SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transferde Son Durum!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=29869)

Sivaslibey 19.08.2010 15:27

Cevap: Transferde Son Durum!!!

[QUOTE=HAYALKAFE;645555][B]

haberin en başında da yazmıştım hocam bu hafta sonuna kadar bu transfer belli olacak şu anda gerçekleşme olasılığı % 90 Sivasspor tshabalaba ile her konuda anlaştı oyuncuyla sorun yok sorun bonserviste adamlar 1,5 milyon euro istiyor fiyatı indirmeye çalışıyorlar bu transferde bizim lehimize olan 2 faktör var :
1- muhsin ertuğralın devreye girmesi
2- Tshabalabanın dünya kupasında gösterdiği performanstan sonra artık Avrupada oynamak istemesi ve bu aşamada Sivassporu iyi bir başlangıç görmesi[/B][/QUOTE]

Ben Kaizer Chiefs forumunda bir tur atayim dedim, adamlar Tshbalala'dan ümidi kesmisler sadece çok istedikleri çok iyi bir golcü var Katlego Abel Mphela diye, milli takim santraforu oda 1 500 000 € maliyeti var ondan dolayi Tshbalala'ya bu fiyati istiyor Kaizer chiefs takimi.

Bence bizim yönetim ya o parayi verecek almak için yada vazgeçecek.

KAizer chiefs takimi inmez fiyat konusunda

sivaslihakan 19.08.2010 15:46

[QUOTE=HAYALKAFE;645551][B]arkadaşlar saidou transferi gerçekleşmeyebilir bunun nedeni de saiodunun sivas şehrinde durmak istemeyişi yoksa maddi konularda bir pürüz yok ama saidou şehre gelmek istemiyormuş
_bu arada kamanın durumunu soran arkadaşlar için aldığım son bilgileri vereyim : malum kamanan Cas mahkemesinden 4 ay hak mahrumiyeti cezası aldı yani 4 ay forma giyemeyecek bu süre zarfında Kamananın sözleşmesi geçici olarak donduralabilirmiş aynı beşiktaşın sakatlanan Sivoka yaptığı gibi anlaşma olursa -ki bu zor ihtimal- sözleşmesinin feshi ve gönderilmesi de bir ihtimal[/B][/QUOTE]

abi birakin ya sehre gelmek ikstemiyormus bülent uygun cikartti bu sözü hala devam ediyor her yerde oynuyorlarda sivbasa gelincemi sehre gelmek mistemiyor abi bana öbür sehirleriden neyimiz eksik bi sayinda görelim ben almanyadan sivasa gidince hayran kaliyorum sivasa a´bütün tatilimi sivasta gecirmek mistiyorum hic bir eksiklik göremiyorum sivasta

kiNgSiZe58 19.08.2010 15:51

[QUOTE=sivaslihakan;645568]abi birakin ya sehre gelmek ikstemiyormus bülent uygun cikartti bu sözü hala devam ediyor her yerde oynuyorlarda sivbasa gelincemi sehre gelmek mistemiyor abi bana öbür sehirleriden neyimiz eksik bi sayinda görelim ben almanyadan sivasa gidince hayran kaliyorum sivasa a´bütün tatilimi sivasta gecirmek mistiyorum hic bir eksiklik göremiyorum sivasta[/QUOTE]
cok dogru sivasta lazim olan hersey var. Tabi eger saidou disko misko felan istiyorsa onu bilemem. o yok cünki :)

58^SiVaS^58 19.08.2010 16:00

Hadi Yönetim artik cok beklettiniz bizi yapin su transferi yüzümüz gülspn.
Gecemiz gündüz olmuyor hadi.:D:D

Holigann 19.08.2010 17:22

[QUOTE=HAYALKAFE;645551][B]arkadaşlar saidou transferi gerçekleşmeyebilir bunun nedeni de saiodunun sivas şehrinde durmak istemeyişi yoksa maddi konularda bir pürüz yok ama saidou şehre gelmek istemiyormuş
_bu arada kamanın durumunu soran arkadaşlar için aldığım son bilgileri vereyim : malum kamanan Cas mahkemesinden 4 ay hak mahrumiyeti cezası aldı yani 4 ay forma giyemeyecek bu süre zarfında Kamananın sözleşmesi geçici olarak donduralabilirmiş aynı beşiktaşın sakatlanan Sivoka yaptığı gibi anlaşma olursa -ki bu zor ihtimal- sözleşmesinin feshi ve gönderilmesi de bir ihtimal[/B][/QUOTE]

Tshabalala ne oldu renkdaşım sen onu söyle:)varmı yeni duyum?

4eylül 19.08.2010 17:40

ön libero sol açık tantem ve golcü takıma faydalı olacak bu mevkilere ihtiyaç var hazır olmayan oyuncu istemiyoruz

4eylül 19.08.2010 17:45

eksik yönlerimizi gerçekten kaliteli sivasa ayak uyduracak oyuncular alınırsa efsane geri döner elimizden dolaylı yollardan alınan şampiyonluğumuzu geri istiyoruz tek şampiyon tek büyük anadolu abisi bğyük sivassporumuz

58 SiVaSıM 58 19.08.2010 18:06

tshabalala gelsin o bize yeter saidou kimde sivası begenmiyo allahın malı xDD

50sekiz 19.08.2010 19:22

[B]Tshabalala transferini bosuna bekliyorsunuz bence.
Adamlar aciklama yapmis satmayacaklarini.
Sivasspor 600 bin euro teklif etmis onlar 2-3 milyon euro arasi para istemisler. o yüzden transferi kapatmislar !!![/B]

SIPHIWE TSHABALALA AND ITUMELENG KHUNE STAYING AT KAIZER CHIEFS

Itumeleng Khune and Siphiwe Tshabalala will continue donning the Kaizer Chiefs jersey after the club decided to close the chapter on transfers.

Amakhosi football manager Bobby Motaung says the two Bafana Bafana players won’t be moving overseas as has been widely speculated.

Tshabalala, specifically, has been linked with several European clubs, including Turkish side Sivasspor, who KickOff.com has learnt was the only club to put in an offer in “black and white” for the star midfielder.

Sivasspor apparently made an offer of R5.6million, well below the R20-R30million Chiefs reportedly demanded for the player.

Motaung says no player will be leaving the team, except Michael Nkambule. “We have closed the chapter regarding transfers. Khune and Shaba will be staying with the team. We are not releasing anyone,” he says.

The club has requested that Shaba and Khune don’t comment on the matter as it is “closed”.

taraf 19.08.2010 19:32

[QUOTE=stutgart58;645243]beyler inanmayın bu habere..HAYALCAFE de kimmiş..sanki yönetimden birinden haber almış gibi sevnyosunuz...kanıt nerde..kaynak nerde?[/QUOTE]

hayelkafe nin haberleri dogru çıkıyor sallama deyil emin ol sagol hayalkafe

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:27.