![]() |
Cevap: transfer gerekli
sol tarafa tshbala gerek ve forvete de suarez kazandırılmalı...mehmet dün yine saç baş yoldurdu...oyunda hiç yoktu...ne bi pres ne adam kovalama ne top saklama...umarım böle devam etmez..çünkü bu takımın ona ihtiyacı var
|
Dün bursa sol tarafımızdan geldi hep.Oranın bu kadar kötü olduğunu görüpte eğer transfer yapmazsanız Allah belanızı versin derim..Yalandan kör olmayın..Forvetede Ümit karanı alın işte tam sizin istediğiniz gibi yaş 30u geçmiş hemde serbest..
|
[B]ermanı futbolcu diye bu takıma getirene lanet olsun......
bülentin kazıgı hala çıkmadı bu takımdan tum un kesip attıgı tırnak bile olamaz erman futbolcu olarak...birde ugur kavuk nedir bunlar ya anlamak mümkünmü şahsen ben erman ve uguru sivassporumuzda görmek istemiyorum[/B] |
sivasspor tşabalala yı almazsa bu sezon ligden düşer çünkü kapasite yok şuan süperlig kapasitesi olmayan 3 takım var antalyaspor manisaspor sivasspor bu 3 takım bu sezon zor günler geçrecek bunlardan ligden düşende olacak
|
2 gün kaldı bunlar transfer falan zor yaparlar böle giderse sakatlanan topçunun yerinede adam bulamayacaklar
|
[QUOTE=Abdullah DuMaN;647590][B]Sol açık tamam katılıyorum ama M. Yıldızın geçen sezonlardan kötü oynadığı hakkında yanılıyorsun aksine ayağa pas yapan adam eksilten bir M.Yıldız var forvetimizde sıkıntı yok ama orta sahaya transfer gerekir[/B][/QUOTE]
Mehmet tabiki sivas icin vazgeçilmez bir forvet ama cok yanlız kalıyor. Onun yanına onunla anlasabilecek bi forvet kesinlikle sart ..;) |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;648535]Dün bursa sol tarafımızdan geldi hep.Oranın bu kadar kötü olduğunu görüpte eğer transfer yapmazsanız Allah belanızı versin derim..Yalandan kör olmayın..Forvetede Ümit karanı alın işte tam sizin istediğiniz gibi yaş 30u geçmiş hemde serbest..[/QUOTE]
umit karan serbest mi :confused: he daha ne bekliyor yonetim bunlarin eli armut mu topluyor bu kadar mi ezigiz olamaz ya alin iste size yirtici forvet herkes flas transfer yapiyor biz yapamiyormuyuz:mad: birde tutturduk tshabalala o olmasza baska sol kanat oyuncusu yokmu andre santos tipi adam fenerbahcede kovulacak nerdeyse ama o zor olur biraz baska oyuncu gerek vederson gibi dun gordunuz iste adam asis yapti 30 metreden oyle oyuncu gerek butun sol kanata oyniyacak |
[QUOTE=yigido_halil_58;648607]umit karan serbest mi :confused: [/QUOTE]
Evet ümit serbest ve dünyada sadece Tshabalala diye bi futbolcu kaldı .. |
[B][FONT="Arial Narrow"][SIZE="4"]ewet bu konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim ama şunuda bilsin ki o konuyu açıyo biz bu kadar yazıyoruz hatta kendi aramızda tartışıp geriliyoruz ama sonuç ne hep aynı hep aynı yani transfer yok dünkü maçtada gördük ferhat tamam genç olabilir tecrübesiz olabilir ama o zaman tecrübe kazandıktan sonra oynatılsın sol kanadımız çökük oysaki şöyle bir durum var shabalala diye bir adam var tam bizim ilacımız ama yönetim iki maç parası verip adamı almıyo düşünssenize o adam tek başına bize kaç maç kazandırır. hadi onadan geçtim beşiktaş holosko yu kiralamak için can atıyor manisayla bile görüşülmüş. forvete gelicek olursak madem genç kaliteli düzgün bir adam getiremiyoruz ümit karan şuan boşta shabani nonda şuan yine manisayla görüşüyor yaw manisaya koşa koşa giden adsam SİVAS a uçarak gelir yönetim bunları neden değerlendirmiyor akıl erdiremiyorummmmm.[/SIZE][/FONT][/B]
|
yönetim sen transfer yapma, senin neyine transfer, son 2 haftadir zaten hep galub geldik. degil mi?
[B] ama sonradan jeton düserse, bak onu ozaman bilemem.![/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:50. |