SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor dış dünyaya kapandı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30119)

karakaplan58 16.09.2010 11:49

Cevap: Sivasspor dış dünyaya kapandı

eger bu takım dış dunyaya kapattıysa kendısını bı proplem vardır eger eskısehırı yenemessek vay yavrum vayy 6.1 yenıldımız nacın suclusu hoca yedeklerde uskudar anadoludan gelen kardeslerımız var neden bu yabancılar yok tmm kamanan cezalı obırlerıde galıba tatıldeler garantı 6 1 yenılgı sıvasa kara bı leke olacaktır unutmasın o 11 kısı formayı atan o sedat ıse takımda kadro dısı bırakacan hepsı havalı kardesım hakeme yurume futbolunu konustur tamam butun hakem ler ve spıkerler cephe almıs DIJI TURK SIPIKERINI ARADIM KUTLADIM SIZDE ARAYIN SIVAS UVEY EVLAT 70 SENEDEN BERI NE KONUSSAK BOŞ

furkandtr 16.09.2010 11:55

eskişehir spor traftarları tesislere baklava getirerek onlara moral vermişler. bizde takımıza moral vermek istiyoruz. ama dış dünyaya kapalıymış keşke açık olsa

fatbat2006 16.09.2010 12:13

Aldığımız mağlubiyet 2 tane unutmayalım ki şampiyonluğa oynayan 3 takım dan 2 sine yenildik bursa yenilgisini es geçiyorum çünkü hakemle alınan bir maçtı, sezonun başı 10 ncu haftaya kadar sabredelim takımımıza destek olalım şimdi destek zamanı, köstek değil devre arasına kadar bu topçularla devam edeceğiz onun için tam destek verelim inşallah yönetimde bu kötü oyunun hesabını sorar.

shang 16.09.2010 12:51

eskişehirinde puanı yok adamlar can havliyle gelecek buraya hep beraber ne olacagını ne bıtecegını gorecez gs maçı bır goz boyamaymıs resmen yada gs mahalle takımı gıbı gelmıs eskişehir maçında akabinde deplasman macında neler olacagını gorecegız bıraz daha ayarmızdakı takımlarla ne ler olacak bakacagız

Bulut@ğlu 16.09.2010 16:55

Cevap: Sivasspor dış dünyaya kapandı..

[QUOTE=Metal Gear;652165]Aldığımız ağır bir mağlubiyet.Ancak unutmayalım ki 4 maçın 3'ünü şampiyonluğun adayı 3 takımla yaptık ve 4 puan aldık ki fena bir puan değil.Karalar bağlamanın,yas tutmanın manası yok.[/QUOTE]

kardeşim doğru söylüyonda önümüzdeki maçıda alamazsa iyice strese girecek takım sonre gecen seneki gibi ligden düşmeyelim diye parmak hesabı yaparız

sivaslıadem 17.09.2010 00:25

geçen yıl manisa maçından önce taraftara acık statta idman yapmıştı takımımız
o idman ve sonundaki ikramlar takııma artı motivasyon sağlamıştı
hafta sonu maça cıkınca o günkü taraftar desteği daha da artmıştı
galip geleceğimize inancımız tamdı
ve sonunda güzel oynadık ve kazandık

basına kapalı olabilir ona bir şay demem ama taraftarın önünde idman daha neşeli geçer

YİGİDOKENTLİ 17.09.2010 00:37

Valla benim en çok korktum takimlardan birisi eskişehirspor kalite isimleri katti kadrosuna bu hafta çok dikatli olmaliyiz çikiş maçi ariyor bu haftada şaçma dizilişle sahaya cikarsa vay geliş halimize kadirin yerine ya keita yada saido oynamali birde erman kiliça forma vermeli bu hafta sol tarafta kim oynucak merak konusu hayrettin sakat ferhat sakat ? hadi sedatin yerine dialo oynar bende sedat çok hakliydi hoça oyunculara kafayi yedirdi yaziklar olsun ligde bizim hakkimizi yiyen hoçalara trabzonspor fazla sevinmesin sira onlarada gelecek sivasda onlari kol basti yaptimizi ne cabuk unutular ben sahada gol sayisina bakmam sonuca bakarim önemli olan 3 puan valla bizim kaleci saglam oyuncu denis harika ceyhun harika mehmet nas harika suarezde güzel oyuncu bu hafta mehmetin yaninda sans vermesi lazim bizim takim yamana atilacak takim deyil görecekler yigido çikişa gececek yigido şimdi sistem kurma yolunda birde kanaman bir an önce cezasi bitsin o zaman görecekler BİZ SİVASSPORU SİVASİN YERLİSİ OLDUMUZ İÇİN SEVİYORUZ CAYİRAĞZİLİ YİGİDOKENTLİ den selamlar gardaşlarima KALBİMİZ SİVASSPOR&4 EYLÜLSPORLA ATİYOR.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:42.