![]() |
Cevap: MP Antalyaspor - Sivasspor
Geçen hafta kaybeden rakibimiz bu hafta kazanmak isteyecek ve ilk bölümlerde ölümüne saldıracaktır.Bizim yapmamız ilk yarı geri çekilip rakibi yormak..ikinci yarı zaten savunması sos veren antalyaya saldırıp golleri atmamız lazım..Mehmet Yıldız,Ceyhun,Cihan,Zita antalyayı devirmeye yeter bence..yeterki normal performanslarını sergilesinler..Tabi savunmamızın iyi olduğunu hesaba katarak söylüyorum..
Eğerki ilk golü biz bulursak rakip takım dağılır kazanmak daha kolay olur ancak ilk dakikalardan saldırmak biraz sakıncalı olur..Kontradan bir gol yersek bu sefer bizim işimiz zorlaşır.. Maçı en az 2-0 kazanacağımızı düşünüyorum..Hadi Hayırlısı..Başarılar Sivassporum.. |
ferhaaaaaaatttttttt bıkmazzzzzz...senin maçın bu adamım..hadi göster kendini
|
[QUOTE=stutgart58;646090]kardeş ozmaan hem hazır deildi...hayro aniden sakatlanmştı..şimdi ise hazır..[/QUOTE]
[B][CENTER]Dip Not : O Zaman Hayri Sakat Değildi Muhsin Hoca Süresiz Kadro Dışı Bırakmıştı... Neyse İnşallah İyi Oynar Sonuçta Kazanan Biz Oluyoruz İyi Oynadığında :rolleyes:[/CENTER][/B] |
bu maci ya aliriz yada en fazla berabere biter...
|
1-0 olsun bizim olsun.Tsabalala yı istiyoruzzzzzzzzzzz.
|
Arkadaslar maci nereden izliyebilirim internetten:confused::confused:
|
Bugün kazanırız umarım en azından kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum ben.Sadece forvetlerinde Tita ve Necati'ye biraz dikkat etmek lazım o kadar.
|
İşte 11'ler:
ANTALYASPOR Polat Erkan Radeljic Tuna İlkem Zitouni Ertuğrul Deniz Proment Tita Necati T.Direktör: Mehmet Özdilek SİVASSPOR Ramoviç Abdurrahman Sedat Ivanovs Murat Mbanangoye Kadir Mehmet Nas Cihan Ceyhun M. Yıldız T.Direktör: Mesut Bakkal Saat: 21:00 Yayın: Lig Tv Hakem: Deniz Çoban |
[QUOTE=Mamadou Diallo;646123]İşte 11'ler:
SİVASSPOR Ramoviç Abdurrahman Sedat Ivanovs Murat Mbanangoye Kadir Mehmet Nas Cihan Ceyhun M. Yıldız T.Direktör: Mesut Bakkal Saat: 21:00 Yayın: Lig Tv Hakem: Deniz Çoban[/QUOTE] [B]Tamam Murat'ı Koymuş Hoca Sol Beke Helal :)) Habermi Aldı Nedir :))[/B] |
çok zor maç sıcaktan dolayı bilemiyorum ne olur ne olmaz endişeliyim bu maçtan
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:01. |