık yapmaya başladı bunu sivasspor.com[/QUOTE]

[B]Sitemizin ilgi çekmeye ihtiyaçı hiç bir zaman olmadığı gibi şimdi de yok. Bu haber Sivasspor.Com'un özel haberi değildir altında kaynak belirtilmiştir. Lütfen yapıcı yorumlarda bulunalım amaç üzüm yemekse bağcıyı da rahat bırak işini yapsın.[/B]

sevda58 22.06.2010 18:30

sadece izliyoruz.......!!!!

GokhanTurna 22.06.2010 18:35

[QUOTE=maiuslee;637127]fos haber tamamen balon...sırf transfer haberi olmadığı için ve sitenin ilgi çekmek için yaptığı bi BALON HABER..zaten sık sık yapmaya başladı bunu sivasspor.com[/QUOTE]

Cahilce bi yorum diye nitelendiriyorum bunu... Haberi okumadan yorum yapılmış anlaşılan. Haber sitemize ait değildir Sivasın Sesi gazetesinin haberidir.

Burda balon transfer neden yapalım şuana kadar duyurdugumuz Veli Acar,Ediz,Enyeama,Senecky,Martinez gibi isimleri hocada doğruladı. Enyeamaya da böle tepki vermiştiniz ama kulüp doğrulamıştı haberi.

57 Mehmet 22.06.2010 19:32

dünya kupasinda iki üc hareket yapti diye adami acayip abartiyoruz.ne yazikki VATANIMDA karim zianiden yetenekli futbolcu kalmamis da5.500.000 € yu gözden cikarmisiz

57 Mehmet 22.06.2010 19:45

Cezayirli Hameur Bouazza icinde cok sevinmistik ama geldiyi gibi gitdiyini unutmayalim.bunlari gözümüzde büyütmeyelim

eyuphulagu 22.06.2010 20:26

Haberi ilk okuduğumda yüzümde tatlı bir tebessüm belirdi,içimi bir ferahlık kapladı.Birden tatlı hayellere daldım...Bir an Kerim Ziani'nin sivassporda oynadığını ve 4 Eylül Stadında oynadığını taraftarla buluştuğunu düşündüm...Kerim Ziani ve Sivasspor çok iyi bir reklam olurdu....Ama rüyadan çabuk uyandım...Sivas ve Sivassporda yaprak kımıldamadığı bir dönemde bu haber taraftara ilaç gibi gelecektir...Bu haber sanki 1 NİSAN ŞAKASI GİBİ...Belki Karim Ziani dünya yıldızı değil ama yine de bizim için şu aşamada tatlı bir hayal olarak kalacaktır...

Yasinoviç 22.06.2010 20:29

inşallah gelir eğer gelirse müthiş bir transfer olur.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:48.