SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bakkal: Gittikçe sıkıntılı bir dönem olmaya başladı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=30451)

58bilgehan58 23.10.2010 01:04

Cevap: Bakkal: Gittikçe sıkıntılı bir dönem olmaya

sn yönetim biz taraftarlar olarak her zaman takımımızın yanında olduk. takımımızın teknik direktörü olan şahız artık taraftarada dil uzatmaya başlamış. haddini bilecek kişi sensin biz takımımızı karşılıksız severiz, sen gibi değil. En azından aldığın parayı hak et. her hafta yok hakem yok penaltı. adamların direkten dönenlerini çıkar sen önce. haddini bil taraftara had bildirecek adam yok.

yol58 23.10.2010 01:19

''Haftalardır hiç konuşmuyorum, konuşmuyorum, ama herkes haddini bilecek. Benim başımda arslan gibi yönetimim var,
demek herkes haddini bilicek haklısın hocam tarftarda kim oluyor başka söze gerek varmı bilmem

57 Mehmet 23.10.2010 01:33

saygi deger hocam,tabiki sen futbolu bizlerden iyi bilen birisisin nede olsa yillarini futbolla gecirmissin ekmeginide futboldan kazanmissin,ben sana kötü bir hocasinda demiyorum ama artik sivassporla yollarini ayirma vakti geldi diye düsünüyorum yoksa bu gidis kümeye gidecegiz,bunu artik kendinde görmelisin her hafta puan kayibindan sonra sen böyle iyi oynadik dedikten sonra biz seninle zaten mac kazanamayiz.ne buna taraftar inanir nede takimdaki futbolcular,en iyisi simdiden istifa et hocam

YİGİDOKENTLİ 23.10.2010 01:47

Baksana eskişehirspora baksana manisaspora hoça değişikligle harikalar yaratiyorlar hoça sen temiz insansin ama bize kan değişikligi lazim ALLAH ni seversen istafa et.

sewaz58 23.10.2010 02:42

Giderayak son şakasınıda yapmış,hem suçlusun hemde güçlüsün hocamda Diyar,Ankara gibi zaten gideceği belli iki takım olmasına rağmen bizi ligde tutmana yine de minnettarım sağolasın ama sanada haddini bildiren arslan gibi bir yönetim çıkmış demek ki,haklıymışsın.Teknik direktör,yönetim arasındaki güvenoyu da ayrıca incelenmesi gereken bir konu,hocanında dediği gibi bize söz düşmez bunuda görmüş olduk boşuna çene çalıyoruz burada hayırlısı bundan sonra ne olacak bakalım...

Lefgali 23.10.2010 03:03

inşallah kısa bir süre içinde bu durumdan kurtuluruz

MaXiMuM 23.10.2010 10:55

Maçta her iki takımın da çok pozisyona girdiğini, çok gol kaçırdığını anlatan Bakkal, penaltılarının verilmediğini öne sürerek, ''Bir talihsizliktir, bir kısmetsizliktir gidiyor'' ifadelerini kullandı.

[I][B]Adamların 3 topu direkten döndü be!!! Sen hangi şanstan bahsediyorsun[/B][/I]:mad:

Berkkaya5858 23.10.2010 11:29

çok şükür mesut bakkal gitti inşallah gelecek olan hoca hayırlı olur sivasımıza

58_babacan_58 23.10.2010 11:54

[B][CENTER][COLOR="Red"]GEÇEN SENE BEN GELDİĞİMDE SİVASTA KÖPEKLER BİLE HAVLAMIYORDU DİYOR,SEN KİMSİNKİ BÖYLE KONUŞYON,TAKIMI LİGDE TUTTUN DİYE HAVALARA GİRMİŞSİN,SEN ÖNCE ELDE ETTİĞİN BAŞARIYI KNOUŞ 20 MAÇTA 1 GALİBİYET ALIYOSUN BİDE KENDİNİ T.DİREKTÖR SANIYORSUN...[/COLOR][/CENTER][/B]

Bestepeli-58 23.10.2010 23:49

hoca değişimi cözüm değil düzgün adamdın bakkal yolun acık olsun bank asyda bizi calıştır derizde sen gelmesin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:40.