![]() |
Cevap: REZİLLİK DİZ BOYU !!!
pedriel suarez sivas cafe lerinde piyasa yapıyor arkadaşlar. heralde hocanın taktiği bu, oyuncusunu büyük hedefleri olan takımı için hazırlıyor..
|
takimin moralleri iyice düstü. allah sonumuzu hayir etsin
|
zarasporu tutsam bukadar basim agrimaz
bu rezillik önünde susacakmiyim ??? hesap soruyorum hesap verecekler bunu bil !!! |
kardes sakin ol biraz, takim yenildi ama yenilginn 6si 5i olmaz, sonucta 1-0da yeniliyorusn anladinmi
|
[QUOTE=yener_sahin;651860][B]Yönetici ne yapacak çıkıp başkan mı oynayacak.Her ağzı olan konuşuyor...beğenmiyorsan kırmızı kara en büyük zara.git zarasporu tut.böyle sorunların olmaz...[/B][/QUOTE]
Başkan oynamayacak tabiki. Ama görünen köy kılavuz istemez . Neden zamanında gerekli transferler yapılmadı bu takıma. anlayamıyorum. |
birader ben anliyorumda sen anlamamissin !!!
6 tane attılar kaleye biliyon degilmi ??? hala üstüne almiyormusun ??? bukadar iyi niyetli olma !!! |
[QUOTE=ZARALI_ENGIN;651869]birader ben anliyorumda sen anlamamissin !!!
6 tane attılar kaleye biliyon degilmi ??? hala üstüne almiyormusun ??? bukadar iyi niyetli olma !!![/QUOTE] iyide dünyanın sonuda değil! Elbet toparlanacak bu takım. Beğenmiyorsan git eski takımını tut istersen sen! |
[QUOTE=astaravisa;651877]iyide dünyanın sonuda değil!
Elbet toparlanacak bu takım. Beğenmiyorsan git eski takımını tut istersen sen![/QUOTE] bu takım bu gidişle bir alt ligde ancak toparlanır ruhsuzlar defolsunlar |
[QUOTE=astaravisa;651877]iyide dünyanın sonuda değil!
Elbet toparlanacak bu takım. Beğenmiyorsan git eski takımını tut istersen sen![/QUOTE] SANAMI SORACAM HANGI TAKIMI TUTACAGIMI YA NE DIYON SEN ADAM OLDUNDA BANAMI DERS VERIYON GIT ISINE BEGENMIYORUM SIVASSPORU AMA SIVASSPORLUYUM SONUNA KADARDA ELESTIRIYORUM VARMI DIYECEGIN ??? ZATEN BURNUMDAN SOLUYORUM BIDE SENINLE UGRASMIYAYIM SEN DOGUSTAN SIVASSPORLUSUN SANKI SEN BASKA TAKIM TUTMADINMI ZAMANINDA ??? |
SEN DOGUSTAN SIVASSPORLUSUN SANKI
SEN BASKA TAKIM TUTMADINMI ZAMANINDA ??? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:35. |