![]() |
Cevap: En faydalı transferimiz hangisi?
bu transferler yetersiz en azından bi tane daha defans oyuncusu alınmalı sedatla biz cok goller yeriz. en iyisi ceyhun gibi gözüküyor izleyip görecegiz.
|
en iyisi mehmet nas.sonra ceyhun ve denis.suarez ve tabikii diallo.
|
Ben mehmet nas diyorum.
Ceyhunun geçmişini bilmesem ceyhun derdim ama her sezon lige iyi başlayıp(şimdiki gibi) sonradan takımın içini karıştırtığını biliyorum. |
en iyi transferimiz kuşkusuz CEYHUN ERİŞ sonra DENİS sonra RAMOVİÇ en saçma transfer sedat yeşilkaya MEHMET NASDA SÜPER
|
Daha hiç birinin faydasini göremedikki. Bakalim lig basylayinci ne olacak.
|
Daha hiç bir maçı izleyemedim ama Ceyhun'un performansı ilginç tabi sezonun ortasında disiplinsizlikten kadro dışı bırakılma ihtimali var ama bilinmez tabi mehmet nası çok beğeniyodum iiki geldi diğerlerini görmek lazım
|
GORDUKTEN SONRA YORUM YAPABILIRIZ HENUZ TAKIMI GERCEK MACLARDA GORME SANSIMIZ OLMADI
|
faydasını lig başlayınca görecez ama isim olarak MEHMET NAS diyorum............
|
İsim olarak bakıldığında en faydalı transfer ceyhun olur diye düşünüyoum lakin takıma katkı sağlayacagı pek sanmıyoruım. 3 maç oynar 4. maç disiplinsiz davranışlarından dolayı takımdan uzaklaştırılır. Ülkede gitmedigi takım kalmadı.
Onun dışında... Yapılan transferler arasında gerek futbol kalitesi gerekse kişilik olarak Samsunsporun alt yapısından yetişmiş Mehmet NAS çoook faydalı olur diyorum. Umarım yapılan transferler iyi çıkarda sivasspor laik oldugu yere gelir. |
bence gecen senekiler den pek farkı olmayacak gibi devre arası cogu gider. ve sivasporun gecen seneden de farkı olacagını sanmıyorum.biraz daha kaliteli oyuncular alına bilirdi.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:21. |