![]() |
Cevap: Trabzonspor - Sivasspor
hava yağmurlu sanırım,tribünlerde herkeste yağmurluk var.
Hamsiler bu havaya daha alışık tabi,zeminde bizimkine kıyasla berbat. Zor bir maç bizi bekliyor,sanırım mücadele gücü yüksek oyuncular(kazmalar diyelim) skorda belirleyici olacak bugün. Kazma sayısı bizde fazla olduğuna göre şansımız var galiba :D |
Cevap: İşte Avni Aker'de 11'ler..
[QUOTE=yigido_furkan;651379]Trabzonspor
Onur, Serkan, Giray, Egemen, Ferhat Öztorun, Selçuk, Colman, Jaja, Yattara, Teofilo, Umut Sivasspor Ramovic, Abdurrahman, Sedat Bayrak, Ivanovs, Ferhat Bıkmaz, Uğur, Kadir, Mehmet Nas, Cihan, Ceyhun, Mehmet Yıldız[/QUOTE] aha şapa oturduk valla nasıl 11 la.uğur ferhat hala ısrar |
[QUOTE=karahisarli;651390]yattara yaönlem olarak defans özelligi fazka olan ugur u düsünmüs sag acikta insallah basarili olurlar[/QUOTE]
Yattara sağ açık Uğur sağ açık yani karsı karsıya oynamıyorlar. |
bnce alakası yok zıta ılk 18de yok demekkı bı sakatlıgı yada bı sorun var eger onlem ıcın olsa yedeklerde olurdu ayrıca ferhat demıs bazı arkadslar yerıne baska kım oynayabılır sol bek??
|
Cevap: Trabzonspor 0:0 Sivasspor
adamlar elini kolun sallayarak ceza alanına geliyor, bir kaçan gol bir direkten dönen top 5 dakikada
bismillah oha,hocam egemen mehmeti yaka paça indirdi kart yok,şaka gibi |
ohoo 1-0 nasıl savunmayhaaaaaa
|
bu mesut bakkal derhal istifa etsin ben böyle rezil oynatan bir hoca görmedin derhal istifa et şimdi gol yedik maç şu anda mesut sayesinde 6-0 olurdu
|
Cevap: Trabzonspor 2:0 Sivasspor
bu adamın hocalığından şüpe ediyorum 2-0 oldu takımı farklı yenilmesi için sahaya çıkarmış
|
2-0 o nasıl kadroki bu
|
mecnun başkan allah rızası için gönder hocayı uğurun ne işi var zita keita diallo pedriel nerde bu adam kim neci rezil oluyoruz rezil ey yönetim duyun ya yeter bu takım babanızın malı değil
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:11. |