SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sedat'ın Cezası Belli Oldu (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30145)

ilteriş58 18.09.2010 19:38

Cevap: Sedat'ın Cezası Belli Oldu

tamamen hakettiği bi ceza.. inşallah eksikliği hissedilmez..

bulutbey27 18.09.2010 21:14

o faulu vermeyen hakeme kaç maç men cezası vermek lazım acaba bilmiyorum

Aydogan58 19.09.2010 04:54

[QUOTE=YİGİDOKENTLİ;653022]Sedat hakliydi bence hakem trabzonspor heline caliyor oda ne yapsin kafayi yemek elde deyildi.[/QUOTE]

Kocum SEDAT,,, Helal olsun sana, 4 mac nedirki ....gelir gecer.....
O gün maci izlerken bende o.. fitik oldum,adama tekme tokatda girsen yeri vardi,

zaten Yigido denecek "okadar bir kücük kareninde icinde sende yer aliyorsunki"

simdide Yönetimi ,, BASKANI ve Mesut Bakkali görelim yoklugunu neyleriylen telaf edecekler aceba !!! SENIN YERINI DOLDURACAK BASKA BIR ALTERNATIVLERIDE YOK BU TAKIMDA.!!!!!

hey yavrum heyyy ,
parayi basipta güclü takim kuracaklarina cürük cariginan yamalayip duruyorlar 2.senedir bu takimi, ,, ligden, tvden, alinan paralarda buhar olup ucuyorrrrrrrr

Harput0658 20.09.2010 10:53

[B]Çok az almış[/B]. Her hafta sağa sola saldırıp duruyodu. En az 6 Hafta almalıydı.

Salim58 21.09.2010 19:12

[I][B]Trabzonspor Sivasspor karşılaşmasında kart gören Sedat Bayrak’a 50 bin TL para cezası verdiklerini söyleyen kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, Sedat’ı bir daha kırmızı kart görmemesi konusunda da uyardıklarını belirtti.Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ise Sedat Bayrak’a 4 karşılaşmadan men cezası verdi.[/B][/I]

ready 21.09.2010 19:39

[B]sedatın artık uslanması lazım agrasif futbolunu sahada göstermesi lzım adı saha içi olaylarıyla degil sahada takımının başarısı için ter döken sedat olmalı[/B]

Salim58 21.09.2010 19:41

[B]Başkan uyarısını yapmış bakalım uslanacakmı pek zannetmiyorum fakat Sedatın işi yinede belli olmaz..Bidaha tekrarlarsa kapının önüne koyarlar oda storenin önünde çekirdek satar artık karar kendisinin..:D[/B]

Borte Tarkan 21.09.2010 20:55

sedat bayrak,3 senedir yiğidonun sembol isimlerinden oldu.bu sene 4üncü senesi.takımımızın belkemiğinin,takım ruhunun koruması,için sedat bayrak gibi sporcuların camiada tutulması gerekiyor.sedat bayrakın trabzonspor maçındaki hareketini,tasvip etmiyorum.ama formasını hakemin suratına fırlatmasını sinirden,hırstan,kendini kaybettiğinden,yenilgeye katlamamaktan,yapılmış bir davranış olarak görüyorum.

adres58 21.09.2010 21:00

[QUOTE=Borte Tarkan;653984]sedat bayrak,3 senedir yiğidonun sembol isimlerinden oldu.bu sene 4üncü senesi.takımımızın belkemiğinin,takım ruhunun koruması,için sedat bayrak gibi sporcuların camiada tutulması gerekiyor.sedat bayrakın trabzonspor maçındaki hareketini,tasvip etmiyorum.ama formasını hakemin suratına fırlatmasını sinirden,hırstan,kendini kaybettiğinden,yenilgeye katlamamaktan,yapılmış bir davranış olarak görüyorum.[/QUOTE]

Çok doğru tespitler... Ama aşırıya kaçması Sedat için eksi değer bir kaç seferde dedim futbolcu arkadaşlarına saha içinde ihanetdir bu davranış. Yoksa bu maç kendi sahamızda olsaydı bu davranışı ile Sedat stadın yüzde 80 tarafından ayakta alkışlanırdı. Biraz dikkat!!!!

58^SiVaS^58 22.09.2010 15:22

Sedat’a 50 bin TL.ceza!

Trabzon deplasmanında oynayan maçta yardımcı hakeme küfür ettiği gerekçesiyle oyundan atılan ve daha sonra 4 maç ceza verilen Sedat Bayrak’a okkalı bir cezada yönetimden geldi.
Gördüğü kart sonrasında formasını çıkarıp orta hakeme atan Sedat Bayrak’a Sivasspor yönetimi 50 bin TL. para cezası verdi.
Verilen bu cezanın Sivasspor’da bugüne kadar bir futbolcuya verilen en büyük para cezası olduğuda belirtildi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:47.